Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • کسی مشاور خوب داره؟

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    Tara MmT
    @fateme-s-0 سلام ، من بعداز تحقیق زیاد با تیم کنکور توییت، خانم دکتر نصراللهی مشاوره گرفتم بسیار عالی هستن موفق باشید
  • زمان کنکور زبان🤔

حل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    Sara_RS
    @dr-aryan-0 ممنونم🌸
  • دیلینت اکانت

حل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @سارا-m-0 قربونت ❤️
  • همین جوری

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    م
    پیشنهادای خیلی خوبی بود💓💓💓💖💖💖💖💖 مرسییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
  • خلاصه نویسی 🖊️

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    Negin_MN
    @maryam-nateqi در خلاصه نویسی 🖊️ گفته است: @نگین-محمدیان در خلاصه نویسی 🖊️ گفته است: خلاصه نویسی.mp3 @Maryam-Nateqi بفرما عزیزم آپلود شد💛:bird: سلام مرسیییییییی خیلییییی لطف کردین عزیزم 😁❤️❤️❤️ خواهش میکنم عزیزم🤗🌈💛
  • مرور

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    kosariK
    @Tara-Mm سلام این سه تا پست میتونه کمک کنه https://forum.alaatv.com/topic/27610/مطالب-مشاوره-ای/68?page=2 https://forum.alaatv.com/topic/27610/مطالب-مشاوره-ای/59?page=2 https://forum.alaatv.com/topic/27610/مطالب-مشاوره-ای/98?page=3
  • تابستان

حل نشده
    9
    5 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    katayon farshidK
    سلام یازدهم تجربی هستم به نظرتون باید برای تابستانی که می‌خوام برم ۱۲ چه جوری برنامه بریزیم ؟ آزمون گزینه ۲ خوبه ؟
  • کنکور های گذشته عمومی مطابق با نظام جدید

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Negin M 1N
    سلام دوستان کسی کنکورای سالهای گذشته شبیه سازای نظام جدیدشو داره؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • کمکتون احتیاج دارم

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    پارسا ایرانیپ
    @زهرا-عزیزی-0 علاوه بر راهنمایی دوستان ، آخر سال به نظرم این حالت طبیعیه چون به علت فشار زیاد در طول سال خسته شدیم و منم این حالت رو دارم اما قبلا کم تر بود یا شاید اصلا نبود
  • آزمون های جامع

حل شده
    22
    7 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    706 بازدیدها
    z GheibiZ
    @amir-tajfar-0 سلام https://forum.alaatv.com/post/295184 این جا رو مطالعه کنید سوالی داشتید بفرمایید
  • ادبیات موضوعی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    sohrabS
    @sjy دوست من بروزرسانی یعنی مثلا شما راه ابریشم زیست رو داری ما تغییرات جدیدی که برای زیست میدیم رو به شما هم میدیم. ولی اگر کل زیست از اول ضبط بشه میشه محصول جدید نمیشه بروز رسانی. امسال کل دروس اختصاصی راه ابریشم آلاء بروزرسلنی دارند، دروس عمومی هم جدید ان شاءالله اضافه می کنیم که جداگانه بایستی تهیه بشوند.
  • نحوه تمرکز

حل نشده
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    Niki FinnN
    @parsa-amini سلام. یکی از دوستان گفتن می تونین به آهنگ گوش کنین، من هم می خوام پیشنهاد بدم که به آهنگ های سبک lofi گوش بدین. چون تمرکز رو به هم نمی زنن و بیشترشون بی کلام هستن، فقط یه beat ساده که تکرار می شه و می تونه تو این مدت کمک کنه بهتون. تو یوتیوب خیلی زیاد هست اگه سرچ کنید،(البته من تو آپارات هم دیدم ولی با تنوع کمتر) مثلا سرچ کنید lofi beats for studying. خود من این سری رو بیشتر ترجیح می دم. یا هم آهنگا های بی کلام پیانو که خیلی پرشور نباشن :) مثلا یه حالت ساده داشته باشن. اینا بعضی اوقات به من کمک می کنن تا مدت زیادی تمرکز کنم با وجود سر و صدا دور و برم، برای همین پیشنهادشون کردم. امیدوارم مفید بوده باشه.
  • خرید راضی راه ابریشم

حل نشده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    Tara MmT
    @amir-hosseinloo ممنونم🙏🏻🙏🏻
  • اوازمین آزمایشی

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @سالار-باقری من دیدم یه سری سوالاشو سطحشون بالاست برا زیست مخصوصا دیدم خیلی تعریف می کنن
  • قبولی در دانشگاهای برتر ضامن اینده بهتر برای دانشجو هستش؟

حل نشده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    maryam111M
    @haddad-f خواهش میکنم موفق باشید
  • استارت کنکور ۱۴۰۱_۱۴۰۲

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    Tara MmT
    @arezo-gholami سلام منم یازدهم هستم اگر امتحانات تموم نشدن الان روی اونها تمرکز کن و خوب بخون بعد از اونا یک هفته استراحت کن و بعد از اون خیلی قوی شروع کن ، بنظرم فیلم های صفر تاصد و کتاب تست کافیه ، بنظرم از یک مشاور خیلی خوب استفاده کن و در آزمون آزمایشی ثبت نام کن ، یه‌پیشنهاد خیلی خوب اینکه تا تابستون مشکلاتت رو رفع کن یعنی اگه کتابی لازم داری بخر ، فیلم های مورد نیازت رو دانلود کن و همه شرایط رو برای یک شروع قوی مهیا کن . موفق باشی
  • ثبت ایمیل

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    M.anM
    این مشکل برطرف شده
  • 📖ادبیات خوندن

منتقل شده نحوه مطالعه ادبیات
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    486 بازدیدها
    z GheibiZ
    @narin-hashempour سلام بیشتر نیاز داره به کتاب موضوعی یا تدریس چون واقعا درسنامه کتاب کافی نیست طبق اون پیش برین بعد تست زیاد بزنید اول تست تک آرایه و بعد ترکیبی خیلی سخت نیست زود راه میافتین موفق باشید 🌷
  • تست زدن

حل نشده
    2
    7 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    z GheibiZ
    @dr-mahh سلام شما چه پایه ای هستین؟
  • تکنیک زمانهای نقصانی

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    z GheibiZ
    @reyhane-karimi-0 سلام حتما انجام بدید همراه با روش _×( یعنی علامتدار کردن سوالهایی که اصلا بلد نیستین یا وقت گیرن) این جا و پست قبلش بیشتر توضیح دادم https://forum.alaatv.com/post/1894715