Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.9k دیدگاه‌ها
  • فیزیک یازدهم کدوم استاد؟؟

نظام جدید فیزیک - یازدهم فیزیک تجربی فیزیک نظام جدید
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    980 بازدیدها
    AlphabetA
    @miss-ganji سلام من تدریس هر دو استاد رو نگاه کردم. از تدریس آقای یاری خیلی رضایت نداشتم چون اواخر فصل اول احساس کردم فقط دارن فرمول رو یاد میدن و توضیح مفهومی ای راجع بهش نگفتن و تجزیه و تحلیل درستی انجام ندادن. البته من فقط تا همینجا رو دیدم و برای فصل های بعدی خبر ندارم به چه صورت تدریس کردن. اما آقای داداشی خیلی مفهومی و خوب تدریس کردن و کامل مطلب جا می افتاد. البته بخش آخر فصل چهار یکم ضعیف عمل کردن ( فکر کنم اون قسمت برای بچه های ریاضی بود) که من خودم مجبور شدم بخونم. به هر حال شما یک مبحث رو انتخاب کنید و تدریس هر دو استاد رو ببینید و هر کدوم که بهتر متوجه میشدید همون رو انتخاب کنید موفق باشید
  • شتاب متوسط

حل نشده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    H
    [image: 1633025103669-photo1633025052.jpeg]
  • تبدیل واحد

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    H
    ببین وقتی میخوای تبدیل واحد کنی 100cm=1m 100cm/1m=1 و این 1 در همه اعداد ضریب هست پس جای 1 میذاری 100cm/1m حالا چه موقعی خودش باشه یا معکوسش بستگی به مسئله داره که واحد مسئله مخرج و واحد خواسته شده صورت است
  • سوال از میدان الکتریکی و نیروی وارد بر ذره بار دار

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Mohammad Ghasemi 0M
    @hooman-ghasemi سلام فیلم هست روی لینک کلیک کنی متوجه میشی
  • راهنمایی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    A
    سلام پیشنهاد من استاد یاریه. خیلی دوره هاشون طولانیه ولی کاملا ارزششو داره اگر کنکوری نیستید
  • راه ابریشم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @yeganeh-fallah سلام نه فرقی نمیکنه فقط دیزاین جزوه ها عوض شده مثل اینکه و اینکه تست های جدید هم اضافه شده . اگه میخوای تهیه کنی یه لحظه هم تردید نکن . 👌 من قبلا توی برنامه ریزیم زنگ فیزیکم که میشد نمیدونستم خودمو کجا بکوبم😅 ولی استاد طلوعی رو که گرفتم همششش دارم فیزیک میخونم . حالا نگران اینم که بقیه درسا رو کمتر اهمیت میدم . 😂👌
  • نون شب سوال 1 از بخش اول فیزیک 3

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    H
    بچه ها کیلو متر بر ساعت میخواد
  • پاسخ نون شب سوال 2 بخش 2 فیزیک دوازدهم

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    H
    [0_1632942849560_2-1.mkv](در حال بارگذاری 100%) [image: 1632942866203-a2.png] بچه ها بابت اشکال در بارگذاری فیلم من عذر خواهی میکنم مشکلاتی که وجود داره و انشاالله در اینده رفع خواهد شد :beaming_face_with_smiling_eyes:
  • نون شب سوال 2 بخش 2 فیزیک دوازدهم

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    H
    [image: 1632942812894-q2.png]
  • فیزیک یازدهم

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    H
    @mehdi-jalilpour فک میکنم گزینه ۲
  • تفاوت فیزیک یازدهم تجربی با ریاضی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @amirmohammad-shakeri متوجه نشدم من تجربی هستم الان این مواردی که گفتید نبینم از تدریس آقای یاری ؟
  • مشکل در فیزیک

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    Ada A girlA
    @hooman-ghasemi م
  • کتاب تست فیزیک دهم

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    Anzw 18A
    @mahtab-zolghadr-0 متشکرم
  • فیزیک یازدهم

حل شده یازدهم تجربی @فیزیک
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    394 بازدیدها
    Zahra.tgZ
    @amirmohammad-shakeri ممنون آره یکسانن و حذفشون کردم فکر کنم محاسبات رو اشتباه رفته بودم ممنون
  • فیزیک ۳

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    H
    @ariana-ariana خواهش میکنم
  • سرعت

13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    Fatemeh MalekiF
    @hooman-ghasemi تشکر:orange_heart:
  • نون شب

1
    7 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    H
    بچه ها سلام حالتون چطوره امیدوارم توی این ایام کرونا و شرایط بحرانی حال خودتون و خانواده محترمتون خوب باشه و در صحت و سلامت به سر ببرید من هومن قاسمی دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی هستم و قراره باهم تا اخر سال تحصیلیتون رفع اشکال فیزیک و دوست خوبم اقای کیهانی رفع اشکال ریاضی باشیم جدای از رفع اشکال و حل مسائل تون و یادگیری مسئله شما یه چیزی به عنوان نون شب داشته باشیم و باتوجه به بودجه بندی فیزیک برنامه فرسنگ تون سوال هر شب بزارم و از فردا شروع میکنم امید وارم توی این برنامه شرکت کنید و نتیجه خوبی بگیرید و اگه نظر یا پیشنهادی دارید که میتونه کمک کننده باشه حتما اینجا یه من بگید اگه سوالی داشتید از من تاپیک توی این بخش فیزیک بزنید و من حتما توی 24 میبینم اگه هم مشکلی بود قطعا توی 48 ساعت میبینم نظرتون رو به من توی این بخش بگید و حتما یه معرفی از خودتون به من بگید که باهم بیشتر اشنا شیم و سال خوبی رو داشته باشیم خیلی از همتون متشکرم
  • انرژی

3
    2
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    H
    ببین E1=E2 بعد همرو E نامید بعد 1/25E رو برد اونطرف و نسبت گرفت که شد 24/25
  • مشکلی در فیزیک

7
    2
    0 رای ها