Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • ساعت مطالعه

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    romisaR
    @za-amini خواهش می کنم🌹
  • موضوع حذف شده است!

34
    3 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
  • بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺🙏🏻

منتقل شده نظام جدید کنکور تجربی
    75
    1 رای ها
    75 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    مصطفی عباسیانم
    @nazanin-mirzaei دقیق منم از لحاظ خانوادگی شبیه مشکل توام 😔😔😔 ولی ایشالا درست میشه فقط خبر قبولیتو اینجا دادی منم منشن کن لطفا 😬😬😊باشه؟؟؟
  • پایه دوازدهم چه جوری درس بخونم؟!؟ 🤔

10
    5 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    amir BarsamA
    خواهش میکنم
  • افت مطالعه

یک نکته به تو
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    499 بازدیدها
    Zynab NoorediniZ
    @abolfazl-mousavi خوب پس ینی امتاحنش میارزه
  • زمان تست و چند سوال دیگر

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    Zynab NoorediniZ
    باید توی برنامه ریزیتون تنوع به خرج بدید این تنوع میتونه تنوع مطالعاتی تنوع تستی و... باشه بعدم اینکه سعی کنید زیاد سره تست زدن به خودتون فشار نیارید اروم اروم هست که ادم دستش تند میشه یعنی رفته رفته مدت پاسخگویی شما کم میشه زیاد نگران این نباشید💪💓
  • تمرکز سر آزمون

ریاضیا دوازدهم کنکور۱۴۰۰ دانش آموزان آلا مشاوره تحصیلی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @mahdi-nosrati-0 در تمرکز سر آزمون گفته است: سلام دوستان نمیدونم براتون پیش اومده یا نه من هر و۳ت آزمون میدم بعدش میام تحلیل کنم میبینم اکثر سوال هایی که نزدم رو راحت میتونستم جواب بدم اما چون فکر میکردم وقت گیره یا بلد نیستم حتی روشون فکر هم نکردم هر آزمون میگم دفعه بعد روشون فکر میکنم ولی باز نمیشه احساس مسکنم وقت کم میارم. اگه تجربه داشتید راهنماییم کنید لطفا ممنون. سلام . مشکل خاصی نیست ، این نوع سوالات رو اگر احساس میکنید حل میشه یک منفی جلوش و اگر دیدید حل نمیشه یک ضربدر بزارید کنارش ، و با خیال راحت برید سوال بعدی 🙂و بعدش دوباره برگردید و اون سوال رو با دقت بیشتری حل کنید🙂🙂 موفق باشید💐💐💐
  • ترم اول عمومی دوازدهم تا کجاست؟؟؟

منتقل شده حل شده مشاوره
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @missdiba خواهش میکنم
  • طرح آرش

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    C
    @sali-ghoreishi اره منم به خاطر همین تمرین زیاد گفتم نمیشه طبق اون پیش بریم ولی خب زیست و عمومی ها مشکلی ندارن توی همایش ها تست هایی که کار میکنن به نسبت کم هست ممنون:cherry_blossom: انشاالله فیزیک رو عالی بزنید:cherry_blossom:
  • کدوم یکی از این دبیر ها رو می‌شناسید؟!؟!

قفل شده است
    49
    5 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    سارا M 0س
    @ali-mohamadi-0 قطعا نظر خودمون میمونه....چون اسمش روشه نظر و خب هرکس ی دیدی هم داره. بله متوجه شدم....نظرتون کاملا صحیح🌸 من واقعا قصد ندارم بگم نظر کسی اینجا درست نیست. فقط نظر خودم رو میگم. قطعا شما ی دیدی داشتید ک این نظر رو گفتید((:
  • کرونا و امتحانات نهایی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    H_RH
    اگه زنده موند شهریور اگه باز نموند دی:neutral_face:
  • خستگی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    سارا M 0س
    @alireza-mousavi 😕 من فقط خوابم خیلی بهم ریخته و همین باعث شده نتونم اون جور ک میخوام به برنامم برسم.‌ 😕 اصلا برام دغدغه شده.... شما هم بگردین ببینید دلیلش چیه... مثلآ بی انگیزگی... یا برنامه سنگین.... و....
  • ارزش نمره هایی که با زور از معلم میگیریم برای کنکورمون چقدره ؟

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    695 بازدیدها
    .1381sahar.
    @kosar-mottaghi کوثر جان سلام نمیدونم آلا مسخره بازی درآورده ): نمیتونم باهات چت کنم اگر تو میتونی یه پیام به من بده مرسی
  • زیست ارش یا تایتان سوال این است

@دانش آموزان @تجربیا @آلا
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    mahan alizadehM
    سلام دوستان یسوال داشتم. بنظرتون همایش زیست جدید ارش که با اقای موقاری هست رو که الانم تخفیف داره رو بخرم یا صبر کنم همایش تایتان بیاد بعدش تصمیم بگیرم؟ البته که ممکنه تا اونموقع تخفیف همایش های ارش برداشته بشه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
  • چند تا سوال آرش و تایتان

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    sarnisa6S
    @sallar-savadkoohi اها بله ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
  • از الان شروع کنم میرسم؟

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    C
    @حسین-شیرمداح سلام منم یه جواریی تازه شروع کردم تلاشمون میکنیم شد شد نشد هم برا سال بعد اماده تریم:flexed_biceps_light_skin_tone:
  • درس خواندن در تابستان

@تجربی @ یازدهم @کنکوری ها
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    479 بازدیدها
    ANA KamaliA
    @ladan-karami-karami سلام نه میشه گفت کلن استراحت نه میشه گفت کلن درس اگر بخواهید درس بخونید خسته میشید چون شما سال مهمی را پیش رو دارید و باید با انرژی وارد دوازدهم بشید اگه هم همش استراحت که وقتتون میره و شاید ضرر کنید بنظرم توی این ۲۰ روز سعی کنید این دو را باهم داشته باشید ولی دیگه نمی خواد مثلا روزی ۱۰ ساعت درس بخونید در حد روزی ۴ ساعت که خسته هم نشید
  • دو ماه پایانی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    S.daniyal hosseinyS
    @معصومه-حافظی سلام دوست من. اینکه من بخوام بگم آره یا بخوام بگم نه! درواقع یعنی در هر صورت حرفی رو زدم که بهش مطمئن نیستم! ما طالع بین نیستیم... اما دلم میخواد بهت بگم که هر آدمی که روی این کرۀ خاکی تلاش میکنه، بی شک یه روز مزد زحماتشو میگیره... دوماه هم چیز کمی نیست. دوماه خیلی زمانه!!!
  • تغییر رشته از تجربی به ریاضی

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    رضا آلناصرر
    @amirmohammad-shakeri بله از سوال های اثبات هم می آید.
  • تابستان و مطالعه

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    .1381sahar.
    @matin-shirinkam لطف میکنی و کتاب های نشر الگو ادبیات رو تهیه میکنی و کتاب زرد قلمچی برای کلوز تست شبی یه نون شب یه ارایه یه دستور میزنی و یه کلوز تست و کتاب تست عربی هم تهیه میکنی (من خیلی سبز دارم) اول یه قسمت از فیلم های ناصح زاده رو میبینی و فرداش تستش رو میزنی...اگرم هزینه کنی این تابستون یه مشاور تحصیلی خوب بگیری که برنامه بهت بده عالی میشه...رشتم ریاضیه به امید این که قبولی راحته شل گرفتم...شل نگیر (: روزی پنج ساعت فک کنم خوب باشه ولی خب آدم با آدم فرق داره