Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • فولیک اسید (ویتامین B9)

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    R
    بچه ها من جواب این سوال رو فهمیدم اینکه کبد فولیک اسید رو ذخیره میکنه ، درسته نکتش اینه : کبد به طور کلی در ذخیره مواد مورد نیاز برای ساخت هموگلوبین و گلبول قرمز نقش داره مثل آهن و فولیک اسید(B9) @تجربیا
  • ساختار بافتی قلب

حل شده
    17
    1
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AMIR HOSSEIN 4A
    رزی امسال سال اول پشت کنکور بودنت هست ؟
  • چند سوال از زیست دهم/فصل اول

حل شده @تجربیا
    30
    4
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    795 بازدیدها
    سارا M 0س
    @مهدیه-احترامی-0 خواهش میکنم:))
  • ایکیو زیست

گوارش زیست کنکور 1401 کمک درسی
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
    Mehrsa ZarrabiM
    @sania-andiravan ممنونم که گفتید من تازه عضو شدم و اصلا از طریق گذاشتن مطالب اطلاعی ندارم🌼
  • باکتری ریزوبیوم

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    Kit CatK
    @zahra-dadkhah خواهش میکنم🌸
  • تست از کلیه

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    پ
    @m-sina درست میگی مربوط به کتاب نیست. خارج از کتابه. خارج از کتاب هم، یادمه یه عکس دیده بودم ازش. توی نفرون اتفاقاً یادمه که گلومرول و بومن فقط توی بخش قشری بودن، مرکزی نبودن اصلاً. تازه اون کلمه برخلاف هم کارو خرابتر می‌کنه، اصلاً راه نداره جوابش ۲ باشه ...
  • نوع گیرنده‌های انواع حواس ویژه چیست؟

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    AnneA
    @monirs سلام بله همین ها خیلی ممنون 🌹🌹🌹🌹🌹
  • مخ و بخش هاش:)

حل نشده یازدهما دوازدهمی ها دانش آموزان آلا تجربیا
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    Kit CatK
    @monirs سلام خیلی ممنونم از پاسخگوییتون...🙏💐 تست اونجوری که نه ولی خب وقتی داشتم قسمت تشریح مغز رو مطالعه میکردم چون یکسری بخش ها صحبت از سفیدی و خاکستری بودن بودن رو تحلیل کرده بود و کلی ترکیب شده بود با میلین و هدایت جهشی و MS و... گفتم شاید دونستنش لازم باشه😅 بازم مرسی🙏🙏🙏
  • ترکیبی پتانسیل عمل و سیناپس!

حل نشده یازدهم تجربی دانش آموزان آلا
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    Kit CatK
    سلام بچه ها کسی میدونه چطور پتانسیل عمل روی وزیکول های سیناپسی تاثیر میگذاره؟(توی کتاب چیز دقیقی دربارش نگفته فقط اشاره مفهومی شده...تو اینترنتم مطلب خوبی دربارش ندیدم...ولی بنظرم برای درک کتاب دونستنش خالی از لطف نیست اگه کسی میدونه لطف کنه بگه ممنون🙏) @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دوازدهم
  • فصل 8 گفتار 2 زیست 2 - سلول زیستا چیه؟

حل شده زیست۱۱ زیست 2 زیست گیاهی
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    827 بازدیدها
    S
    @Yegane-Dehqan @Amir-Bernousi @Ahmadreza-Bayat ممنونم ازتون دوستان ببخشید که دیر جواب دادم قصد بی احترامی نداشتم😅🌹🙏🏻
  • زیست دهم اقای موقاری یا زبحی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @miss-ganji کاربر گرامی فقط فقط آقای ذبحی ببین و به حرف بقیه گوش نکن تغییرات اصلی هم جزئی نیست بلکه بسیار بسیار کلیه !! همین اسمزی که مشکل دارید رو خیلی قشنگ توضیح دادن ببینید کامل می‌فهمید حتما ویویو های ایشون رو نگاه کنید تا بعدا پشیمون نشید
  • فصل چهار زیست دهم - قلب و رگهایش

3
    2
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    Kit CatK
    @mahtab-zolghadr-0 سلام در واقع هر چهار تا سرخرگ ششی میان به دهلیزچپ میریزن اون دو تا هم نریختن به دهلیز راست از اون پشت رد میشن میریزن به دهلیز چپ! یکم جلوتر تشریح قلب اورده حتما توی اینترنت سرچ کنید و تشریح رو ببینید تا قشنگ متوجه بشید🙃
  • با کلیه آشنا شید. کلیه رفقا ، رفقا کلیه!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
    IIAIII
    ســـلام بر رفقای مهربان!🌈 یه سوال از کلیه داشتم. گزینه 2 رو ببینید. پاسخنامه این گزینه رو درست گرفته اما من کاری به درست و غلطش ندارم فعلا. بیشتر این برام سواله که براساس کجای کتاب اینو استنباط کرده و ازش تست طرح شده!؟ ممنون میشم بگید🌷 [image: 1631188649966-b33abd21-c454-460b-aa94-4024c13c6864-image.png]
  • با کلیه آشنا شید. کلیه رفقا ، رفقا کلیه!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
    IIAIII
    ســـلام بر رفقای مهربان!🌈 یه سوال از کلیه داشتم. گزینه 2 رو ببینید. پاسخنامه این گزینه رو درست گرفته اما من کاری به درست و غلطش ندارم فعلا. بیشتر این برام سواله که براساس کجای کتاب اینو استنباط کرده و ازش تست طرح شده!؟ ممنون میشم بگید🌷 [image: 1631188649966-b33abd21-c454-460b-aa94-4024c13c6864-image.png]
  • حجم ادرار

حل شده دهم تجربی زیست ۱۰ دانش آموزان آلا یازدهم تجربی دوازدهم تجربی
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    Kit CatK
    @amir-bernousi پس با استدلال بر پاسخ شما میشه گفت افزایش فشار خون و در نتیجه افزایش تراوش باعث افزایش حجم ادرار میشه چون در هر صورت بیشتر از میزان خاصی نمیتونیم باز جذب داشته باشیم... متشکرم از پاسخگویی شما🙏
  • وقتی خیلی سبز و کتاب متنقضن!(بازجذب حشرات)

حل شده دهم تجربی یازدهم تجربی دوازدهم تجربی تجربیا دانش آموزان آلا
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    Kit CatK
    @amir-karami-0 بله صحبت شما متینه البته من اصلا یک لحظه فراموش کرده بودم که راست روده هم جزوی از روده است و میشه کلیت رو روده گفت... خیلی ممنونم از پاسخگویی شما🙏
  • گمشده ای به نام ریشه زا!😐

حل شده تجربیا دهم تجربی یازدهم تجربی دوازدهم تجربی زیست ۱۰
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    monirsM
    منم در مورد ریشه‌زا چیزایی بگم میتونن به جای اینکه اسمش رو بگن، بگن %(#4d4d4d)[خارجی‌ترین لایه‌ی استوانه آوندی] این لایه در %(#4d4d4d)[مجاورت داخلی‌ترین لایه‌ی پوست (آندودرم)] و %(#4d4d4d)[در ریشه] هست.
  • آقای موقاری یا کتاب کار مسئله این است!

حل شده دهم تجربی یازدهم تجربی دوازدهم تجربی دانش آموزان آلا تجربیا
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    C
    @kit-cat خاهش میکنم
  • گاسترین تو کبد!!

حل شده دانش آموزان آلا دهم تجربی یازدهم تجربی دوازدهم تجربی زیست ۱۰
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها