Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • حذفیات

منتقل شده
    18
    4 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    852 بازدیدها
    I
    @alx-alx سلام متوجه صحبتتون نشدم
  • هرچی از گروه "کنکور آسان است " میدونید بگید لطفا🙏🏻

حل نشده
    24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    667 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @amoo-sepi همین دوتا موسسه ای هم که گفتی من اسم دوتا دبیر رو ازش شنیدم اقای رضا بابایی شیمی تاملند اقای اریان حیدری ریاضی کلاسینو من خودم مقایسه کردم یدونه اقای پویان نظر می ارزه به هرچی معلم شیمیه از بس که سطحشون بالاتره ولی بدون تعصب توی مقایسه اقای ثابتی و اقای حیدری یکم شک دارم احساسم میگه کفه ترازو به نفع حیدری سنگین تره اما در کل اگر بخوای یک مجموعه/موسسه و درساش رو کامل در نظر بگیری هیچ موسسه به آلا نمیرسه و هیچ پکی به راه ابریشم بقیه موسسات فقط یدونه یا فوقش 2 تا دبیر مطرح دارن ولی آلا هرچی دبیر داره از لحاظ فنی و کیفی بینظیره چه توی صفر تا صد چه توی دروس عمومی چه تخصصی و چه همایش ها باید یه شعار بزنیم برای آلا به تقلید از نایکی (Just Choose It) :face_with_tears_of_joy:
  • مدیریت زمان

حل نشده مشاوره
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    nazanin karimaN
    @zahra-rashidi-1 مرورش تو اردو جمع بندی تابستانست دیگه🙂
  • مدرسه غیر حضوری

حل نشده
    27
    3 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    797 بازدیدها
    sina bigdeliS
    سلام من پیشنهاد میکنم با مدیر صحبت نکنید با معاون اموزشی یا حتی خود رئیس اموزش پرورش منطقه تون صحبت کنید قانعشون کنید خلاصه .من که این کارو کردم مدرسم دولتی ولی قرار فقط برم امتحان بدم. یا اگه پارتی چیزی هم دارید استفاده کنید. راهش اینه:blush: :blush:
  • مشاوره تحصیلی

حل نشده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    Zeinab SiriZ
    @محمدرضا-منعمیان سلام هر زمان که نتیجتون اومد برای خودتون مشغله ی ذهنی درست کنید نه حالا
  • آدمای اطرافمون...

حل شده
    45
    4 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    938 بازدیدها
    Zahra EsmaeiliZ
    @sarah-ghanaatiyan مرسی عزیزم 💗🥲
  • وقت گذاشتن برای راه ابریشم

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    Zahra Rashidi 1Z
    سلام دوستان با توجه به اینکه برنامه هفتگی راه ابریشم زمان بر هست چه جوری میشه مرور کرد همین فیلمهای آموزشی درسی که یاد میدن اخه بیشتر طول روز به ساعت آموزش میره و زمان مرور میاد پایین باتوجه به اینکه باید دروس عمومی هم بخونیم زمانی که برای جبرانی گذاشتن عمومی باید بخونیم کی برسیم مرور کنیم ؟؟
  • مشکل ساعت خواب و بیداری

حل نشده
    35
    2 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Zahra EsmaeiliZ
    @amirreza-vafaei-moghadam خیلی ممنون بله دوستان گفتن بازم ممنون🙏🏻🤩
  • ثبت نام آزمون قلمچی

حل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    سارا M 0س
    @Elham-Hamed @First @r-sh دوستان خیلی ممنونم از پاسخگوییتون🌸((:
  • مثل خرس خوابیدن 😥

حل نشده
    15
    5 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    560 بازدیدها
    شایان اسماعیلیش
    سلام پیشنهاد من اینه که با یکی از آشنا ها و یا دوستانتون صبح زود برای پیاده روی قرار بگذارید از استرس معطل شدن اون بنده خدا هم که شده زودتر بیدار میشید همچنین این موضوع میتونه تاثیر به سزایی در روحیه شما بگذاره در مورد استرستون هم باید بگم چیزی برای نگرانی نیست اگر به خودتون ایمان داشته باشید به این که از پس هر بحرانی بر میاید ایمان داشته باشید و به بالا سری توکل کنید همه چیز حل میشه
  • تست های مقایسه ای و دارای چندفعل مثبت و منفی

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @maryam-nateqi خواهش میکنم😊😊
  • میشه دهم و یازدهم رو توی سال تحصیلی با هم خوند؟😐

حل شده مشاوره
    11
    8 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    802 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @zahra-esmaeili خواهش میکنم😊
  • آزمون چی بدم؟

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    مرضیه ابوییم
    @amin-ali-akbari ببین بد نیست بدی مثلا من الان از این هفته اولین آزمون رو دادم هرچند منطبق نیست ولی من راه ابریشمیم آزمون دو هفته دیگه با محتوای دهم که آمون میگیره کاملا همخوانی داره و فقط یازدهم میمونه که من یازدهم رو قبل ورود به راه ابریشم و طول سال خوب بسته بودم چون کامل با آلا و فیلم های آلا درس خونده بودم فقط یه جاهایی مثل ادبیات و زبان میلنگم که اینم ایشالاه با پک عمومی کاملا رفع میشه ولی در کل خوبه که امتحان بدی
  • دوباره با عشق درس بخونم

حل نشده
    47
    5 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    z GheibiZ
    @r-sh سلام این افت و خیز ها خیلی عادی هستند یه مقدار اجبار کنید به خودتون یه چیزی هم به عنوان جایزه و تفریح درنظر بگیرید بعد یه مدت دوباره به روال برمیگردید
  • رتبه لازم؟!

حل نشده
    13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    mobin esmailpourM
    @haniehno سرچ کردم،تقریبا همه شرایطش رو دارم،فقط نتونستم رتبه پیدا کنم،یه چیزایی راجبه تراز نوشته بود که نمیدونم اون تراز تقریبا چه رتبه ای میشه
  • راه ابریشم در دوران مدرسه

3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @sjy سلام مدارس که پیچوندش بیشتر وقت می گرفت😅😆 واسه امتحانات هم لازم نیست کاملا تشریحی بخونید با گدار جمع بندی میکنید و راه ابریشم تعطیله😁
  • کتاب کمک درسی

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    حسین شاکریح
    @amin-rostami-0 سه سطحی کانون سطح بالایی داره ولی در عین حال تعداد سوالات کم البته زیادم کم نیست ها ولی نسبت به بقیه کم‌تره ،کتاب جامع مهروماه هم خوبه کتاب موج آزمونم شنیدم خوبه ولی مطمعن نیستم نردبام خیلی سبز هم فکر میکنم سطح بالا باشه میکرو طبقه بندی گاج هم که خیلی زیاد تعریفشو شنیدم .شما میتونین برای بررسی بیشتر یه چند صفحه از کتاب های فیزیک دانلود کنید بعد باهم مقایسه کنید البته چون واقعا انتخاب مهمیه باید بیشتر بررسی و تحقیق کنید و به یک پیشنهاد قانع نشید و در عین حال سردرگم هم نشید
  • انتخاب رشته و پشت کنکور ماندن

حل نشده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    mahdiyeh heydariM
    @احمد-قادری تشکر🙏🏻🙏🏻
  • تست زماندار

حل نشده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @محمدرضا-منعمیان سلام وقتتون بخیر منم با @zeinab-siri-0 هم نظر هستم در این خصوص... که نوشتند: @محمدرضا-منعمیان سلام وقتتون بخیر تست زماندار رو زمانی میزنید که به تسلط نسبی از یه درس رسده باشید مثلا شما ریاضی رو خوندید..جزوه خوندید و کتاب کار رو هم خوندید و به اندازه ی کافی تست اموزشی زدید ...بعد از اون میرید سراغ تست زماندار
  • تست زنی

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    Sajad GhanbariS
    @amin-rostami-0 جعبه لایتنر را ی سرچ کن هم میتونی خودت بسازی هم میتونی بخری منظور از 3k مضرب 3 هستش .یا 4k یعنی مضرب 4 ی مثال میزنم دقیق اوکی شی .......و3k :1-4-7-10-13 3k+1:2-5-8-11 3k+2:3-6-9-12 دوازدم تو مثلثات به کار میره