Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • فصل 7 زیست 11

حل نشده
    2
    1
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    AmirReza SoleimaniA
    در ابتدا چرخه چند فولیکول رشد میکنند ولی فولیکولی که از همه بیشتر رشد کرده چرخه تخمدانی رو اغاز میکنه و دو تا کار انجام میده یک : شرایط رشد و نمو اووسیت اولیه رو فراهم میکنه دومی هم اینکه استروژن ترشح میکنه که با رشد فولیکول افزایش پیدا میکنه پس همه سلول هایی که تقسیم میتوز میدن هورمون نمیسازن منظور گزینه 4 هم از برخی احتمالا بخاطر همین فولیکول هایی است که کمتر رشد میکنند و اونایی که با اووسیت ثانویه میرن برای همین گفته برخی
  • تقسیم یاخته

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    Mohamad Saleh HasanzadehM
    @nila-ys نه نداره متسفانه ، خیلی ممنون
  • گیاهی / کامبیوم آوندساز چه می‌سازد؟

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    743 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    اما من فکر میکنم میسازه تو چنتا تست هم به این موضوع برخوردم کامبیوم آوند ساز آوند آبکش و آوند چوبی می‌سازند که بافت آوند چوبی شامل سلول های فیبر و پارانشیم هم میشه
  • این چیه🧐

11
    1
    6 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @kosar-mottaghi در این چیه🧐 گفته است: @z-gheibi گیاه سس😁 سُس ماس😂
  • گیاهی / تولید مثل بازدانگان

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    monirsM
    سلام بله
  • دهم / گوارش/ پالاناریا

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    اهوراا
    @amin-forouzan @Amir-Bernousi خیلی ممنون دوستان :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • غلظت یون سدیم

حل نشده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    SachliS
    @amirreza-soleimani یعنی چی مجموعشون؟
  • گفتار ۲ فصل ۷ زیست دهم

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    z GheibiZ
    @yazdan-gonabadi خواهش می کنم از اگر منظور جایی اتم هیدروژن باشه لفظ اتم را میاره اگر تنها گفتن معمولاً گاز هیدروژن منظور هست نه اتم هیدروژن موفق باشید 💫
  • صفر تا صد زیست کدوم استاد بهتره؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    Amir KouA
    سلام. من از دهم با اقای موقاری جلو اومدم و تستای خیلی سبزم میزدم. درصدام همیشه بالای ۶۰ میشه
  • گیاهی - نور همه جانبه و اکسین

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    Mahdi MotallebiM
    @kim-jisoo ممنون🌹🌹🌹
  • گفتار 2 فصل 9 زیست 2

حل شده یازدهم زیست یازدهم زیست گیاهی
    9
    2
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    436 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @sania-andiravan خواهش میکنم عزیزم❤️🌹
  • خیلی سبز درباره ملخ اشتباه میکنه یا من؟

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    745 بازدیدها
    Kit CatK
    @kim-jisoo سلام جیسو خانم یا جیسو جون که نه شاید باید بگم بلینک گرام و بزرگوار؟!🙂(من خودمم با اسم خودم نیستم کامل درک میکنم هیچ حرفی بر اینکه اسم خودتون نیست ندارم بخدا سوتفاهم نشه😁❤) منم همونموقع که گفتن همین چیز شما رو خواستم بگم ولی خب فکر کنم اشتباه جمله سازیشونه...مهم برا من عکس بود که یافتم...البته اگه مشکل ایشون باشه که خیلی خوشحال میشم به وسیله تاپیک من ایشون هم مشکلشون حل بشه و یه جیزی یاد بگیرن🙂 راستش تنبلیم شد این نکته رو تایپ کنم و اون لحظه اتقدر فرو رفتم تو عکسی که فرستاده بودن و دقت بهش نکرده بودم که کلا از خیرش گذشتم... در کل مرسی تیزبینی!!❤😬
  • تست(هموگلبین پروتئینه؟)

حل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    Kit CatK
    @yasaman-yazdani سلام خیلی ممنون از پاسخگوییتون و آدرس دهی دقیقتون😊خیلی متشکرم🌹انشالله اونجا هم میرسم و اونارم میخونم ممنون از توجهتون🙏❤
  • چند سوال

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @amin-rostami-0 سلام علیکم ۱_ داشتن دیواره ی پسین الزاما باعث مرگ یاخته نمیشود، لیگنینی شدن دیواره باعث مرگ آن میشود آن هم اغلب مثل یاخته های بافت اسکلرانشیم که دیواره ی پسین دارد اما اغلب یاخته هایش مرده است و برخی ، بعضی هستند که زنده اند. ۲_ پکتین مانند چسب عمل میکند و دو یاخته( پروتوپلاست تازه تشکیل) را که پس از تشکیل تیغه ی میانی از هم جدا شدند را نزدیك هم نگه میدارد به همین خاطر هم هست که جنس تیغه ی میانی پکتینه. ۳_ شیره و شیرابه ی موجود در بعضی گیاهان هم من فکر میکنم به خاطر وجود یه سری ترکیباتی که داخلشون هست. ۴_ سلولز هم همانند نشاسته پلی ساکاریدی است.
  • لنفو

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    Amin Rostami 0A
    @abolfazl-javidi تو یازدهم فصل ۵ در برخورد برخی از سلول های ایمنی با عامل بیماری زا این سلول تولید میشه
  • انعقاد خون

زیست ۱۰ زیستیازدهم زیست‌دوازدهم
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    SinaFS
    @sara-cherry درود گفته پروتئین ها و به نظرم باید همه شونو حساب کنید حتی اونایی که تو انعقاد خونن .
  • شبکه عصبی روده ای

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    زهره صالحیز
    @Dr-Aryan-0 @dr-abedian
  • فکر کنم خیلی مشخصه ولی من نمیدونم!😐#کمک

حل شده دهم تجربیا زیست ۱۰ دانش آموزان آلا
    17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    698 بازدیدها
    Kim JisooK
    @kit-cat خواهش میکنم🙏😇
  • اتصال دنده ها به جناغ

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Kit CatK
    @mhdie-ft سلام شاید من خوب توصیح ندادم ببخشید😅🌹🙏 خب بذارید کلا از اول بگم😐😂هر جا دوست داشتید رد کنید که فکر کنم هر کی اومده بیشترش رو گفته... بنظرم در کنار گفته هام شکل رو قرار بدید موثر تره🙂 خب ما کلا ۱۲ جفت دنده داریم که میشه ۲۴ تا دنده که ازین دوازده جفت دو تاشون که دنده های آزادن و تا جلو نیومدن(که این دنده ها از دو کلیه محافظت میکنن البته برای کلیه چپ که بالاتره دو تا دنده آزاد چپ و برای کلیه راستم دنده ازاد راستیه ۱۲ محافظت کننده است... ) ازونطرفم ما دنده های ۸ و ۹ و ۱۰ رو داریم که غضروف مشترک دارن که این غصروف مشترکشون با غضروف دنده های ۷ یکی میشه و با هم به جناغ میرسن(دو تا غضروف متفاوتن که با هم یکی میشن )...(فکر نکنم طراح اتقدر ریز بشه..!) جفت دنده های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ و ۶ هم که هر کدوم جداگونه با غضروفای خودشون اومدن به جناغ متصل شدن... در جمع ما ۱۰ جفت دنده متصل به جناغ و ۲۰ دنده متصل به جناغ و ۱۴ غضروف متصل به جناغ و ۷ جفت غضروف متصل به جناغ داریم!
  • کسی جزوه جانوریِ کل زیست رو داره؟

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    Y
    @parsa-amini یکی از دوستان لینکی رو گذاشت که جمع بندی جانوری بود خیلی کامل بود از اون استفاده کردم