Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • عقب موندگی از درس ها

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    .1381sahar.
    @mmmm77-s1398 درس بخون (:
  • شیوه خوندن درست هر درس

6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    نازنین جمالی 0ن
    سلام خب امروز میخوام شیوه مطالعه درس ریاضی ،فیزیک🏧🏧📝 بگم این دوتا شبیه همه شیوه مطالعشون تو این دو تا درس کاری به کتاب درسی نداریم❌ اول از روی درسنامه کتاب کمک درسی یا دبیر....میخونیم بعد میام تست آموزشی میزنیم هدف ما تو این تستا یاد گرفتن راه حل های مختلف و آشنا شدن با تیپ سوالاس اگه تو نستین سوالارو درست حل کنین✔️✔️ که هیچ اگه نه میان سراغ پاسخ نامه تشریحی 📘📘بعد سعی کنین خودتون سوالارو حل کنین و اینکه اون تست رو علامت دارکنین✳️که تو مرور بعدی تستای ❌غلط و 🔲نزده هم مرور شن برای اولین مطالعه ۷۰٪زمانو واسه درسنامه میزارین ۳۰٪رو واسه تست ولی تو دفعات بعدی زمان مطالعه درسنامه رو کم میکنیم🕑🕐⏱️⏱️ بعد از تستای آموزشی میرم سراغ تستای ⏳⏳زمان دار و اینکه اصلا انتظار نداشته باشین که تمام تستایی که میزنین رو بتونین درست حل کنین یا به همه تستا جواب بدین ⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕ تو این دروس زمان حل تست درست خییلی مهمه و رو رتبه تاثیر گذار🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 موفق باشین 💛💚 از همه بابت بد قولیم معذرت میخوام🌹🌹
  • سوال از بچه های قرار صبحگاهی

58
    10 رای ها
    58 دیدگاه‌ها
    987 بازدیدها
    _Biliifti__
    @sajad-ghanbari این حرفتون درسته
  • لغات

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    mohammad dehghaniM
    تعریف مهر و ماه رو زیاد شنیدم ولی خودم کتابای موضوعی نشرالگو رو دارم خیلی عالیه
  • متوسط مطالعه و تست

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    ANA KamaliA
    @ti-ti سلام ببینید این چیزی نیست که بشه بطور کلی جواب داد هر کس یک توانایی داره و مطالعه و تست زنیش هم متفاوته مثلا ممکنه من ۱۰۰ تا تست بزنم تا بفهمم ولی یکی دیگه با ۲۰ تا متوجه بشه پس شما باید تا وقتی که مبحث را یاد میگیرید و میفهمید مطالعه کنید و تست بزنید
  • کنکور ۱۴۰۱ و پزشکی

@تجربی @ یازدهم
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    734 بازدیدها
    maryam111M
    @ladan-karami-karami در کنکور ۱۴۰۱ و پزشکی گفته است: @maryam111 مرسی از راهنماییتون شما پزشکی می خونید ؟ خواهش میکنم پرستاری میخونم
  • معدل طی سال چقدر توی کنکور تاثیر داره اصلا داره؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    Zizou MohamedZ
    @mohammad-dehghani سلام جدی میگید؟🥺 من با اینکه در حد و اندازه خودم در تمام این مدت درس خوندم، اما توی این دو ماه باقی مونده واقعا انرژیم بی نهایت افت کرده، به خصوص اینکه ماه رمضان هم هست، و کلا بیدار موندن تا سحر، و گرسنگی و تشنگی در طول روز برنامه مستمرم رو بهم ریخته. به نظر شما واقعا در دو ماه میشه آینده مو تغییر بدم؟ میشه بگید دقیقا چی کار کنم در این دو ماه؟ پیشاپیش متشکرم.🌹
  • برنامه ریزی نهم

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @سارا-شفیعی در برنامه ریزی نهم گفته است: سلام ... خسته نباشید 🌹 وقتتون بخیر باشه 🌺 ببخشید من باشگاه میرم و توی درسام دچار مشکل شدم زیادم نخوندم میخواستم بپرسم چیکار باید کنم و ممنون میشم راهنماییم کنید پایه نهم هستم یه برنامه ریزی میخواستم برای امتحانات خرادا ماه ممنون🙏 .سپاسگزارم🌹 گیرنده :جناب آقای محمد علی امینی راد ☝️☝️
  • پیشرفت ریاضی و برنامه

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    م
    سلام خب اولین نکته ای که به یادگیری خیلی کمک میکنه اینه که بعد تدریس دبیرتون برید سراغ مرور کتابتون و حل تمرین . الان که میخواید بخونید اگه درس و یاد گرفته باشید بهتره صفحه به صفحه ریاضی رو کار کنید دونه دونه تمریناتی که کتاب داده رو حل کنید اونایی که مشکل دارید علامت بزنید و از یه نفر بپرسید اگه میخواید خیلی خوب و تستی ریاضی رو یاد بگیرید میتونید بعد این کار برید سراغ حل تست های زیاد. اگر هم درسها رو خوب متوجه نمیشید میتونید از فیلمای سایت استفاده کنید و بعد این مراحل و انجام بدید.
  • هشدار .. خطر OCD و احتمال شکست در کنکور

36
    3
    10 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    BlAcK woLFB
    @blackwo_olf بچهههههههههههه ها .. درمان شدم .. Xd .. ببینید یه راه حل خیلی ساده برای وسواسم پیدا کردم از همین مدلا ک صورت مسعله رو پاک می کنن .. خب راستش بدن من به درمان دارویی خیلی بد جواب داد و وسواسم حتی بیش از پیش شده بود خلاصه ک واقعا گند می زدم موقع نوشتن یه متنو حالم ازش بهم می خورد انقدر با خودکار متنارو پر رنگ می کردم انقدر سعی می کردم نرم بنویسم ک هیچ نشونی از قلم خوردگی ننوشتن خودکار و و و باقی نمونه .. سرتونو درد نیارم به جای جزوه نوشتن متن های جزوه رو نقاشی می کردم ..! خلاصه گذشت و گذشت کلی راه مختلف امتحان کردم تا صورت مسعله رو بتونم پاک کنم یه زمان تصمیم به تایپ کردن گرفتم چند تا از جزوه هامو تایپ کردم ولی وقت گیر بود ! یه مدل وسواس هایی هم تو تایپ درگیرشون بودم و حسابی از خودم کلافه شده بودم .. تا اینکه دو سه روزیه یه روش خفن پیدا کردم برای نوشتن جزوه در حالی ک هیچ وسواسی هم ندارم! (دیدم تو انجمن چند نفر به این مشکل برخوردن و خب می خوام بهتون توصیه کنم!) آقا من همین الان وقتی به جزوه هایی که اخیرا نوشتم از نزدیک نگاه می کنم واقعا حالم بهم می خوره ..! دلم می خواد جزوه رو بندازم دور ! حالا راه حل چیه ..؟ اینکه از دور تر نگاهشون کنم ! Xd .. باور کنید وقتی از دور نگاه می کنم خط خوردگی ها متنای کم رنگ خراب کاری های خودکارو اینا اصلا دیده نمی شن ک بخوان ذهنمو مشغول کنن ..! حالا یقین دارم با ادامه این روش جزوه نویسی اولا لازم نیست کلی زمان صرف جزوه نوشتن کنم چون می دونم از دور ک نگاه کنم بین متنی ک کلی زمان صرفش شده با متنی ک حتی بی ریخته تفاوت چندانی نیست و از طرفی بیماری وسواسیم رفته رفته به سمت بهبودی پیش می ره ..! چون هر بار ک از نزدیک متنمو نگاه کنم با اینکه زشت باشه با خودم می گم بابا از دور دیدنی عالیه پس مهم نیست نزدیکش این شکلیه .. خلاصه ک خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم ک خلاص شدم از شر این امراض .. بچه ها کنکور نزدیکه حسابی بخونیدو موفق باشید .. (سایناما)
  • استاد ریاضی دهم

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    هلیا دلیخونه
    آقای امینی راد بهترینه
  • از بودجه عقب افتادم.

@دانشآموزان نظام جدید @دهمیا @تجربیا @ریاضیا
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    616 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @abolfazl-mousavi در از بودجه عقب افتادم. گفته است: @pouya-hosein-pour در از بودجه عقب افتادم. گفته است: سلام من از بودجه مدرسه تو درسا حدود دو هفته به مسائلی عقب افتادم می خوام خودمو برسونم به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دهم @ریاضیا @تجربیا سلام . خودتون با کدوم دبیرا راحتید و درس براتون جا میفته؟ البته دبیران آلا بهتر تدریس میکنن و درس رو جا میندازن ،من خودم از آلا استفاده میکنم ،ولی باید وقت بزارید.🙂🙂🙂 مثلا دینی و فارسی و معانی زبان و عربی معانیش رو خودت ،و قواعد و گرامر رو فیلم ببین و بقیه هم فیلم ببین
  • مطالعه درسنامه.

منتقل شده حل شده
    18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @سارا-m-0 در مطالعه درسنامه. گفته است: @abolfazl-mousavi سلام اتفاقا خودم هم اینطوریم. فقط دغدغه درسنامه خوندن داشتم ک احیانا نکته ای جانمونه😅 ممنونم🌷 خیلی هم خوب🙂لطفا علامت حل شده رو بزنید تا سوالات بقیه نمایش داده بشه 🙏🙏🙏🙏
  • هیـــچی نخوندم کمـــکـ!

8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @m-jeddi در هیـــچی نخوندم کمـــکـ! گفته است: سلام آلایی ها من یازدهم تجربی هستم دهم رو خوب واسه کنکور نخوندم تست هم نزدم یازدهم حتی یه خورده عقبم از درسا تست نزدم و خلاصه اینکه...😭 به نظرتون چطوری برنامه بریزم تا برا کنکور سال بعد آماده باشم دهم و یازدهم خوب نخوندم چون مشکلات شخصی زیادی داشتم و تمرکز نداشتم لطفاً نظراتتون رو بهم بگید.. ممنونم و عقب ماندگی از درس رو چطور جبران کنم هر درس یه فصل عقب افتادم؟ لطفاً پیشنهاداتتون رو بهم بگید ممنونم🌹 @یازدهم @تجربیا سلام . مشکلی نیست ، سعی کنید دوباره تلاش کنید و تابستان تست زیادی بزنید ، باور کنید وقت دارید و خیلیا اینجوری هستن ، اما نمیگن . پس خیلیا اینجوری هستن ،دوباره تلاش کنید ، قول میدم بتونید ،سعی کنید از فیلمای آلا استفاده کنید
  • ازکجا تهییه کنم؟📚

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    427 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @carel-jhanson در ازکجا تهییه کنم؟📚 گفته است: سلام من پایه یازدهمم میخوام تابستون دهم بخونم،،، ولی کتابای دهم ندارم از کجا گیر بیارم؟ لطفا بگید @دوازدهم @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @تجربیا سلام .از سایت پایتخت میتونید خرید کنید.
  • دهم تجربی و تابستون

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @narin-hashempour کارتون کاملا درسته
  • موضوع حذف شده است!

قفل شده است
    2
    5 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
  • تابستان دوازدهم

منتقل شده حل شده لطفا راهنماییم
    16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @abolfazl-mousavi در تابستان دوازدهم گفته است: @dr-rashidi در تابستان دوازدهم گفته است: @abolfazl-mousavi در تابستان دوازدهم گفته است: سلام . به نظرتون زیست دوازدهم رو تابستان با تست بخونم؟؟مثلا کتابی مثل ریاضی من‌مجبورم‌مبحثی بخونم و نمیشه بگم دهم‌و یازدهم رو بخونم😶بچه ها میشه زیست ۳ رو تابستان با تست ببندم؟؟؟؟؟🤔🤔🤔 اصلا نیازی نیست ببخشید میگن ، که دوازدهم خیلی حجمش زیاده حجمش زیاد هست ولی به مراتب روون تر خونده میشه راحت تره به نسبت پایه مباحثشم نو و جالبه شما اگه میخوای پیش خوانی کنی فصل ۱ تا ۴ رو بخون که مهم تر از بقیس تقریبا
  • سردرگمی یک دهمی

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    Amin RmA
    @shiva-borhan به نظر من که امسال کنکور دارم بهتون پیشنهاد مینک راه ابریشم رو تهیه کنید. من اگر جای شما بودم از همین تیر راه ابریشم رو تهیه می کردم دهم رو کامل میبستم و یازدهم هم تا نصفه هاش میبستم . بعد تو یازدهم کامل یازدهم بسته میشد و دوباره شروع دوره دهم یازدهم با هم میکردم.برای امتحانات مدرسه هیچ نگران نباشید.
  • کنکور 1400 یا کنکور 1401؟

50
    3 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    947 بازدیدها
    aylin sherbafA
    @sjy ممنون از اطلاع رسانی شما