Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • اسمز

منتقل شده
    6
    2
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
    M
    @m-sina خواهش میکنم
  • تشریح مغز

5
    11 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Samira Beheshtian 0S
    @dina-yari چرا نمیتونم دانلود کنم ؟
  • شبهات زیستی (پایه) !!!!

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    524 بازدیدها
    alireza ehsaniA
    سلام به جز شما دوتا کس دیگه ای جواب نمیده اینجا؟؟:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
  • پاسخ التهابی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    H_RH
    @MAHSAA26 خواهش میکنم
  • بنداره های لوله گوارش

منتقل شده بنداره لول
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    598 بازدیدها
    MAHSAA26M
    @AMIR-6 چندان به کار نمیاد چون جفتشون ک غیر ارادین ولی بیشتر دونستن همیشه بهتره
  • هورمون cck

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    MAHSAA26M
    @r-sh خواهش:cherry_blossom:
  • زیست یازدهم تورق

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    S
    @نگین-وهاب-مقدم 💜🌸
  • پپسینوژن و پپسین

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    MAHSAA26M
    @r-sh آره دیگه
  • زیست یازدهم

حل شده
    18
    1
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    MAHSAA26M
    @Mono اتفاقا وقتی ج رو خوندم اونم به ذهنم اومد ولی معمولا از این جمله برا این استفاده میکنن ک بفهمن دانش آموز به اون شکل گیرنده بویایی دقت کرده یا ن به خاطر همین معمولا اگه اینطوری میگف غلط میشد مطمئن نیستم تسته درست باشه خیلی حس میکنم الکی خواسته ترکیب کنه
  • محل قرارگیری کلاژن و کشسان

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    IIAIII
    @Mono ممنون
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • جوه بافت جانوری

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    AMHA
    @Dan-wolf در جوه بافت جانوری گفته است: @AMH سپاس:folded_hands: :rose: :rainbow:
  • پرسش پاسخ زیست

قفل شده است
    2k
    17 رای ها
    2k دیدگاه‌ها
    43k بازدیدها
    M.anM
    سلام دوستان خوب آلایی توی انجمن باید برای هر سوالی خودتون تاپیک بزنید سوالتون رو بپرسید و ادامه گفت و گو ها و جواب ها برای اون سوال تو پست های همون تاپیک داده بشه تمیز و مرتب اینطوری اگه این سوال برای یکی دیگه پیش اومد راحت جوابشو پیدا می کنه تاپیکی که الان زده شده کلی سوال و جواب توش هست که پیدا کردن سوالا توش سخته پس دوتا تاپیک زیر رو کامل مطالعه کنید و از این به بعد برای سوال هاتون تاپیک مناسب بزنید خوشحالیم که به همدیگه کمک می کنید😉 https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم https://forum.alaatv.com/topic/17273/امکان-ایجاد-تاپیک-به-صورت-سوال @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا
  • سوال درباره چگونگی مطالعه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    King of BiologyK
    عجله نکن برای دهم، فعلا مباحث اصلی زیستش رو بخون، نگران حذفیات نباش. بیشتر بدون ولی کمتر نه!
  • زیست ده

22
    1
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    M
    @Infinitie-A ببخشید من مقالهش خوندم شما حق دارید چون فراتر از کتاب بود وگرنه حرفی که زدم کاملا درسته
  • دستگاه حرکتی تست جمع بندی

16
    1
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @Fateme-Sohrabi میشه نکته این رو بگی ک چرا گزینه 3 نشد؟
  • سوال از نورون ها

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    MAHSAA26M
    @samira-beheshtian دیدمش الان نمیدونم والا احتمالا مال نشر الگو درسته ولی آقای موقاری هم هیچوقت غلط نمیگه شاید اشتباهی شده
  • روده

14
    1
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Dokhtar-zemestan در روده گفته است: سلام بچه ها یک سوال [image: 1595150562812-img_20200719_135046-resized.jpg] طبق این شکل پرز روده جز لایه مخاطی روده حساب کرده ولی کتاب توی صفحه ی 31 گفته سلول پرز روده خب این چجوری میشه؟ وقتی پرز روده جز لایه ی مخاطی باشه پس هرچیزی که در لایه ی مخاطی وجود داره در پرز هم هست. الان این سلول پرز روده چی باز؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 🌺 دوست عزیزاین ریز پرز نه پرز ریزپرز از غشای سلول هاس پرز از زیر مخاط چین های حلقوی همازمخاط و زیر مخاط پس توی چین ها و پرز ها سلول که متابولیسم طارع وجود دارع ولی ریزپرز زنده نیست و فاقد متابولیسم میباشد‌!
  • جذب آب و یون در ملخ

16
    1
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @saba-zarei در جذب آب و یون در ملخ گفته است: @Mr-Fantastic خود دانی :) [image: 1595166974839-unnamed.jpg]
  • نورون رابط

72
    1 رای ها
    72 دیدگاه‌ها
    919 بازدیدها
    H
    @mahta-kamali در نورون رابط گفته است: @Hesam-Mohammadi پس تو تستا بدون میلین در نظر نمیگیرن؟ من فکر میکنم چون کتاب نورون رابط رو بدون میلین کشیده ، تو تستا هم باید بدون میلین در نظر بگیریم البته مطمئن نیستم! چون کتاب گفته هر سه( نورون حسی رابط و حرکتی )هم میتونن میلین داشته باشن هم ن چرا شما این ذهنیت رو داشته باش که میلین نداره ولی جایی دیدی گفت قطعا خط بکش روش بره