Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • هورمون های امینو اسیدی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @حسین-نعمتی گفتم که ی ابهاماتی داره ولی چون این محل قرار گیری گیرنده اینا حذف شده و مثلا ما چیزی نمیدونیم باید قبول کنیم همه سلولهای زنده بدن حتیRBC هم این گیرنده رو داره
  • خود تنظیمی

حل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    OpalO
    @Sara_R خواهش میکنم💌
  • فصل۲زیست دهم🤓

زیست ۱۰
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    Mr. WickM
    @Leyla-Karbalee خواهش میکنم الانم کلاس رفع اشکال برگزاره میتونین هر قسمت که سئوال داشتین برین تاپیک بزنین
  • G0...

حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Sara_RS
    @yasaman-yazdani @پرسپولیس-پادشاه ممنونم🌸
  • از ماده به انژی

حل شده
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    Sara_RS
    @yasaman-yazdani خب صورت سوال رو بخونید اصلا راجب کربس حرف نمیزنه راجب مرحله اکسایش پیرووات حرف میزنه
  • فصل ۳ یازدهم

حل شده
    11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @jahad-128 خواهش میکنم🖤
  • تار و تارچه

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    jahad_121J
    @Mr-Wick بله دور هر سارکومر رو احاطه کرده ولی توش نیست بلکه خود تارچه ها به فراوانی داخل تار هستند و دورشون هم اندوپلاسمی ها هستند
  • ماهیچه اسکلتی

حل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
    Mr. WickM
    @Mahan-Xodayi-2 چوخ ممنون
  • تست فصل ۱و۲ دهم

حل نشده
    57
    4 رای ها
    57 دیدگاه‌ها
    739 بازدیدها
    Elham HoseniE
    @Mr-Wick نه چیزی که شما در موردش صحبت می کنین در مورد بافت هم بند هست که بهتره در موردش صحبتی نشه چون در حیطه کنکور نیست
  • بازدم عمیق

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    Sara_RS
    @Narjes-Javdan ممنونم🌸
  • بافت پیوندی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    محدثه شعبانیم
    سلام دوستان یه سوال کوچیکی دارم آیا تراکم ماده زمینه ای تاثیری روی فضای بین یاخته ای داره ؟ یعنی مثلا میتونم بگم توی بافت پیوندی متراکم چون ماده ی زمینه ایش متراکمه فضای بین یاخته ایش کمتره @تجربیا @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء
  • میوز

حل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Allen-Gamer خواهش میکنم🌺🌺
  • زیست دهم استاد موقاری

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    SachliS
    @Negin-Shogheali سلام از تورق سال های پیش استفاده کن
  • فصل ۸ یازدهم

حل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @yeganeh-fallah سلام. اولاً با توجه به اینکه یاخته ی حاصل از گامت نر و سلول دو هسته ای(که میشه تخم ضمیمه) ، سه لاد هست، نتیجه میگیریم که گل پیکر گیاه(چه مادگی چه پرچم) 2n است. پس گامت نر n هست و یاخته دوهسته ای 1n+1n هست. سلول دو هسته ای ، دو هسته ی کاملا یکسان و کپی هم داره. در کل یاخته های کیسه رویانی محتوای ژنتیکی کاملا یکسان دارن چون در نتیجه تقسیم میتوز حاصل شده اند.. پس طبق ژنوتیپ داده شده، ژنوتیپ یاخته ی دو هست ای AABB هست.( مشترک ها رو انتخاب کردم ، چون گفتم دو هسته ای که این یاخته داره دقیقا مثل همند، پس از ژنوتیپ داده شده، دو قسمت مثل هم رو برمی‌داریم) پس هر کدوم از هسته های یاخته ی دو هسته ای،AB هستند . و از اینجا هم نتیجه میگیریم که یاخته ی تخم زا (گامت ماده) هم AB هست. باقیمانده که میشه ab مربوط به گامت نر هست. خب طبق صورت سوال فهمیدیم که این گیاه هر دو بخش نر و ماده رو داره ، پس این دو ژنوتیپی که بدست آوردیم(ژنوتیپ گامت نر و یاخته‌ تخم زا) باید از یاخته ای مثل AaBb حاصل شده باشند. واین همان ژنوتیپ یاخته های پیکری گیاه هست. پس ژنوتیپ ِ +مادگی گیاه .... AaBb +پرچم گیاه .... AaBb پارانشیم خورش .... یاخته پیکری هست پس....AaBb +لپه ی رویانی ...... اینجا رو خوب یادم نیست ولی فکر کنم لپه رویانی جزئ رویان هست . یعنی این مسیر باید طی بشه:👇 لقاح گامت نر و یاخته تخم را »»» تخم اصلی»»»تقسیم میتوز »»» دو یاخته حاصل میشه ، یکی بزرگتر یکی کوچکتر »»»» یکی از این دو یاخته(یادم نیست کدوم) ، تقسیمات متوالی انجام میده »»» رویان پس ژنوتیپ رویان همون ژنوتیپ تخم اصلی هست ، چون اینجا تقسیم میتوز داشتیم که ژنوتیپ رو تغییر نمیده پس ژنوتیپ لپه رویانی فکر کنم باید بشە AaBb
  • فصل ۵ یازدهم

حل شده
    25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    852 بازدیدها
    OpalO
    @Mr-Wick فقط یه نکته اینی که میگم برای دوران جنینیه اینجا تو پاسخ نامه طراح اونم در نظر گرفته وگرنه درسته خاطره بیرون ساخته میشه اینو اشاره نکرده بودم(درصورتی که میگفت انسان بالغ و این حرفا^^) خواهش میکنم
  • فصل ۵ یازدهم دفاع اختصاصی

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    911 بازدیدها
    amin M 0A
    @Mr-Wick من باهات هم نظرم رو اون گزینه،
  • فصل ۷ قسمت ۲😁

حل شده
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    Sara_RS
    @سینا-0 ممنونم🌸🌸
  • روش مطالعه

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    Amir GhaheriA
    @Farideh-Khangah خوشحالم که تونستم کمکی بکنم :)
  • تست زیست

حل شده
    10
    2
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Ali-Taghi خواهش میشود:))
  • ناقل پمپی و غیر پمپی

حل شده
    21