Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • مشاور در سال کنکور

حل شده
    18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    R
    @m-s-4 نظر شما محترم ولی طبق نظرات افراد مختلف فهمیدم که یه مشاور میتونه توی مواقع حساس مثل پایان نیم سال اول ، دوران عید و جمعبندی و همچنین برای اصلاح عادت های اشتباه به من کمک کنه و در تصمیم گیری ها بهم کمک کنه منم توقع معجزه ندارم ! ۹۹ درصد کار خودم هستم ! بهترین مشاور هم خودم هستم برای خودم ! اینا رو میدونم! خودم میتونم برنامه بریزم ، اجرا هم میکنم ، اما گاهی اوقات هم اجرا نمیکنم ، یا بد برنامه ریزی میکنم فکر میکنم بهتره یه فرد باتجربه منو توی این سالِ مهم یعنی سال کنکورم راهنمایی کنه نظر همه محترم تشکر از همگی⚘
  • مشکل سوابق تحصیلی برای فارغ‌التحصیلی نظام قدیم

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    JuDiJ
    @فاطمه-دهقانی-0 سلام😸 اول اینکه چون دیپلم رشته نظری دارین میتونین رشته های نظری دیگه رو کنکور بدین و انشالله درصورت قبولی حتی تورشته های تاپ هم برید🌈 اگرم بخواین دیپلم تجربی بگیرین که خب بایددروس رو امتحان بدین،که بنظرم وقتتون رو برای زیست بزارید تا بالابردن معدل🎈 و دوم برای سوابق تحصیلیتون عکسی از پاراگرافی که تودفترچه انتخاب رشته امسال اومده براتون میزارم که توش گفته تاثیر سوابق به صورت مثبت هست.(درواقع خیلی ام مهم نیست و تاثیر خاصی نمیزاره،ماهم که امسال کنکور دادیم فرض کردیم این تاثیراصلا وجود نداره) [image: 1628093373896-_.jpg]
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    14 بازدیدها
  • انتخاب کتاب تست برای تجربیا

حل شده تجربیا
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    Raha NikR
    @mamari-82 ممنون 🙏
  • راه ابریشم و صفر تاصد

حل نشده @کنکوری ها @همیار @دانش اموزان @دانش آموزان
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    Rose RR
    @zahra-esmaeili پشت کنکوری ام امسال رتبم اصلا خوب نشد
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
  • به کمکتون نیاز دارم

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Zahra EsmaeiliZ
    @sina-ghorbani اگر واقعا تو این مدتی ک وقت داری تست بزنی مطمئن باش نمونه قبول میشی چون خودم تجربه کردم و مطمئنم
  • یه دانش آموز تجربی در هفته چن ساعت ریاضی بخونه؟

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    M S 4M
    @تجربیا
  • همه میگن برو ☹️

حل شده
    31
    7 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Ali NarimankhahA
    @amirreza-vafaei-moghadam به نظرم هیچکس نمیتونه کمکت کنه اینجور که تو مشکلاتت رو گفتی انگار میخوای ترامپ رو قانع کنی که تحریم ها رو برداره دور و بریات همه آدمهایی هستن که خیر و صلاح تو رو می خوان پس بشین خودت منطقی باهاشون حرف بزن یه روز بشین قشنگ بگو من وضعیتم اینه ببین دلایل اونا چیه که میگن برو و تو هم دلایلت برا موندن رو بگو با لشکر کفار که طرف نیستی، پدر مادرتن برو باهاشون حرف بزن هر چند به عقیده من دانشگاه مهم نیست کجا باشه تو شرایط فعلی دانشگاه و مدرک و سطح دانش همش کشک برا این بهت میگن برو چون میخوان یه سال زود تر بری تو بازار درضمن اینکه فلان شد گوشیمو شکوندم و ال شد تبلت رو زدم به دیوار که کارای احمقانه ای بودن از اول حالا دیگه با این شرایط اقتصادی و اونم لپ تاپ نه گوشی و تبلت ، من دیگه حرفی ندارم.
  • دانشگاه فرهنگیان

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    Saba haghshenasS
    باسلام حقيقتش من امسال کنکوری ام ولی چون به معلمی علاقه داشتم از دهم تحقیقامو کردم و اطلاعات زیادی ازش دارم و میتونم چندتا سوالاتونو جواب بدم. دانشگاه فرهنگیان شهریه نمیگیرن و حقوق بهتون میدن و از همون سال بیمه میشیین. تراز این دانشگاه بالای ۶۵۰۰ ولی خب هرچه بالاتر احتمال قبولی بالاتر در اصل مصاحبه هم مهمه ولی بار علمی تون هم برای اوناها مهمه و برای اینکه به سوالات آشنایی کلی پیدا کنین تو اینترنت سرچ کنید البته یه کانال تلگرامی هم هست که پک سوالات مشابه رو میفروشن چون گذاشتن ایدی خلافه نمی دو نم چی کارکنم سوالات عقیدتی هم میپرسن و اینکه اکثرا توی اينترنت خلاصه واری توضیح داده دیگه در همین حد آشنایی دارم.😅
  • تمام زیرو بم کتابارو بخونم؟

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    D
    تو تابستون اگر کل دهم رو با کیفیت و کنکوری بخونید عالیه و 30 الی 50 درصد یازدهم رو البته این نظر منه
  • انگیزه ندارم :((

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    F
    سلام ب نظرم مصاحبه رتبه های برتر رو ببینید تا دوباره انگیزه پیدا کنید.
  • در راه ابریشم مباحث مربوط به دوازدهم را چگونه ببینیم؟

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    Amin Ali AkbariA
    سلام بچه ها یه سوال شما اونجاهایی که یه ارتباط کوچیک بین دهم و دوازدهم توی فیلما هست رو چجوری میخونین مثلا شیمی فیلم های اول فرسنگ دوم که مال دوازدهم هست رو ما ندیدیم دیگه طبق برنامه بعد مثلا توی ساختار لوییس یه ارتباط خیلی کوچیکی داشت یا مثلا توی واکنش های اکسیژن (اکسایش و سوختن) یه چیزایی مربوط به الدهید ها و الکل ها و.... اینا گفتن یا مثلا توی هندسه فک کنم یه جاهایی به ماتریس یه گریزی میزنن خب بعد فیلما رو رو برنامه ببینیم یا که به ترتیب فرسنگ ها؟ @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
  • فارغ‌التحصیل نظام قدیم که میخواهد 1401 کنکور بدهد

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    Farnosh PanF
    بنطرم کسی که درصد های تاپ بزنه بعیده سوابق تحصیلی اثر بزاره مورد داشتیم معدل نهایی دوازده بوده الان دانشگاه صنعتی شریف قبول شده
  • سنجش گفته چشم 😐

حل نشده
    22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    714 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @maryam-nateqi در سنجش گفته چشم 😐 گفته است: @m-s-4 خب دوست عزیز برای نهایی فک نکنم راحت 20 شد [image: 1627970446657-screenshot_20210803-103021.jpg] [image: 1627970453309-screenshot_20210803-103030.jpg] این برای 1400 هست البته که سطح سوالات نهایی1402 قطعا سخت تره
  • دانشگاه شاهد

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    UraniumU
    @z-gheibi ممنونم خانم دکتر🤗
  • شانس قبولی رتبه 9000 منطقه دو

حل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ladan.karami karamiL
    @مهدیس-سلطانی میشه کارنامه تون رو بزارید دوست عزیز؟
  • کارنامه کنکور

حل نشده
    3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    kosariK
    @amin-rostami-0 سلام یدونس
  • حالا که راه ابریشم دارم کتاب تستام رو بریزم دور؟؟

حل نشده
    23
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    806 بازدیدها
    اسما نادریا
    @tannaz-dalir سلام به نظرم کتاب تستاتون رو فعلا بزارید انباری یا یه جایی که نبینیدشون و فقط روی جزوه و تست های راه ابریشم مسلط بشید باز آخر تابستون اگر وقت داشتید یه سری تست های کتاباتون رو بزنید
  • تست آموزشی

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @محمدوحید-اسکندری سلام شاید اولش اینطوری باشه ولی بعدش کم کم راه میفتید تست هارو خودتون حل می کنید دیگه شاید فقط لازم باشه جواباشونو چک کنین یا با دور تند جوابو مرور کنید شاید استاد نکته ی تستی گفته باشن درکل اگه فقط بخاطر این موضوع عقب موندید نگران نباشید