Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • برنامه

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    ForuharF
    منم میخوام اگه میشه یکی هم به من بدید (یازدهم تجربی هستم) :grinning_squinting_face:
  • تو ماشین...

15
    5 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @nazanin-nobakht سلام 🖐🏻 نظرت چیه قبلش لغات رو ضبط کنی بعد تو ماشین گوش کنی؟ اینطوری به کتابم نگاه نکردی سرت درد بگیره
  • سردرگمم،نمیتونم بخونم،خوابم و نمیتونم تنظیم کنم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    Amir GhaheriA
    @motahareh-amoyi سلام روزتون بخیر!من هم همین مشکلو داشتم امیدوارم که با این نکات بتونم کمکتون کنم 1-**می خوای خوابتو درست کنی؟**بیشترش کن!هاااااا چییییی!بله درست شنیدی بیشترش کن!با در نظر گرفتن یک نکته اونم اینکه مشکل شما بیداریه نه خواب!شما حتی اگه 8 ساعت بخوابین بازم 16 ساعت زمان دارین که درس بخونین!پس حساسیت روی خواب نداشته باشین و تنها کاری که می تونم برای خواب توصیه کنم اینه که زمان که به تختتون میرین برای خوابو تنظیم کنین!حالا چجوری!تو یک کلمه از ساعت 22 دیگه گوشی نری سمتش!به همین سادگی و حداکثر ساعت دوازده شب بخوابین! 2- عمل به نکته بالا اگه احساس می کنین ناراحتی دارید یا دلتون گرفته و این باعث بدخوابی شده باید یکم بیشتر حرف بزنیم اگه مشکلتون اینه بفرمایید تا بگم
  • چله پرجایزه

نظام جدید کنکور تجربی @همیار @مشاورهبدید
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    442 بازدیدها
    SachliS
    @mona-ghanbary سلام الان امتحان کنید
  • سوال فنی در موارد راه ابریشم

راه ابریشم آلا دهم سوال فنی بخرم یا نه
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    525 بازدیدها
    Mahbob MoridiM
    @parsa-mohtasham-niya-0 سلام همین الان بخر،از پایه خودتو قوی کن
  • تحلیل آزمون

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    romisaR
    @mitra-ism-rahmani سلام عزیزم یه تایپک تحلیل ازمون دارم اونو یه نگاهی انداختی بهش؟ خیلی مفصله بحثش
  • کنکور و آزمون سپاه و ارتش

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    SachliS
    @gomnam-gharib 🌱🌱
  • راه ابریشمی ها بیاین مرسی

منتقل شده
    26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    739 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @jasmin_____e-barati طرفدار جیمینشون فک کنم😂
  • موضوع حذف شده است!

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • فعالیت هایی که باعث یادگیری بهتر مغز و نظم دادن به مغز میشن

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @gomnam-gharib آلایی های عزیز بچه های دوازدهم فارغ التحصیل ها دهمیا یازدهمیا شماهم بگید چیکارکنیم تا تمرکز داشته باشیم؟ ذهن ارومی داشته باشیم؟ نظری ندارید؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم
  • کنکوری تجربی 1401 :(

انگیزه پزشکی
    37
    3 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Amir GhaheriA
    @maleka-arabian سلام روزتون بخیر!تو یه کلمه بگم راهشو اینکه!یه مشاور بشو!!!!!!یعنی چی!یعنی جوری بشو که حتی وقتی دوستات بی انگیزن بیان سراغ تو!اینجوری می تونی هروقت که افکار ناامیدانه اومد سراغت خودت براشون استدلال پیدا کنی! از صحبتاتون متوجه شدم که خودتونو با بقیه مقایسه می کنین!اگه به اینکار ادامه بدین کارتون تمومه!پس چیکار کنم؟!سعی کن خودتو با خودت مقایسه کنی!امسال ظرفیتا رفته بالا!امیدوار باشید و هی به خودتون وقتو بی وقت بگین اگه بشه چی میشه!و اخر اینکه وقتی مشاور شدین!دیگه حتی اجازه ندید روی افکار منفی فککککرررر کنین حتی فکر!!!!!!!
  • علوم نهم

دانش آموزان آلا تجربیمشاوره راه ابریشم زیست مشاور آموزشی
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    Sana SotaniS
    استاد فیروره بهرامی اپارات
  • راه اصلی

مشاوره درس خواندن تکنیک آزمون
    2
    5 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    F
    تاپیک خوبیه سعی میکنم هر وقت ،وقت کردم پست بزارم
  • جمع بندی

راه ابریشم 1401 جمع بندی کنکور1400 مشاور آموزشی تجربي
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    سید حسین حسینیس
    سلام... فیزیک درسی نیست که پایه بخواد.....شیمی پایه ایست پس بهتره اول یازدهم و دهم رو بخونید چون اگه بلدشون نباشی ......ازشیمی دوازدهم چیزی نمیفهمی که ولی فیزیک اشکالی نداره
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
  • ناامیدی سال دوم

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    معصومه غفاری 0م
    @atena-0 سلام،منتظر نباش همه شرایط ایده ال شه و بتونی یه شروع عالی داشته باشی ،درسته الان چند ماهم گذشته ولی ۶ ،۷ ماه تقریبا وقت داری تا کنکور اگه هی بخوای تا روز اخر بگی من که نمی رسم از اول اول بخونم پس شروع نکنم که کلا ادم از همه چیز عقب میوفته الانم دیر نیست برای خودت یه برنامه شخصی سازی کن مباحثی که عقب هستی رو بخون فشرده یا اونایی که نیاز هست با درس نامه پیش برو بلاخره ادم به ۵۰ درصد یه راهیی برسه بهتره از اینه که کلا هیچ حرکتی نکنه،ببین به چه رشته علاقه داری یا به چه کاری هدف گزاری کن و با انگیزه پیش برو نه صرفا علاقه تقلیدی ،صفرو صدی نباش ،کمال گرا هم نباش برای ترک این عادت ببین می تونی چه کاری انجام بدی اگه یه روز به برنامت نرسیدی کاری رو رها نکن سعی کن جبرانش کنی ،اگه تاحالا درس نخوندی اشکال نداره ولی سعی کن از این به بعدت این شکلی نباشه عادت بده خودتو به درس خوندن تقریبا هر عادتی ۶۰ روز زمان میبره تو استارت بزن ۶۰ روز پیوسته بخون بعدش کم کم علاقه پیدا می کنی ،زندگی نامه افراد موفق رو هرشب بخون اهدافت رو بنویس با افراد موفق خانوادت یا فامیل یا هر کسی ...صحبت کن و برای زندگیت هدف داشته باش مطمعنا بهتر میشه احوالت،اینو هم بدون امیدتو برای این چیزای ساده نباید از دست بدی،توکل کن به خدا ،بخواه و انجام بده ،موفق باشی
  • کانون زبان ایران

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    Asal M 2A
    @farzam-yousefi من امسال به خاطر کنکور ،زبانم رو ول کردم و بعد کنکور ادامه میدم.چون اصلا وقت زبان نمیشه.
  • عقب افتادگی شدید در درسا:/💔

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @دانش-آموزان-آلاء