Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
  • چاپار

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @عباس-زنگارکی اگه پایه روخوب قبلا خوندی ، فکر خوبیه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • نمرات پایانترم رو ترمیم بزنم؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Amin TavousiA
    دوستان خیلی ازتون ممنونم بابت کمکتون این چند وقت واقعا استرس این تغیرات جدید داشتم 🌹🌹
  • حسابان ۱\حسابان یازدهم

@ریاضی @یازدهم @حسابان
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    A
    سلام نه فرقی نداره. تو کل دبیرستان ، تو نظام جدید ، تنها درسی که حذفیات نداشته همین ریاضیات هست. از دوره استاد ثابتی استفاده کنید
  • جهشی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @monirs سلام و درود پرسیدم بهم گفتن حتی فکرشم نکن از مغزت بریزش بیرون البته واسه خودم نمیخواستم واسه یکی از دوستام
  • سلام من تا امیدم ترازم کمه چیکار کنم

کنکوری ۱۴۰۱
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    zahra malekiZ
    @amirmahdi-ashyan سلام شما دیدگاه منفی به ازمون دارین این دفعه به خودت بگو من میتونم ترازم رو ببرم بالا و میخوام بهترین خودم باشم ازمون ایندفعه سعی کنید هر درس رو ده درصد بیشتر بزنید
  • مشاوره

20
    3 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    اهوراا
    @dr-mahh در مشاوره گفته است: سجاد ذوالفقاری شرمنده که نتونسم ساعتی که گفتی ان بشم مرسی ازت دشمنت خواهش میکنم :cherry_blossom:
  • جمعبندی نیم سال

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    saba rahimiS
    @nazanin-nobakht دوست عزیز سلام ساعت مطالعه مناسب و زیاد داشته باشید همه ی مباحث رو با تست زنی زیاد جمع کنید برنامه منسجمی داشته باشید و بهش پایبند باشید و این تایم انقدر تایم خوبیه که اگر جمع بندی مناسب داشته باشید با یک انرژی و روحیه ی مناسب وارد نیم سال دوم میشید سوالی بود بفرمایید
  • خواب

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    saba rahimiS
    @romina-2006 سلام دوست عزیز این مورد ممکنه یک علت پزشکی داشته که احساس خستگی میکنید البته ممکنه تغذیه مناسبی هم نداشته باشید ولی توی روز 20 دقیقه ورزش کنید خیلی به کیفت کارتون کمک میکنه
  • امتحان ترم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    saba rahimiS
    @sara-3 دوست عزیز سلام اول اینکه نمرات امتحان در کنکور تاثیر چندانی نداره و در این حالت شما 2 راه کار دارین: یک اینکه کاملا غافل از امتحانات مدرسه بشین و فقط طبق برنامه خودتون برای ازمون های ازمایشی بخونید و تو این روش ممکنه نمرات خوبی کسب نکنید روش دوم اینه که شما برنامه خودتون رو یکم با برنامه امتحانات مدرسه هماهنگ کنید ولی کاملا تستی بخونید اینطوری برای هردو اماده میشید حالا چطوری؟ این به این معنی نیست شما در فرجه های امتحان فقط برای اون درس مطالعه میکنید یک برنامه با دروس متنوع دارید اما طوری برنامه ریزی میکنید که مباحث مربوطه تا روز امتحان جمع بشه و بعد از امتحان تایم مروری براش قرار بدین سوالی بود بفرمایید موفق باشید
  • برای آینده

31
    4 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    672 بازدیدها
    gomnam gharibG
    @asghar-ejl من منظورم این نبود شما کنکوری هستین یا نه منظورم این بود که چرا گفتین دهم رو خوب بخون
  • مشاور

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    mahdieh qM
    من تعریف استاد علیرضا افشار رو شنیدم و از کانال پرسش و پاسخ رایگان‌شون هم استفاده میکنم ولی تا الان مشاور خصوصی نداشتم
  • میخوام مشاور بگیرم

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    939 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @mobina-mahmodnejad سلام بله
  • پیشنهاد کار اینترنتی

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    bahar mohammadi 0B
    @f-seif-0 درسته موافقم
  • چه کنم ؟

منتقل شده دانش آموزان آلا
    9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    491 بازدیدها
    Sahar RabieeS
    @fereshte-jafarvand جات رو عوض کن... گور بابای دوستی و رفاقت و این خزعبلات
  • حس درجا زدن دارم :((

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    Sahar RabieeS
    @fatemeh-barati-0 سلام عزیزم... منم رشتم ریاضی هست و امسال قبول نشدم (: عیب نداره که عقبی عیب نداره که نمیرسی ولی عیب داره اگر سعی نکنی درست بشی... از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط وقت تلف کردن هست... الان وقت امتحان های میان ترم هست فوکوس کن رو اون ها و همه رو عالی بده بعد دی شروع کن مباحثی که وارد تری و مباحثی که پیش نیاز نداره رو بخون مثلا فصل سه شیمی یازدهم تست هاش رو هم بزن یا مثلا هندسه یا گسسته! درسته به نظر سخت تر از حسابان میان ولی مثل حسابان پراکنده نیستن... فوکوس اصلیت رو بزار رو دوازدهم... نمیدونم از کی بهت بگم بهتره بعد عید یا تو خود عید... ولی حتی اک چیزی رو نخوندی مهم نیست چند کنکوری خیلی سبز (استفاده نکردم ها) یا کتاب های مشابه رو بگیر و فقط تست بزن سر نهایی ها هم فقط نهایی حل کن! من فقط نظرم رو گفتم تو هستی که باید تصمیم بگیری
  • ازمون های ماز

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    Mery StetarM
    @amirmohammad-shakeri سلام خوبی؟ میگم این کانالی که گزاشتی آزمون رو همون روز آزمون میزاره؟ شما گزینه دو هستی؟
  • آزمون گزینه دو

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    _Ftemeh__
    سلام دوستان برای آزمون فردا گزینه دو حداکثر ساعت 9 میتونیم شروع کنیم؟ @دانش-آموزان-آلاء