Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • لنفوسیت

23
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    0-0ftm0
    @abolfazl-mousavi نه بابا اختیار دارید 🙏 شب خوش 💫
  • بررسی تست زیست کلیه ..

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    sarnisa6S
    @kosarsaghi-m بله درسته منم همین فکرو میکنم ممنون:heart_suit: :folded_hands_light_skin_tone:
  • سوال از آقای موقاری

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    485 بازدیدها
    مینا مینابم
    @m-an ممنون بابت پاسخگویی💐
  • هیپوفیز

31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
    z GheibiZ
    @0-0ftm خواهش میکنم 🌷
  • زیست یازدهم - ماهیچه های اسکلتی

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    kosariK
    @im-ho3ein سلام بله کلا ماهیچه های اسکلتی توسط اعصاب پیکری عصب دهی میشن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • یاخته روپوستی تمایز یافته/گیاهی دهم

43
    1
    2 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    961 بازدیدها
    I
    @Bio @kosar-mottaghi @mitra-ism-rahmani @Sara-Haghighatrad @z-Gheibi متشکرم از همتون🌹🌹🌹 چت هاتون رو خوندم من خودم مشکلم رو گزینه ۲ بود که یاخته تمایز یافته روپوست توی گیاه مسن اصلا معنا نداره تا اینکه از بحث هاتون متوجه شدم، صورت سوال نوشته میتوانند و در اینصورت اگه تک لپه رو مدنظر قرار بدیم به مشکل نمیخوریم! و بازم متشکرم که وقت گذاشتید🌹🌹🌹
  • نوکلئیک اسیدها

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    Shokraneh KazemiS
    @z-gheibi اوکی
  • تو ساختار فسفو لیپید ها

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mr-mohammadreza سلام رطبق این ساختار های داخل عکس وجود ندارد[image: 1611342693206-screenshot_-2.png]
  • سوال از فصل دو زیست دهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    mr mohammadrezaM
    @ali-asghar-0 از ویدیو های آقای موقاری
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • گیاهی دهم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    z GheibiZ
    @shokraneh-kazemi سلام دقیق تر بخوام نظر مو بگم فکر نمی کنم رنگدیسه انواع داشته باشد اما قسمت دوم فکر می کنم درسته ۲_هم درسته
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • غده

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    Shokraneh KazemiS
    @zeinab-kh سلام دو نوع دستگاه داریم که شامل یاخته ها و غدد می باشد .غده ها هم از تجمع یاخته ها به وجود آمده اند که این دستگاه هابه دودسته درون ریز و برون ریز تقسیم میشن که بیشتراین غدد و سلول ها بافت پوششی دارد اما ما غده ای مثل هیپوتالاموس داریم که هم هورمون و هم ناقل عصبی ترشح می‌کنه و جنسش از بافت عصبی و هم اینکه جز درون ریز و برون ریزه اگه بخوام غده یا سلولی که هورمون ترشح می‌کنه و جنسش پوششی بگم اونایی که داخل معده و روده هستند و جز دستگاه درون ریز هستند و اینکه غدد بزاقی که پوششی هست جنسشون ولی جز برون ‌ریزه. این یکی کامل تره اون قبلی که گفتم
  • زیست یازدهم فصل ۲ چشم

تجربی زیست‌دوازدهم زیست یازدهم چشم زیست
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    kosariK
    @sara-hatami [image: 1611237423057-img_20210121_172644.jpg] سلام ۴_به این تصویر نگا کن بله زجاجیه یه بافت ولی چون در کتاب چیزی در این مورد ننوشته درنتیجه چیزی در کنکور از این مورد سوال نمی کنن خب هر بافتی برای اینه از دست میکروب سالم باشه به دیستگاه ایمنی نیاز داره ۳_درمورد اینکه زلالیه در چرخش باید بگم بله از طریق اون سوراخ مردمک ،مگه مردمک سوراخ نداره!
  • فشار اسمزی

@تجربیا نظام جدید کنکور تجربی @زیست دهم
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    z GheibiZ
    @farnaz-shirdel خواهش میکنم 🌷
  • کوه هم زنده است!?(اونایی که فیلم دهم استاد موقاری رو دیدن بیان)

@تجربیا @دانش آموزان
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    Ali Asghar 0A
    آقای موقاری میشه تست های زیست دهم رو یکم زیاد کنید
  • یک نکته از استخوان ها

یک نکته به تو
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    mohammad kebryiaM
    @mohammad-s-0 نگرفتم!
  • زیست دهم - فصل ۳ - بخش هادی

زیستدهم زیست-دهم فصل3 فصل سوم
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    518 بازدیدها
    نگار محمودین
    @soheil-parsaei خب اگه حلق جزو بخش هادی نباشه چجوری هوا وارد دستگاه تنفس میشه یعنی هست و اینکه مخاط داره
  • تنظیم بیان ژن

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    z GheibiZ
    @m-sina سلام یک مورد دیگر تغییر فشردگی کروموزوم ها است یعنی جایی که می خواهیم بیشتر رونویسی شود فشردگی را کمتر می‌کند و جایی که نمی خواهد زیاد رونویسی کند بیشتر فشرده میکند[image: 1611167316513-screenshot_-2.png]