Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سؤال از کسایی که کارگاه تست یازدهم آقاموقاری رو دیدن

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    دریا دریایید
    پمپ سدیم پتاسیم هم اختصاصیه هر چیزی رو از خودش عبور نمیده فقط دو تا یون رو انتقال میده
  • تقسیم

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    محدثه فرازمهرم
    @unlimited نه فک نکنم،چون توی تعریف کرومانین هیستون رو داریم در قسمت نوکلئوزوم
  • تنظیم بازخوردی

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    unlimitedU
    @farzaneh-sadeghi خواهش میکنم:cherry_blossom:
  • زیست یازدهم گفتار1فضل1 آقاموقاری اشتباه کرده؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    419 بازدیدها
    Soheil Mo200S
    @Hassan-Mortezavi دوست عزیز کتاب کلی گفته توی شکل هست که نورون رابط (میلین) نداره!
  • اسمز زیست دهم

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @mobina-hashempour ببینید در بدن چون سلول جانوری داخل مایع بین سلولی هست اون مایع لین سلولی با تبادل دائمیش تمیزارع بترکه و مریض نیس که هی اب بفرسع تو تا بترکه!!!! اما چون سلول جانوری رو اگه ببریم بیرون دیگه مایع بین سلولی نیس میترکه گیاهی ولی دلیل نترکیدنش دیوارشع که اگه از گیاه هم خارج بشع دیوارشم باخودش میبرع دیگه پس نمیترکه
  • تعداد پایانه آکسونی در نورون

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @Infinitie-A نورون منفجر نمیشه:neutral_face:
  • کجا دیواره پسین کنار غشا نیست؟

زیست شناسی
    16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    BioB
    @Mahan-Xodayi در کجا دیواره پسین کنار غشا نیست؟ گفته است: @Bio سوال گفته همواره سلول گیاهی و ادامه سوالو اورده !!این ینی دارع حکم میکنع که همواره هر سلول گیاهی پسین دارع نکته شما وقتی درستع که بگه همواره هر دیواره پسین... یا همواره هر سلول گیاهی دارای پسین..... اینجا اتفاقا میتونیم با همون قیدش و حکمی که کرده جمله رو غلط بگیریم حرفامون کاملا یکیه!بااین تفاوت که من سوالو درست نخوندم!
  • اندازه یاخته ترشحی

زیست شناسی
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @دریا-دریایی خب پس اونی که نزدیکتره چی :///
  • میتوکندری و گلوکز

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @m-sina ببینید چون گلوکز وقتی گه از غشا عبور میکنه بصورت غیر مستقیم ATPمصرف میکند، و چون ATP رو میتوکندری میسازع پس فعالیت میتوکندری تغییر میکنه به عبارتی افزایش فعالیتشو داریم!!
  • حشره وگیاه

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei یعنی بعد از مرگ حشره ترشحاتی از بدنش خارج میشه؟
  • پلازمید

4
    2
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    masood khadmlooM
    @دریا-دریایی ok mmnn
  • لان و پلاسمودسم

زیست شناسی
    30
    3 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    962 بازدیدها
    BioB
    @خانوم-_دوست_داشتنی خواهش
  • یه تست عجیب و غریب از فصل گوارش

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @m-sina در یه تست عجیب و غریب از فصل گوارش گفته است: 👇گزینه 1و4 خیلی شک برانگیزن! درسته؟ [image: 1599898563326-img_-_-resized.jpg] تحلیل من از گزینه 1 : با انتشار (هر نوع انتشاری) باید اختلاف غلظت کاهش پیدا کنه تحلیل کتاب پینوکیو از گزینه 1: هرچه قدر اختلاف غلظت ماده موردنظر در دوسوی غشا بیشتر باشد میزان انتشار ماده از طریق پروتئین های غشا بیشتر خواهد تحلیل من از گزینه 4: میزان انتشار ساده هیچ ربطی به مساحت غشا نداره. فرایندی که به مساحت غشا مربوطه، برون رانی و درون بریه تحلیل کتاب پینوکیو از گزینه 4: در انتشار ساده مولکولها مستقیما از عرض غشای یاخته و از فضای بین مولکول های فسفولیپیدی عبور می‌کنند در نتیجه هر چه قدر مساحت غشا بیشتر باشد میزان انتشار ساده از عرض غشا بیشتر خواهد بود و بین این دو مورد رابطه مستقیم برقرار است ⚫️ کتاب پینوکیو تست 9 ببینید در مورد گزینه 1 هم تحلیل شما درسته هم تحلیل طراح که از طرف مقابل شما تستو دیده در مورد گزینه 4 هم بهتر بود در قسمت اولش "مساحت غشا" و بعدش انتشار ساده رو میوورد که اینجوری تحلیل کنیم هرچه مساحت بیشتر انتشار ساده بیشتر و بالعکس
  • کتاب کمک درسی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    H_RH
    به نظر من خیلی خوب نیست😐
  • گزینه ای به نام چهار🤔

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    D
    @دریا-دریایی منم ی لحظه فک کنم کاهش غلظت شکر رو میگه
  • آیا آکسون اندامک دارد؟

21
    2
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    reza_12tajrobiR
    @ramses-kabir من حرف نصف معلمامو برای کنکور قبول نداشتم و ندارم😑 مقوله ی جدایی هست😬
  • زیست استاد موقاری دوازدهم

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    uuU
    آخر هر گفتار دو الی سه برگ خط دار بزار بنظرم
  • انتقال فعال

25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    amir ahmadiA
    @ramses-kabir و ازاد شدن کلسیم از شبکه اندوپلاسمی داخل انقباض ماهیچه
  • تنظیم موضعی جریان خون

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    IIAIII
    @ramses-kabir در تنظیم موضعی جریان خون گفته است: @m-sina تاثیر کوچیکی داره من به صورت مثالی برای شما عرض کردم اها اوکی تنکس
  • این جمله یعنی چی؟ (گردش مواد)

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    دریا دریایید
    خیلی خلاصه بگم ECG دستور انقباضات و استراحت قلب هست خود انقباض و استراحت قلب به اون شکل کتاب دقت کن که نوار قلب رو سه قسمت کرده و شکل نوار رو هم ببین،متوجه میشی