Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • پردازش اطلاعات حسی

حل شده
    7
    2
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    _Mitra__
    @bita-khalifeh خب چرا هست
  • پوستک(گیاهی دهم)

منتقل شده
    51
    2 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    معصومه موسویم
    پوستک رو کدوم سلول های روپوست ترشح میکنه؟؟
  • فصل 2 دهم گوارش جذ ب مواد

زیست الا کنکور
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    saleh sahebanmalekiS
    دوستان کسی هست بگه این ماهیچه های حلقوی و طولی چین از کجا امده و کلا چیه ممنون از لطفتون
  • منبع زیست

حل نشده زیست
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    81Sobhan8
    @so-y موج آزمون از بین این منابع که گفتید از همه بهتره پیشنهاد میکنم اصلا سمت آزمون پلاس نرید من گرفتم اصلا بدرد نمیخوره
  • زیست دهم تریبسین

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    https://forum.alaatv.com/user/احمد-قادری
  • جملات دو پهلویی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    Mohammad AfrashtehM
    درود. وقت خانوما و آقایون بخیر، به نظرتون این جمله درسته؟ خرد شدن سنگ های بزرگ به ذرات کوچک تر در طی هوازدگی قطعا به دنبال تغییرات متناوب یخ زدن و ذوب شدن انجام می شود. @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @همیار
  • سیناپس حرکتی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    647 بازدیدها
    رها تابشر
    @mohammad-afrashteh درسته
  • فتوسنتز در سختی 🌵🌵🌵

2
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    احمد قادریا
    سلام سوالی رو که خودتون مطرح کردید متوجه نشدم ولی درستی گزینه یک به نظرم اینه که باکتری که از امونیوم نیترات میسازه شیمیو سنتز کننده هست و رایج ترین مولکول ذخیره کننده انرژی در یاخته هم ATP که اون شیمیو انرژیش رو از طریق atp ذخیره میکنه و متن کتاب هم گفته که از طریق اکسایش مواد آلی انرژیش رو تأمین میکنه پس ذنجیره داره دیگه
  • بساک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    zoohre hociniZ
    @m-sina ینی چی دو قسمتی؟ ببینید چهار تا کیسه گرده دوتا دوتا بهم چسبیدن دو قسمتی به نظر میرسه البته منظورتون از قسمت نمی فهمم اگر همون بخش باشه درست میشه چون بساک از چهار بخش که گیسه های گرده باشن تشکیل شده
  • دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    z GheibiZ
    @سروش-قادری خواهش میکنم موفق باشید
  • گیاهی یازدهم

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Leila RostamyL
    @m-sina خودمو گفتم
  • اگزون و اینترون

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    z GheibiZ
    @m-sina در اگزون و اینترون گفته است: @reyhane-karimi-0 ببین ربطی نداره که اگزون و اینترون دورشته باشه یا نه! مهم اینه که رشته الگوت یه دونس! و رشته رناهم یه دونس! حالا کتاب اومده یکی از رشته های اگزون و اینترون رو مقابل رشته ی رنا قرار داده. چون اگه اون یکی رشته رو مقابل رنا میگذاشت، اصلا پیوند نمیدادن(آخه توالی هاشون مشابه بود!) 👌👌 @reyhane-karimi-0 در اگزون و اینترون گفته است: @m-sina بله میدونم من منظورم اینه برای تستا مبنا رو چی بگیریم مهمه که کدومو در نظر بگیریم تا بر اساس همون تستو بزنیم ولی من فکر میکنم باید 2 رشته ای بگیریم مگر اینکه اشاره ای به همین آزمایش کتاب کنه بله همین طور هست
  • فشار مینیمم آئورت

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Nila YSN
    @z-gheibi ممنون بله🌷
  • موضوع حذف شده است!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • سوال 171 خارج 98

حل نشده
    24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    707 بازدیدها
    Mohammad AfrashtehM
    @leila-rostamy اینکه علم پیشرفت میکنه درسته. اما این که معلم محترم یا هر کسی کم بیاره شکی نیست که حتی پروفسورهاش هم کم میارن و حتی با افتخار بهش هم معترف هستن. چون اگه اینجوری نبود در دنیای علم هیچ پیشرفتی صورت نمی گرفت ... این زیستی که ما میخونیم از یک میلیونیوم کل علم پزشکی و زیست هم کمتره. اما آدم واقعا واسه همینم کم میاره ... اما هدف ما خدمت به بشریت و ادای وظیفه به جامعه جهانی و آیندگانه، پس با تمام قدرت و تا جایی که جان در بدن داریم میریم جلو و تا هرجا که از دستمون بربیاد مطالعه میکنیم و جایی که موندیم از دوستان و علمای متخصص کمک میگیریم ...
  • سوال 161 تجربی سه آ

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @amir-kazemi-0 در سوال 161 تجربی گفته است: در سوال 161 من میتونم به گزینه اول سوال ایراد اساسی بگیرم. آیا هر نوع ویروسی توانایی کشتن فرد مبتلا به ایدز رو داره؟ یعنی ویروس های گیاهی، ویروسهای کشته شده یا غیرفعال شده فصل 7 دوازدهم هم میتونن انسان رو بکشن؟ باکتریوفاژ ها که به ایمنی بدن کمک میکنن چی؟ من با رد گزینه زدم هرچند وجود هر و ممکن است بتواند خیلی تو چشم بود😶
  • انعکاس عقب کشیدن دست

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    Mohammad AfrashtehM
    @z-gheibi ممنون نکته خوبی بود.
  • شکل آیا میدانید ص۱۱۰زیست یازدهم

حل شده
    38
    1
    1 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Leila RostamyL
    @سروش-قادری اهان
  • چند قلویی همسان در دو لقاح جداگونه😐

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    Leila RostamyL
    @سروش-قادری سروش تو ۱۱ ای
  • اووسیت

حل شده
    8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mr-fantastic @احمد-قادری در اووسیت گفته است: سلام باتوجه به اینکه لقاح وقتی آغاز میشه میوز دو ادامه پیدا میکنه و تخمک ایجاد میشه پس با این فرض وقتی هسته اسپرم وارد اووسیت ثانویه میشه 23 تا برای اون و وقتی توی انافاز کروموزوم تک کروماتیدی داریم 46 تا هم برا اون سرجمع میشه 69 تا کروموزوم 👌👌 اگر ابهامی نیست، تاپیک را به حالت حل شده دربیاورید ،تشکر