Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • شرط سنی دانشگاه فرهنگیان

سوال تحصیلی سوال مشاوره ای
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    665 بازدیدها
    SachliS
    @mahnaz-nosrati سلام فکرمیکنم تا ۲۵ سالگی
  • چرا هر چی میخونم یادم میره:(

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    فاطمه موسوی 0ف
    @فاطمه-موسوی-0 مرسی از همتون🙃
  • نخوندم و فقط یه هفته وقت دارم

53
    2 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    @monirs ویرایش رو دیدم این چه پستیه آخه حرف تو دهن ما نذارید:confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • کسی هست مدرسه نره و از آلا فقط استفاده کنه

راه ابریشم آلا مشاوره @مشاورهبدید @کنکوری ها @یک نکته به تو
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @mona-ghanbary کلاس های ما از شهریور حضوری بود تا اوایل ابان رفتم دیگه نرفتم.
  • راه ابریشمی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    382 بازدیدها
    monirsM
    @اکرم-ذبیحی در راه ابریشمی گفته است: @seyedehfatemeh-moghadam دقیقا برا منم راستی شما میدونید چطور وارد گروه درسی تو الا بشم؟ سلام توی این تاپیک درخواست بدید. منتظرتون هستم ;)
  • سر و صدا و شلوغی حین مطالعه

منتقل شده صدا شلوغی
    8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @mahdieh-q مرسی از نظرت عزیزم نسبت ب قبل بهتر شدم❤ بازم ممنونم ازت
  • فیلم ببینم؟

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    M TgM
    سلام بله برای شیمی ی دبیر خوب پیدا کنید و باهاشون برید جلو شکل زیست خوب تدریس نمیکنن ینی چی؟ بشینید به شکل ها نگاه کنید نکته به ذهنتون رسید بنویسید برای ریاضی هم اون مباحث رو کلاس برید چون چاره ای نیست پس زمان بزارید
  • کلیپ آموزشی واسه زیست

منتقل شده کنکوری ۱۴۰۱ تجربیها کنکورتجربی کمک کمک کمک کمک
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    Matin AmaniM
    @m-tg صحیح :angry_face_with_horns: :alien_monster:
  • با افت ساعت مطالعه چه کنم؟

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    M TgM
    افت ساعت مطالعه تا چقدر؟
  • پیشرفت

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    M TgM
    سلام اقای زنگارکی چرا روی 12 ام اصلا کار نکردین؟ پایه و 12 ام رو باهم بخونید اگر سرعتتون کمه ساعت مطالعه رو بیارید بالا و حالا ک دهمو تموم کردید کنار نزارید و مرور کنید حتما فکر نکنید الان دیگ دهمو کامل بستین چون چیزی بسته نمیشه
  • کنکور 1402

9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    M TgM
    اگر سازمان سنجش چیزی نگفته بخاطر رد کردنش نیس چون دوبار تایید شده سازمان سنجش نحوه اجراشو باید بگه فقط ک اگر دو مرحله ایه چ زمانی یا وقتی عمومی حذف بشه ازمون مدرسه چ شکلی میشه و...
  • مدرسه

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    905 بازدیدها
    Sajad SahraeeS
    واقعا واقعا ممنون
  • دلداریم میدین؟!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    SachliS
    @sahar-rabiee @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
  • تکراریه اما..

18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @mehrsa-14 🤗
  • برنامه ریزی روزانه

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    z GheibiZ
    @anzw-18 چقدر عالی⁦👌🏻⁩ چهار روز در هفته که مدرسه نمیری و مشکلی نداری میمونه اون سه روز دیگه که بسته به ساعت ناهار یا اگه عصر می‌خوابی( نمی‌خوابی که چه بهتر) تغییر می‌کنه خیلی روشها میتونی انتخاب کنی واقعا شرایط تون خیلی خوبه⁦👌🏻⁩ من بودم اول یه ساعت ، یک ساعت و نیم میخوندم قبل ناهار ،بعدش یه استراحت کوچک و بعد هم شروع میکردم تا زمانم تموم بشه و بقیش هم استراحت
  • چجوری برای کنکور اهمیت قائل شیم؟

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    Masih shirdelM
    باید برای تنبلی خودت تنبیه بذاری! من خودم دیدم سرزنش کردن خودم جواب نمیده باید بدنی باشه حالا شما هر جور راحتی ولی من خودم که هر وقت میبینم دارم بهانه میارم درس نخونم مثل انیمه ها میکوبم تو صورت خودم بعد برنامه رو از سر میگیرم باور کن خیلی راه هارو امتحان کردم ولی اگه پا نشی الان نری سره درس کم میاری واسه تجربی همیشه دیره
  • خیلی عقب موندم - چیکار کنم؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    519 بازدیدها
    Howsen DragH
    @ye-alaaei در خیلی عقب موندم - چیکار کنم؟ گفته است: @howsen-drag سلام وقتت بخیر و شادی دوست عزیز حقیقتش زمانیکه من فیلمای آلا پیش میومدم تازه برنامه های راه ابریشم راه اندازی شده بود و من تهیه شون نکردم و آشنایی با مراحل و روش راه ابریشمی خوندن ندارم ولی میخوام بگم چون کتابای کمک درسیتو تهیه کردی پس امسال خودت رو اصلا درگیر عوض کردن کتاب و ... نکن . به هیچ عنوان. کتابای خیلی سبز،گاج ،نشر خوبن حالا یه کم بالاتر یه کم پایینتر،اونم یه کم یکی با کتابای خیلی سبز میتونه کل تستای کنکور رو بزنه یکی با گاج هرکسی متفاوته ؛ مثل نحوه ی ارتباط گرفتن شما با اساتید حرف من یه کلمه ست فقط بخون فقط بخون با هر کتابی هر آزمونی تو هر وضعیتی میتونی روزانه یه ساعت ادبیات بخون ،میتونی دو ساعت ، نمیتونی نیم ساعت ولی فقط بخون به قول ایمان سرورپور عزیز: تو هر شرایطی که هستی فقط به خودت بگو الان چیکار میتونم بکنم آفت کنکوریا فقط نگاه به گذشته ست میگن آهو خیلی سرعت دویدن و فرار کردنش از شیر بهتر و بالاتره ؛ولی وقتی داره از دست شیر فرار میکنه هی برمیگرده پشت سر رو نگاه میکنه طعمه ی شیر میشه شما هر چی نهایت توانته رو بخون ، نه هر چه قدر که دوست داری . باهاش حال میکنی اگه از گذشته و روشایی ک رفتی پشیمونی ، از نیروی لحظه ی حال استفاده و جبرانش کن ولی پیوسته و همیشه باشه اینو یادت نره شبی 45 دقیقه فارسی بخون مثلا 15 دقیقه دستور 15 دقیقه ارایه 15 قرابت لغات و املا و تاریخ ادبیات رو بعداز عید هم میتونی به شرطی که از الان تاا عید دست بجنبونی و با یه برنامه عاقلانه ، نه ایده آلانه ، این سه تا مبحث مهم و تست خیز ادبیات رو حل و هضمش کنی موفق باشی:smiling_face_with_smiling_eyes: :tulip: :fallen_leaf: خیلی ممنون
  • از الان میخوام راه ابریشم ریاضی رو ببینم...

منتقل شده @راه-ابریشم @ریاضی @مدیر @تجربی @ثابتی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    امیر وحدتیا
    @atena-0 سلام، پیله رو حتما ببینید. توی ریاضی بعضی از مباحث نیاز به پیش نیاز ندارن؛ مثل لگاریتم، ترکیبیات یا آمار و احتمال... ولی بعضی از مباحث نیاز به پیش نیاز دارند؛ مثل مشتق، تابع، مثلثات...برای همین به نظر من نمیشه فرسنگ های ۱ تا ۴ رو گذاشت برای ایستگاه های جبرانی(چون هم زیاده و هم بدون اون ها در یادگیری مباحث بعدی به مشکل میخورین) به نظر من تا فرسنگ ۴ برای یادگیری از تورق ها استفاده کنید و جایی رو که دیدید ضعف دارید برین و از درسنامه نگاه کنید و از فرسنگ ۵ به بعد با درسنامه پیش بیاین... فقط تست زنی رو فراموش نکنید... موفق باشید🌹
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • چطور از سال هفتم برای کنکور آماده بشم؟

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    990 بازدیدها
    OverthinkO
    @shirin-hatam سلام عزیزم همونطور که بقیه ی دوستان هم گفتن الان اصلا نیازی نیست که خودتو درگیر کنکور کنید الان شما فقط سعی کن درس هات رو خیلی خوب و پایه ای یاد بگیرید و از ویدیو های آلا هم استفاده کنید. هنوز خیلی مونده😉 موفق باشی🤚🏻🌻