Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • معدل کنکور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    pari pariyaP
    سلام دوستان . من دیپلم ریاضی دارم میهام تجربی کنکور بدم تاثی معدل ۴۰ درصد واسه منم اعمال میشه؟ و توی فرم ثبت نام کدوم معدل باید ثبت کنیم . چون دو تا معدل کتبی نهایی داریم و یه معدل کل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
  • ثبت نام کنکور

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    monika mM
    منم نتونستم وارد شم... ی ادرس دیگه هم گذاشته sahat.. اون چه سایتیه..؟
  • آیا بدون آنها امکان پذیر هست؟

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    ari_14A
    @farzam-yousefi سلام این چه حرفیه میزنین بودن کسایی ک تو جنگل زندگی میکردن حتی قلم چیم نمیدادن فقط 4 تای سنجش دادن ولی رتبه سه رقمی اوردن خیلی از این ادما میشناسم این چیزا فقط راهتون اسون میکنه ولی همه چییی بستگی ب خودتون و تلاشتون داره ریاضی یعنی تست سعی کنین باهاش دوست شین اینجوری اینقدر درس شیرینیه که از خوندنش لذت میبرین حسی ک بعد حل کردنش بهتون دست میده خیلی لذت بخشه فقط و فقط تست بزنین جوری ک رفتین سر جلسه امتحان سریع راه حلش بیاد جلوچشماتون موفق باشین
  • چرا هر چقدر می خونم یاد نمی گیرم؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    N
    @mohammd-balochi سعی کنین با دل و جون بخونین
  • ثبت نام

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    من سال پیش معافیت تحصیلی سربازی گرفتم برای امسال دوباره باید بگیریم؟ زیر ۲۰ سال هستم @دانش-آموزان-آلاء
  • کنکور ۴۰۱

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    azizian sarchoghaA
    @سید-حسین-قربانی-1 🙏🙏
  • علوم پزشکی ارتش چیست؟

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    Hhh HhH
    @بهار-o_o خواهش میکنم🙏🏻
  • علوم پزشکی ارتش

انتخاب رشته
    44
    5 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Negin ShoghealiN
    @احمد-قادری چقد سختگیرییییی!!!! من به شخصه چند موردی از این بیماری هارو دارم 😞
  • سردرگمم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    فرامرز میرکازهی ریگیف
    @tahmineh-bahadoran سلام کانال مشاوره سیب ترش تو تلگرام رو یه نگاه بنداز مشاوره رایگان هست من خودم تجربی ام هدفم هم فرهنگیان ولی میخوام ریاضی امتحان بدم از مطالب همون کانال استفاده میکنم
  • اپدیت الا سریع

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    مجتبی ازادم
    همه رو میگم
  • دانش آموختگان آموزش مشاوره و راهنمایی دانشگاه فرهنگیان کجا میتونن کار کنن؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    maryam111M
    @harry-watson من در جریان نیستم منشن کردم بچه ها رو اگه کسی بدونه پاسخ میده🙂
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
  • خواب الودگی

3
    5 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    عباس زنگارکیع
    @asal-m-2 بله من امروز چشام وا نمیشد ، چندتا چک زدم به خودم اما انگار نه انگار، یه لحظه به فکرم زد خمیازه بکشم چون دیروزش با وجود اینکه کم خوابیده بودم اما خمیازه میکشیدم زیاد خواب الودگی اذیتم نمیکرد ، امروز انجام دادم جواب گرفتم و گفتم شاید برای بقیه بچه ها هم مفید باشه
  • کنکور ۱۴۰۲

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    Ali EbrahimyA
    سلام دوستان الان کنکور۱۴۰۲که گفتن الکترونیکی اون ۴۰ درصده یا اون ۶۰ درصد اگه اون ۴۰درصده بصورت تستی یا تشریحی؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @یازدهم @دهم @ریاضیا @تجربیا
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • چ کنم؟

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    L
    @بهار-o_o 😂😂
  • تغییر رشته از انسانی به تجربی، پایه دهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    Hedyeh MirzayH
    @neda-ebrahimi سلام اگه بتونی زیست رو خودت بخونی خوبه و یه کتاب تست درسنامه دار هم داشته باشی فیزیک هم فکر میکنم که برای ترم دوم تازه فصل سوم رو شروع کرده باشن برای فصل اول چیز خاصی نداره و میتونی خودت بخونی اما برای فصل دوم اگه میتونی خودت متوجه بشی یعنی با آلا پیش بری که خیلی خوبه ولی اگر نه بهتره که کلاس خصوصی بگیری دوسه جلسه تا بتونی برسی برای ریاضی هم اگه بتونی کلاس بگیری خیلی بهتره چون اگه خودت بخوای بخونی سختت میشه برای شیمی با آلا پیش بری میتونی برسی با توجه به اینکه عید هم نزدیکه میتونی برسونی خودت رو به شرط اینکه دوست داشته باشی این رشته رو و با علاقه بخونی موفق باشی
  • تغییرات کنکور

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @homayoon-ebrahimpoor ماله هفته پیش رو دیدی
  • مشاوره ایییی کمککککککککککک

منتقل شده 😭😭😭😭😭
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    H
    @زینب-رحیمی-بوربور سلام / بنظرم پیشرفت و موفقیت ۲ عامل داره یک اینکه مسیر روش و منابع درس خوندنتون درست باشه دو اینکه تو اون مسیر تلاش کنید و پشتکار داشته باشید و خب مورد اول خیلی مهم تر از مورد دومه حال باید خودتون ببینید تو کدوم مورد مشکل دارید / آیا منابع و روشتون واسه آزمونهای تستی و کنکور واقعا درسته ؟ یا مشکل از تلاش تو طول هفته اس؟