Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • امید

منتقل شده 😢😢
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    z GheibiZ
    @عاطفه-اکبری سلام همه‌ی این روزا رو تجربه کردم باید بگم اصلا اصلا نگران نباشید ۱_ روزای اول که شما میشدین ۶۰۰۰ به بالا حداکثر تراز بوده هشت هزار الان که می‌شید ۵۰۰۰ حداکثر تراز حدود ۷۰۰۰ هستش ( برای من که این طوری بود) در واقع این تراز همه است که کاهش یافته ۲_ آزمون بد را با یک تحلیل کامل و رفع اشکال به یک آزمون خوب تغییر بدید منم مثل شما این ماه های آخر کاهش تراز خیلی زیادی داشتم اما بهم اثبات شده کم و زیاد شدن تراز هیچ تاثیری بر نتیجه نهایی نداره فقط شما باید تا امید نشید و عملکرد خوبتون رو ادامه بدید رتبه اولین آزمون جامعم با رتبه کنکورم ۳۰۰۰۰ تا فرقش بود،واقعا تراز و رتبه آزمون آزمایشی هیچ قطعیتی نداره، درس خواندن و سطح فهم و مهارتی که دارید ملاکه، شما درساتو خوندی الان باید با آرامش جمع بندی بکنی اگر بی جهت نا امید بشی واقعا خودت خودتو شکست دادی
  • چجوری شیمی بخونم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    555 بازدیدها
    GH_rezaG
    @gh_reza یه چیز دیگه زیاد درگیر ازمونات نشو و زیاد بهشون اهمیت نده الان تایمیه که باید درساتو جمع بندی کنی الان ازمونا اهمیت پایینی دارن و طبق برنامشون میتونی پیش نری و خودتو برای ازمون های جامع اماده کنی (چهارتا ازمون جامع گزینه دو اهمیت بالایی دارن ) پس بشین از پایه شروع کن به جمع کردن مطالب و اماده ازمونای جامع شو 👊🧡
  • آیا همایش تفتان بخرم یا نخرم؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    Mohammad ZolfagharyM
    سلام وقت بخیر. دوستان من دوازدهم تجربی هستم تازه راه ابریشم رو خریدم.از فردا طبق اون میخوام شروع کنم فیلماشو ببینم. به نظر شما همایش تفتان برای من مناسبه یا خیر؟
  • از الان شروع کردم میتونم ؟؟یازدهمم

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    495 بازدیدها
    Asal ArabgariA
    @yasaman-yazdani انشالله موفق میشی عزیزم 💙💙💙
  • راه ابریشم؟؟؟

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    381 بازدیدها
    Asal ArabgariA
    @ابوالفضل-ریسی مرسی🌺🌺
  • تست زنی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @یگانه-مهری شما از الان که دهمین باید با ازمون و خطا، بهترین روشی که میتونین باهاش به درصدای بالایی برسین رو کشف کنین من رشتم ریاضیه نمیتونم زیست رو توضیح بدم ولی برا فیزیک، اول درسنامه رو بخونین، بعد فرداش بدون باز بودن کتاب به خودتون درس بدین مباحثو و هرجاییشو که نفهمیدین به منبع برگرین بعدش شروع کنین به تست زدن برا ریاضی هم همین روشو عمل کنین
  • شروع از الان؟

مشاروه مشاوره کنکور مشاوره ۱۴۰۰ کنکور نظام جدید
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @مرتضی-داودی اگر تا به امروز صفر اومدین جلو به نظرم یه سری مباحث سنگین مثلا کاربرد مشتق رو حذف کنین اولویت بندی کنید اولویتاتون هم باشه مباحثی که در عین سادگی تست زیادی هم در کنکور دارن
  • مشاوره

ایجاد تاپیک
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    ححنت تحنح
    دنیای خودتان را خودتان بسازید دنبال مردم نگردید محبت را نخواهید به دست آورید دوست داشته باشید نه به دنبال دوست داشتن توسط دیگران باشی خب حالا سوال اینجاست چرا عمرم را برای کنکور بزارم؟ برای خودم یا برای نگاه مردم؟
  • دام تستی

منتقل شده
    27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    675 بازدیدها
    FaMiF
    سپاس از همگی موفق باشید دوستان🌻
  • ضربتی جمع‌کردن

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    سروش قادریس
    @narjes-hashemi مطلب آتشینی بود جدی جدی انگیزه گرفتم خیلی ممنون🙏
  • برنامه عید تون چیه؟؟؟

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Matilda2M
    @فاطمه-خورشیدی واسه ما که نمیذارن:///
  • ریاضی حذف مباحث

@فیزیک @فیزیک ریاضی @مدیر @ریاضیا کنکور تجربی @کنکور ریاضی
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    kosariK
    @fateme-s-0 در ریاضی گفته است: @kosar-mottaghi در ریاضی گفته است: @fateme-s-0 شما مهم تریم مبحث ریاضی که تو کنکور ۵ تا سوال حذف کردین مثلثات؟؟ وقتی نمیفهمم مثلثات رو مجبور نیستم کار کنم من درصد ۵۰ میخوام که با بقیه مبخث ها هم میشه به دست اورد خودتون میدونید چون من یه بار کنکور دادم میگم
  • جبران

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    سارا M 0س
    @سروش-قادری طبیعیه .....چون شبا بازده و عملکرد مغز پایین میاد. خواهش میکنم.
  • فیلم هارو چند بار میبینید؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    598 بازدیدها
    arldragonA
    @asal-arabgari سلام من دوبار نگاه می‌کنم بار اول با دقت تمام نگاهشون می کنم بار دوم همراه با نگاه کردن دوباره، جزوه و نکات مهم رو می نویسم و مثلا اگه استاد سوالی رو نوشتن و می خواهند حل کنند فیلم را متوقف می کنم و خودم حل می کنم میدونم که وقت زیادی میبره اما واقعا ارزش این رو داره
  • مشاوره و برنانه ریزی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    M.anM
    سلام سلامت باشید خیر چنین امکانی رو نداریم سوال هاتون رو می تونید همین جا بپرسید دوستانتون رو همیارها راهنمایی می کنن
  • زبان جامع دکتر اناری

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    مینا مینابم
    @سروش-قادری خواهش میکنم
  • صراط مستقیم

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    samira pournazarS
    @سروش-قادری در صراط مستقیم گفته است: @سروش-قادری آبچه ها خدا خیرتون بده هر دفه میام سایت ی جهش بزرگ تو روند پیشرفتم ایجاد میشه ایشاللا همه موفق شیم تو این مسیر بعدشم اگه تو مسیرتون شک نداشته باشین به خودتون،میتونین صخره رم سوراخ کنید موفق باشیم من از اون قسمت حرفتون که جهش تو روند پیشرفتتون ایجاد میشه خیلی خوشم اومد اگه یه تجربه خوب و کاربردی به دست آوردینو خواستین بنویسینش لطفا منم تگ کنین
  • تفاوت فیزیک و ریاضی رشته تجربی و ریاضی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    Nazanin AN
    @donya-motaghi درمورد فیزیک مثلا توی حرکت شناسی یه مبحث کوتاه رو بیشتر داریم یا یعضی جاها(به ندرت)مثلا یه فرمولیو برا تجربیا تو بیشتر بدانید اوردن یا کلا نیاوردن ولی ریاضیا دارن فکر میکنم تفاوت عمده توی فصل ترمودینامیک دهم باشه که تجربیا اصلا ندارنش اونم میتونی از پسش بر بیای توی فیزیک دوازدهم هم یکم ما مباحث بیشتری داریم توی اینترنت بزن تا تفاوتارو دقیق برات بیاره درمورد ریاضیات هم کتاب ریاضیه تجربیا رو نمیدونم چه چیزایی داره ولی خب اگر امسال میخواید کنکور بدید حالا نمیدونم خود درسای تجربیتو ریاضیشو کنکوری خوندی یا نه ولی به نطرم میتونی قسمتایی از هندسه پایه رو حذف کنی و نخونی ولی هندسه دوازده چیزی نداره درمورد گسسته هم که یه کتابه ماله دواردهم اونم تعداد تستش رو دقیق ببین چندتاس اما اونم خوبه درکللل به نظرم برو اول ببین از هرمبحثی چندتا تست میاد و اونایی که تست خیز تره و کنارش اونایی که اسون تره رو بخون گیره ترتیبی خوندن نباش موفق باشی:smiling_face:
  • گرامر زبان

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    matin shirinkamM
    @سروش-قادری خواهش
  • برنامه قلم چی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها