Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • میخوام یه سال بیشتر بمونم/کمکم کنین...

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    609 بازدیدها
    Majid yadgarnejadM
    @jasmin_____e-barati سلام اول از همه یه چیزی بگم هیچکس نمیتونه جای خواهرتو پر کنه کمک کردنم یه اندازه ای داره اگه بخوای با این وضعیت پیش بری به هیچ جایی نمیرسی اگه بتونی برنامه ریزی کنی همه چی به خوبی پیش میره نمیتونی رک و پوس کنده حرفتو به خواهرت بگی از یکی بخوا به خواهرت بگه با این وضعیتی که تو داری هیچکس نمیتونه رتبه ی خوبی بیاره خود من از بچگی مجبور شدم هر روز از بچه های فامیل مراقبت کنم اما از روزی که به صورت کامل و پوس کنده حرفمو زدم الان به مدت چند ساله که هیچکس دیگه سراغم هم نیومده اما چون الان پای خواهرت وسطه باید بهش کمک کنی اما به اندازه این که نمیشه اگه بچه مریض شد بگه خواهرم اگه خواست بره سر کار بگه خواهرم مجبور نیستی وقتی که مهمون میاد خونتون به مامانت کمک کنی یا اگه خواستی کمک کنی قبل از اینکه مهمون ها بیان کمک کن بعد بشین سر درست اگه سر و صدا آزارت میده یا کلا جاتو برای درس خوندن اوض کن یا اگه نمیشه ونمیتونی وقتی مهمون گیرتون اومد اون شب برو یه جای دیگه. میتونی برای کمک به خواهرت یه مدت با خانوادت بری پیشش هم اونجا پیششی هم میتونی درس بخونی من نمیدونم حرفام تاثیر داره یا نه اما.....
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • افزایش تعداد تست. چه طوری؟!

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    sina bigdeliS
    @امیر-جعفری-0 باید تمرین کنی
  • موضوع حذف شده است!

304
    1 رای ها
    304 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
  • تست کلمه نمیتونم بزنم):

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    Rahman ZaheriR
    @sahar-rabiee سلام تا میتونی توی جملە هایی کە بلدیشون ازشون استفادە کن اگە یە کلمە عربیە توی یە جملە راحت بزارش و چند بار بخونش من با این روش توی عربی و زبان توی بحث واژە خیلی پیشرفت کردم. و یە راە دیگە اینکە وقت و بی وقت مرورشون کنی کە توی حافظە بلند مدتت حک بشن.
  • توی آزمون غلط زیاد میزنم

90
    5 رای ها
    90 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    امیر جعفری 0ا
    منو حلال کنید اگه حرفی زدم که ناراحت شدید. واقعا عذر میخوام بابت اون روز. فقط میخواستم بگم که اگه میشه منو حلال کنید و ببخشید همین. چون از اون روز یه عذاب وجدانی داشتم و همش اذیتم میکرد
  • مشاوره کنکور

3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    Trtp MoT
    @gomnam-gharib-0 ممنون از شما دوست عزیز🙏🏻
  • مدت زمان طی کردن مراحل تست زنی

سوال کنکوری مشاوره ای کمک سوال مشاوره ای
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    816 بازدیدها
    Mellor TextM
    @gomnam-gharib-0 نمیدونم ولش کن مهم اصل مطلبه که من متوجه شدم😊
  • سوال روانشناسی

29
    3 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    664 بازدیدها
    Romina 2006R
    @matilda-snape دهم ؟؟؟
  • بهترین روش خواندن برای آزمون جمع بندی پایه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    SuccinateS
    @amir-6 در بهترین روش خواندن برای آزمون جمع بندی پایه گفته است: سلام دوستان خسته نباشید دوستان به نظرتون بهترین روش خوندن برای این آزمون کدومه؟ تک تک درس ها رو بخونیم یا با هم جلو بیاریم؟ اگه قرار باشه با هم جلو بیاریم کل کتاب رو بخونیم تو یه روز بعد ققط تست بزنیم یا اینکه مبحثی بخونیم؟🤔 ممنون میشم از روش خوندنتون بگید. @دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 سلام خوبی؟😁 من خودم برای این آزمون میخوام تمام عمومی ها رو بخونم و هر مبحثی که خوندم بعدش تست بزنم اینجوری که چند تا مبحث از یه درس بخونم بعدش تست بزنم تو ذهنم مرورش خوب تثبیت نمیشه البته تو عمومی ها مباحث رو خوندم واس همین یه مرور میکنم و تست زماندار و مرور میزارم و تو روزم تنوع بین دروس دارم تو یه روز کل یه درس رو نمی بندم ولی خب روشم واس تخصصی ها فرق داره ترجیح دادم رفع اشکال بکنم و مباحثی رو که هنوز مشکل دارم رو کار کنم و کلش رو نخونم و به صورت مبحثی میزارم تو برنامه روزم
  • مرور مباحث

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    عباس زنگارکیع
    @عباس-زنگارکی @gomnam-gharib-0 @Mellor-Text @سمیه-صادقلو ممنون ازتون لطف کردین🌹
  • مدرسه

منتقل شده حل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    sina bigdeliS
    @n-amjadi سلام تو قبولی کنکور منقطه 3 بهتر از 2 عه 2 هم بهتر از یکه منظورت از ناحیه همون منطقه بود .درسته؟
  • سلام لطفا جواب بدید

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    589 بازدیدها
    my studyM
    @ya-mandi هه جک خنده داری بود !😏
  • کسی هست که از روی pdf شیمی بخونه؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    HADAF BigH
    @bahar-mohammadi-0 در کسی هست که از روی pdf شیمی بخونه؟ گفته است: سلام روز بخیر کسی هست که روی فایل pdf شیمی راه ابریشم، نکات رو نوشته باشه و همچنین جواب تست هارو؟! ممنون میشم اینجا بفرستین 😊💕 @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-شیمی سلام عزیزم ‌ خوبی؟ ببین واقعا و خواهشا دست از این جزوات بردار و به نفع خودتون هست تمرکز کنید روی همون متن کتاب :)والا استاد بابایی به نظرم حرف نداره و خواهش میکنم یک بار هم این راه رو امتحان کنید
  • کسایی که ازمون ماز شرکت کردند بیان لطفا

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    YA MandiY
    @زهرا-عزیزی-0 در کسایی که ازمون ماز شرکت کردند بیان لطفا گفته است: @زهرا-عزیزی-0 الان توی برنامه زده زیست ۱کل کتاب و زیست۲ تافلان صفحه ریاضی ام اینجوری زده اما شیمی و فیزیک۲تا کتابارو زده کامل سلام این هفته احساس کردم ماز که دادم ریاضیش سخت بود خیلی بد زدم 🤦🏻‍♂️ریاضی اونم ماز ۶۰
  • برنامه

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    z GheibiZ
    @gomnam-gharib-0 بنویس اولویت بندی کن و برنامه ریزی و هر کاری را وقت خودش انجام بده ،بقیه را هم که تکلیف شون مشخصه بهش فکر نکن بقیشو خودمم دنبالشم پیدا کردی به منم بگو 😅
  • تغییر رشته

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    z GheibiZ
    @surves-58 سلام از مدرسه و دفتر دار تون بپرسید نمیدونستن زنگ بزنید اداره آموزش و پرورش شدنش به نظرم میشه فقط باید چند تا امتحان بدید تابستان مثل همه تغییر رشته ای ها
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • نشست سرجلسه ازمون

8
    5 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mahan-xodayi-2 سلام من یه ذره تنقلات مثلا کشمش می‌بردم وقتی حوصله ام تموم میشد چند تا می‌خوردم آروم چند تا تست هم میزدم هم از یکنواختی در می‌اومدم هم قند خون تامین می‌شد بعدش خوب بود دوباره البته وقت عمومی ها وقت نمیشد و اول آزمون هم بود انرژی داشتم ، یک یا دوبار وقت اختصاصی ها می‌خوردم
  • مشاوره رایگان

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    321 بازدیدها
    Ali EbrahimyA
    @yeganeh-fallah ایشون اهل کجان؟