-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SPRING-GH
فارغ التحصیل هستممدیرِ مدیرم نه حالا
چطوری میتونم کمکتون بکنم؟ -
@SPRING-GH
چطوری میتونم کمکتون بکنم؟@DedSec در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@SPRING-GH
چطوری میتونم کمکتون بکنم؟من راهنمارو خوندم ولی هنوز کامل متوجه نشدم قضیه ی تاپیک ها چیه...و اینکه شما همونی هستین ک توی تلگرام به بچه ها پاسخ میدین؟
-
@DedSec در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@SPRING-GH
چطوری میتونم کمکتون بکنم؟من راهنمارو خوندم ولی هنوز کامل متوجه نشدم قضیه ی تاپیک ها چیه...و اینکه شما همونی هستین ک توی تلگرام به بچه ها پاسخ میدین؟
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SPRING-GH انجمن دسته بندی شده به موضوعات مختلف. بخش درسی که واسه هر درس یه بخش جداگونه زده شده و داخلش تاپیک میزنن. بخش های غیردرسی یا .... هم زده شده که تو صفحه اصلی انجمن به آدرس forum.alaatv.com معلومه.
نه ادمین تلگرام از اعضای انجمن نیستن -
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SPRING-GH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ببخشید که تو این تایم دارم ازتون سوال میکنم ...ممنون که پاسخ دادین.. شبتون خوش..
خواهش میکنم. شب بخیر
-
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
@SPRING-GH ....
سلام -
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
@SPRING-GH
رو اسمم یا عکس پروفایلم بزنید معلومه
-
مطمئنا خیلی خسته این ..فقط می خواستم مطمئن شم یکی هم مثل من بیداره اخه تو خونمون همه خوابیدن ولی من درس دارم...قبلا داداشم باهام بیدار میموند ولی الان اینجا نیست...برین بخوابین مطمئنا فردا کلی کار دارین. از اشنایی باهاتون خرسند شدم فاطمه خانم .ببخشید که باعث شدم نتونین عاقل باشین
-
مطمئنا خیلی خسته این ..فقط می خواستم مطمئن شم یکی هم مثل من بیداره اخه تو خونمون همه خوابیدن ولی من درس دارم...قبلا داداشم باهام بیدار میموند ولی الان اینجا نیست...برین بخوابین مطمئنا فردا کلی کار دارین. از اشنایی باهاتون خرسند شدم فاطمه خانم .ببخشید که باعث شدم نتونین عاقل باشین
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده@SPRING-GH ن دنبال کردن من مراحل داره به اون مرحله نرسیدید
میشه معرفی کنید اگه خواستید
بله درستش همینه ممنون شمام باید بخونید بخونید..... -
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۲۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SPRING-GH چه اسم قشنگی
موفق باشی بهارجان شبت بخیر