Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • یه راهنمایی کوچولو

3
    6 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    من اینطوری بودم البته هنوز هستم ولی الان نیم ساعت بعد آلارم بلند میشم ولی پارسال خاموش میکردم تا ظهر میخوابیدم
  • کارنامه کنکور

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    ari_14A
    @معمار-ویران خواهش هومم
  • شماچی کار میکنید ؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    S
    @معمار-ویران در شماچی کار میکنید ؟ گفته است: سلام برنامه Alarmy نصب کن رو گوشیت اره این برنامه رو منم دارم خیلی خوبه با همین تونستم صبحا از خواب بیدار بشم ... نصب کن توهم امتحانش کن
  • نکته و تست از کی و با کی؟ اصلا برای کی مناسبه؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    نظرخودتون قابل احترامه
  • چه رشته ای برم ؟

منتقل شده
    32
    3 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mohamad rəzaM
    @gomnam-gharib-0 در چه رشته ای برم ؟ گفته است: الان مهندس بیکار داریم مهندسی داریم که تلاش کرد زحمت کشید بهترین درآمد رو هم داره یادتون باشه اگر واقعااااا علاقه داشته باشید و تلاش کنید میتونید حتی اگه استعدادی هم نداشته باشید فقط باید بیشتر توی اون زمینه تلاش کنید اگر بخواید میشه اراده خودتون رو و تلاش خودتون رو دست کم نگیرید افرین
  • طراحی داخلی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    SachliS
    @fargol-sh الحمدالله به خوبیت نه خب میشه ولی فکرکنم محدودیت داره تعداد کنکورهایی که میتونی تو یه سال بدی
  • چیکار کنم؟ خوب میشم؟

منتقل شده
    17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    631 بازدیدها
    بهار O_oب
    @0-0ftm 😍🌹❤
  • موضوع حذف شده است!

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
  • راهنمایی استفاده از راه ابریشم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    فاطمه موسوی 0ف
    @yasamin-saberi دینی راه ابریشم برای من ک خیلی عالی بود زیست رو فقط درسنامه میبینم ب نظرم صفر تا صدای آقای موقاری‌ هم عالیع البته قبلش خودتون برید تو پیج استاد دینی ببینید اگ از مدل تدریسش خوشتون اومد بعذ بگیرید
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • کلاسای مزخرف مدرسه

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    L
    @amirmohammad-shakeri آره ببین انگار تو باید میانگین نمرات مستمر و پایانی نوبت اولت با میانگین نمرات مستمر و پایانی نوبت دومت با همدیگه جمع میشه تقسیم بر ۲ میشه یه عددی به دست میاد که برای اختصاصی ها باید بالای ۱۲ باشه و برای عمومی ها باید بالای ۱۰ باشه حالا اگه یه دونه از درسات بین ۷ تا ۱۰ باشه میتونی تک ماده کنی و از یک درسی که نمرش زیاده به اونی که کمه بدی تا قبول بشی بخاطر همون میگم توی نوبت دوم سعی کن فقط یک بار توی کلاس باشی ترجیحا این جلسه که امتحان یا پرسش هست (بیشتر امتحان چون پرسش ممکنه از تو نپرسه) تا یه دوره نمره مستمر داشته باشی چون اگه نداشته باشیم معلم میتونه به دلخواه نمره مستمر بزاره که البته اگه کلا هم نداشته باشی همون نمره پایانی نوبت دوم (شبه خردادی که مدارس میگیرن)رو میزارع
  • ورزش نوبت دوم دوازدهم

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    حسین زندی 0ح
    @mohamad-reza-2 به نازنین چشمت
  • کنکور تجربی بدم یا ریاضی؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    حسین زندی 0ح
    کامپیوتر شریف عالیه
  • انتخاب منبع دوم آزمون

راه ابریشم 1401 مشاوره مشاوره کنکور
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    468 بازدیدها
    zahra malekiZ
    @ahmad-nezami سلام مشاور من ازمون قلمچی و ماز رو پیشنهاد دادن و من استفاده میکنم مثلا اگه شما زیست گزینه 2 رو 90 بزنین انگار قلمچی رو 50 زدین و ماز رو 0 1 درصد اصلا گزینه 2 به درد نمیخوره بعدشم خطاب به دوستانی که میگن تقلب میشه باید عرض کنم که بیایم فکر کنیم اصلا تقلب نمیشه و تراز ها واقع هست و تعداد زیادی بالاتر از شما هستند پس به جای اینکه خودتونو با گفتن اینکه بقیه تقلب کردن پس تراز ما خوبه راضی کنین بیاین بگیم تراز ها واقعیه چی کار کنیم پیشرفت کنیم
  • نمرات نوبت اول

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    L
    @sahar-rabiee ترم دوم رو که قطعا قرارها وقت بزارم و میتونم ولی برا نوبت اول میانگین کل نمرات از ده بالاتر باشه حله ینی؟
  • زمان باقیمانده تا کنکور۱۴۰۱ برای راه ابریشمی ها

مشاور آموزشی راه ابریشم 1401 کنکور ۱۴۰۱ مشاوره کنکور
    14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    766 بازدیدها
    بهار O_oب
    @ali-mohebbi-0 بخاطر اینه که تست نمیزنی. خوندنت کامله مستقیم برو سر تست
  • کمک خواهش میکنم

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    mohammadhosein BahadoriM
    @bahar-gh سلام من خودم این مشکل رو دارم و بامدرسه درگیرم اما تو باید فکر کنی که آیا سال بعد کسی از تو معدل میپرسه؟؟؟ یا همه میگن رتبه ات چند شد؟؟ مدرسه تشریحی کار میکنه چون برای مدرسه معدل امتحانات نهایی مهمه و بر اساس اون رتبه بندی میشن و یه سری کارانه ها میگیرن و بعضا تقدیر میشه ازشون و .... شما باید فقط تمرکزت رو کنکور باشه، وقتی درس های کنکور رو خوب بخونی خود به خود درس های مدرسه هم باهاش میاد و میتونی درس ها رو نمره متوسط بگیری
  • کی دنباله رقابتی خوندنه؟

منتقل شده
    75
    0 رای ها
    75 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Rahman ZaheriR
    @sheyda-zafari منم یازدهم اگە شروع کنین منم پایەام😉
  • خدمات یک مشاور؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها