Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی

حل نشده
    26
    2 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    653 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @narjes-hashemi آیا این محدوده زمانی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . . نرجس یک ساعت برای یک گفتار زیست که مثال بود به هر حال محدوده زمانیه 😐😐😐😐😐😐 محدوده زمانی یعنی یک مقدار مشخصی از زمان یک ساعت هم یک مقدار مشخصی خب خدا قوت پهلوان خیلی تایپ کردی 🖐🏻😂
  • خلاصه نویسی بکنم یا نه؟

حل نشده @ریاضیا @کنکور ریاضی @تجربیا
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    amirali.NA
    اگه واقعاً بعداٌ میخونی حتما اینکار رو بکن. سعی کن تو خلاصه نویسی از کلماتی استفاده کنی که بیانگر کل مطلب باشه. من تو خلاصه نویسی بیشتر سعی میکنم که تا حد امکان از نمودار و جدول و اشکال گرافیکی استفاده کنم. چون اینطوری خیلی خوب یادم می مونه.
  • پشت کنکور ماندن یا نماندن! مسئله این است

حل نشده
    28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    599 بازدیدها
    developerD
    برای رشته ریاضی اصلا ارزش نداره پشت کنکور بمونین برای رشته تجربی هم خودتون اگه مصمم باشید به حرف کسی گوش نمیکردید....
  • این تابستون از چه بسته هایی استفاده کنم ؟!

حل نشده یازدهمتجربی
    19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    853 بازدیدها
    علی نریمانخواه 0ع
    سلام بچه ها لطفا راهنمایی کنید برای سال یازدهم کتاب فارسی چی بخرم که همه چیزش کامل باشه و کامل توضیح داده باشه و پاسخنامه ٔ تستش هم تشریحی باسه ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
  • جا زدن😑

حل شده سردرگمم😐
    49
    6 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    nellsaaN
    @ابوالفضل-ریسی سلامت باشید به همچنین شما.
  • استرس امتحانات🥶😨

حل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    Narin HashempourN
    واقعا از همتون تشکر میکنم به خاطر راهنمایی هاتون و ممنون که وقتتون رو دراختیار من گذاشتید 🌼🌼🌻💐🌸🌼🌻💐
  • عید سعید فطر مبارک 😁😁😁🌺🌺🌺🤗🤗🤗🤗🤗🤗

حل نشده
    21
    13 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    952 بازدیدها
    Mahdi TamartashM
    ♡ عید همگی مبارک طاعات قبول باشه ان شالله
  • تابستون آزمون آره یا نه؟

منتقل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    maryam111M
    @0-0ftm در تابستون آزمون آره یا نه؟ گفته است: @maryam111 اهااا تشکر فراوان🍻♥️🦋 خواهش میکنم عزیزم :heart_suit:
  • تابستون ۱۴۰۰ برای دهم تجربیا_برنامه ریزی

38
    3 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    787 بازدیدها
    سالار باقریس
    @مصطفی-عباسیان کتاب جدید ضرر نداره خوبه اتفاقا ولی به نظر من خوندن سه یا 4 بار یک کتاب تست بهتر از زدن دوتا کتاب مختلفه به نظر من بهت دید طراح رو میده وقتی که یک تست رو چند بار بزنی میفهمی طراح کجاها میخاد اذیت کنه ولی اگه میخای کتاب بگیری بگیر اشکالی نداره ولی سعی کن یه کتاب از هر درس داشته باشی برای تابستون و فقط اونا رو مرور کنی مرور تست خیلی خوبه ولی هر جور خودت صلاح میدونی اگه میبینی کتابایی که گرفتی سطحشون خوب نیست یک کتاب سطح قوی بگیر این بنظرم بهتر باشه
  • فصل آخر/شیمی/فیزیک تجربی

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    kosariK
    @ابوالفضل-ریسی خواهش 🌻 من پارسال حذف بود نخونده بودم ،امسال خوندم ،با فیلم های الا راحت میشه خوند
  • برنامه ریزی

حل نشده
    12
    5 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    C
    @mehdi-jalilpour بله ممنون
  • کمک عاااااجزانه ازتون میخوام

حل نشده
    37
    3 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    _Biliifti__
    چیزی نیست با حرف زدن حل نشه قانع کردن شاید سخت باشه ولی غیر ممکن نیست اونم زمانی که خود آدم بهش یقین داشته باشه با جا زدن فکر نمیکنم چیزی حل بشه آدم برا چیزی که دوست داره تلاش میکنه و میجنگه نه اینکه جا بزنه🙃
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
  • مشاوره در خصوص شرکت در المپیاد

حل نشده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    SuccinateS
    @don-mawrlo سلام چه المپیادی میخواید شرکت کنید؟ کلاس هم می خواید برید؟ یکمی بیشتر توضیح بدید
  • :(: برنامه ریزی درسی

مشاوره تحصیلی دانش آموزان آلا مشکل درسی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    S.daniyal hosseinyS
    @محدثه-س خواهش میکنم دوست من موفق باشی
  • شروع از صفر دهم و یازدهم

حل نشده یازدهم رقیب یازدهم یازدهما دهم دهم و یازدهم
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    861 بازدیدها
    علی مهدیع
    @sajad-ghanbari خیلی ممنون
  • چندبار تو روز میای اینجا؟

51
    3 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    samira pournazarS
    @danial-hosseiny ممنونم 🌺
  • پیش خوانی

حل نشده
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    Marziyeh AminiM
    @سالار-باقری در پیش خوانی گفته است: @marziyeh-amini سلام پیشخوانی کردن برای درسا روزای قبل کلاس غوغا میکنه اصلا یادگیری تون یه مزه دیگه ای داره من که هر وقت روز قبل از کلاس پیشخوانی کردم و سر کلاس رفتم 3برابر یادگیریم بیشتر شده خیلی خوبه اگه وقت داشته باشی پیش خوانی خیلی خوبه سپاسگزارم🌟
  • تمام کردن شیمی

حل نشده
    25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    480 بازدیدها
    M
    @سینا-داده ممنون
  • کندی در دروس ریلضی و فیزیک

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    Mehrab JalilianM
    مشکل کندی میتونه چند علت داشته باشه علت اول شک داشتن به اون چیزی که داری حل میکنی و علت دوم نداشتن تمرکزکافی وعلت سو نفهمیدن سوال یا دیر فهمیدن سوال که این ها حل میشه اگر مشکل شماره یک رو داری که باید یک ذره اعتماد بنفست رو بیشتر کنی و در تست زدن زیاد میتونی حلش کنی فقط کافیه که بدون اینکه هی چک کنی که ببینی ایا جمع و تفریق و ضرب و این هارو درست حل کردی تمرکزت رو بزار رو خود سوال و این از حل مشک اول ولی اگه مشکل شماره دو رو داری که میشه نداشتن تمرکز که من خودم این مشکل رو داشتم و حلش کردم و نداشتن تمرکز میتونه چند علت داشته باشه مثل بی خوابی و یا کم خوابی و یا نداشتم خواب شبانه اما اگر این ها نیست و تو دست خودت نیست که تمرکز داشته باشی به احتمال زیاد بیماری دوقطبی یا بیماری های دیگه داری که باید بری پیش دکتر و خوب میشی ولی اگر این مشکل هم نداری مشکل شماره سه رو داری که میشه نفهمیدن سوال یا دیر فهمیدن که میشه گفت این مشکل رو معمولا اکثر دانش اموز ها دارن ولی خب دلیل های این مشکل رو میشه گفت این هست که اون درس رو مثل شیمی یا فیزیک رو فقط مطالب رو حفظ کردی و مفهومی نخوندی که باعث میشه که نتونی درست از فرمول ها استفاده بکنی ولی خی اگر این مشکل ها نداشته باشی مشکل در هوش هست که میتونی با تمرین زیاد این قضیه رو تا حدی جبران کنی