Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • آزمون های آزمایشی

حل نشده
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    Sadra PashaeiS
    @peyman-khosravi در آزمون های آزمایشی گفته است: دوستان یه سوال داشتم اگه من بخوام تو راه ابریشم شرکت کنم، حتما باید یه آزمون آزمایشی مثل قلمچی یا گزینه دو هم شرکت کنم یا همون راه ابریشم برام کفایت میکنه؟ ممنون درباره راه ابریشم اطلاعلاتی ندارم. استفاده نکردم و نه رد میکنم و نه پیشنهاد میدم. با دوستان صحبت کنید راهنماییتون میکنن اما درباره آزمون های آزمایشی یه سری حرف های کلیشه ای هست که همیشه گفتن خوبه خودتو هر از چند گاهی با آزمون بسنجی و فلان موسسه آزمون آزمایشی استاندارد تری نسبت به بقیه داره و رمز قبولی همین آزمون هاست و... خیلیا بودن که شرکت کردن تو این آزمون ها و نتیجه گرفتن. خیلیا هم بودن که شرکت کردن و نتیجه نگرفتن به نظرم بهترین راهکار اینه شما با چند تا از اطرافیان و آشنایان که تو کنکور موفق بودن (مثل بچه های همین انجمن، فامیل یا دوستی که تو کنکور با رتبه تاپ رشته خوب قبول شده، مشاوری که گرفتی و...) مشورت کنی و از الان برنامه این یک سالی که داره میاد رو بچینی. اگه برنامه ریزی که خودت واسه خودت چیدی به آزمون خورد، خب تو آزمون شرکت کن، وگرنه که میتونی آزمون ها رو رایگان دانلود کنی و هر وقت دلت خواست بزنی
  • فارسی کنکور

حل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Mohsen MovahediM
    تشکر🌹🙏
  • خستگی پایان ناپذیر😐😂

حل شده
    20
    10 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    SuccinateS
    @ladan-karami-karami سلام ممنونم از کمک تون😁 نه ممنون زیاد اهل فیلم اینا نیستم
  • تغییرات کنکور های بعدی

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    kosariK
    @ali-mohamadi-0 گفتم شایدمعدل ۱۲هم باشه معلوم نیس
  • انرژی مثبت:)

حل شده
    20
    8 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    608 بازدیدها
    Miss.JokerM
    @z-gheibi در انرژی مثبت:) گفته است: @miss-joker خواهش میکنم 🌷 چیو میپرسین؟😅 سوالی داشتم :|:face_with_tears_of_joy:
  • کنکور ۱۴۰۱

حل نشده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    A
    @z-gheibi در کنکور ۱۴۰۱ گفته است: @abolfazl-sattari از کجا متوجه میشین کسی فیکه؟ همون لحظه که انجمن ثبت نام کرده تاپیک زده از همون لحظه هم غیب شده ://
  • درصد پایین توی آزمون

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    z GheibiZ
    @m-sina سلام برای خطای دید و اشتباهات محاسباتی فقط باد دقت کنید و تمرکز تون رو افزایش بدید اما برای مورد دوم ، وقتی سوالی رو حل میکنید برگردید و روش حل اونو مرور کنید و برای خودتون مرحله مرحله کنید و خط فکری حل هر نوع سوالی رو پیدا کنید
  • ایمیل

حل نشده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    361 بازدیدها
    احسان جمیلی فردا
    @سارا-m-0 خیلی ممنون مرصی از کمکی ک کردی:gem_stone:
  • منبع تست

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    Hesam MozafariNiaH
    @fateme-0 چاکرم:beaming_face_with_smiling_eyes: :black_heart:
  • کنکور ۱۴۰۱

حل نشده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    سارا M 0س
    @arman-khodei چون تازه عضو شدید این حس رو دارید.
  • عربی کنکور

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    Mohsen MovahediM
    سلام دوستان یه سئوال داشتم من توی عربی خیلی قوی نیستم ولی میخوام به درصد بالایی برای کنکور برسم. پیشنهادتون برای مطالعه و تست عربی چیه؟! من تدریس دوازدهم آقای علیمرادی رو کامل دیدم. الانم وسطای همایش تفتان هستم. به نظرتون همین تفتان رو ببینم بعد کارگاه نکته و تست دوازدهم یا ....؟! ممنون @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-همخوانی
  • گدار استاد طلوعی

حل شده
    19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @ابوالفضل-ریسی فدایت
  • تدریس فیزیک آقای یاری

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    A
    استاد همه چی رو گفتن شما نگران نباش خودشون اول فصل میگن که با ترتیب کتابپیش نمیرن و اینم یادتون نره که جزوه 70 درصدش پروه و 30 درصد باقی با خودتونه
  • رقابتی

قفل شده است
    66
    1 رای ها
    66 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    امیر مهدیا
    @Amir-Arsalan-0 چی بود😐
  • درس خواندن با فیلم

حل شده فیلم دیدن مشاروه درس خواندن راه ابریشم آلا
    16
    5 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    م
    @یاسمین-آزمون 👌🌷🌷 ممنونم ازتون
  • زدن کنکور های سال های گذشته

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    Haneie SedighiH
    @m-sina در حینش بزن هم برسون خودتو هم تست بزن همرو که عقب نیستی . اوناییو ک بلدیو بزن و رفع اشکال کن اوناییم ک عقبیو برسون خودتو . از تست غافل نشووووو فقط این چند وقت اخرو تست بزن مخصوصا تستای سال گزشته و تست با زمان
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • امتحان زیست دارم فردا ولی چیزی نخوندم

حل نشده
    23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    0-0ftm0
    @kosar-mortazavi آها😄🌼
  • بی انگیزگی

حل نشده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    mehdi jalilpourM
    فکر نکن که نمیتونی . میتونی بابا تو هم برا خودت یه مخی هستی چرا خودتو دست کم گرفتی👏😅
  • آرامش

حل شده
    19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    459 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @sarah-ghanaatiyan من خودم دهم و دوازدهمو خوندم تو تابستون چون یازدهممو قوی خونده بودم تو مدرسه ولی اگر برگردم عقب همون پایه رو قوی و قوی ترش میکنم ساعت مطالعه هم سعی نکنین زیاد طوفانی و انفجاری شروع کنین اروم اروم و با شیب کم ساعتتونو زیاد کنین هدفتونم این باشه که پایه رو به صورت فوق العاده ببندین من خودم برا ریاضی کتاب پایه حسابان و ریاضی خیلی سبزو خریدم تو همون ماه اول 1500 تا تستشم زدم چون نیاز بود بزنم ولی برا بقیه درسا اندازه این نبود حقیقتش(چون وضعم به نسبت بهتر بود تو بقیه درسای اختصاصی)