-
M.an ان شا ا... (گاهی برام دعا کن...)
خبر؟درس درس درس :))
منتظرم کارنامم بیاد دارم دغ میکنم فیزیکمو افتضاح زدم -
M.an فعلا که همچنان میخونم
از فاطمه و بهارم خبر داری؟حالشون خوبه ؟فاطمه فک کنم روانشناسی میخونه بهارو نمیدونم -
از فاطمه و بهارم خبر داری؟حالشون خوبه ؟فاطمه فک کنم روانشناسی میخونه بهارو نمیدونم -
-
sogol
اره بهارم داره می خونه
فاطمه هم یه چند ساعت پیش بود اهوم هم دانشگاه میره هم برا کنکور می خونهM.an پس بهارم واسه کنکور میخونه
ان شاا... شما دوسای عزیزم هر سه تون موفق موفق بشین. -
از فاطمه و بهارم خبر داری؟حالشون خوبه ؟فاطمه فک کنم روانشناسی میخونه بهارو نمیدونمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
از فاطمه و بهارم خبر داری؟حالشون خوبه ؟فاطمه فک کنم روانشناسی میخونه بهارو نمیدونمسلااااااااام سوگل
خوبی عزیزم ؟چه عجب به ماسرزدی دلم تنگ شده بود برات
درسا خوب پیش میره ؟ -
sogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
از فاطمه و بهارم خبر داری؟حالشون خوبه ؟فاطمه فک کنم روانشناسی میخونه بهارو نمیدونمسلااااااااام سوگل
خوبی عزیزم ؟چه عجب به ماسرزدی دلم تنگ شده بود برات
درسا خوب پیش میره ؟فااطمه وای عزیزممم سلاممم
منم دلم برا تو و اینجا تنگ شده بود....
فاطمههههه حالت خوبههههه؟
درسا خوب پیش میره خداروشکر راحت ترم از پارسال ولی همچنان استرس ادامه داره
فاطمه جونم تو هم میخوا کنکور بدی؟ -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب بچه ها بچه ها جمع شيد جمع شيد كي گند زده كي تركونده خرخونا خودشونو معرفي كنن
-
سلام من تازه با آلإ اشنا شدم خیییلی خوشحالم چون واقعا شرایط مالیم ضعیف بود و حتی به سختی کتابا رو تهیه کردمو هنوزم همه کتابا رو ندارم ...خیلی ممنون بابت مهربونیاتون ..
-
فااطمه وای عزیزممم سلاممم
فاطمههههه حالت خوبههههه؟
فاطمه جونم تو هم میخوا کنکور بدی؟نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهsogol در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه وای عزیزممم سلاممم
فاطمههههه حالت خوبههههه؟
فاطمه جونم تو هم میخوا کنکور بدی؟خوبم فدااااااااات
خداروشکر که خوب پیش میره
اررررررره میخوام کنکور بدم دوباره بلکه فرجی بشه
ولی دانشگاهم میرم -
سلام من تازه با آلإ اشنا شدم خیییلی خوشحالم چون واقعا شرایط مالیم ضعیف بود و حتی به سختی کتابا رو تهیه کردمو هنوزم همه کتابا رو ندارم ...خیلی ممنون بابت مهربونیاتون ..
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهanahita در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام خیلی خوش اومدی به جمع آلایی ها
ان شاالله که بهترین نتیجه رو امسال بدست بیاری . -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب بچه ها بچه ها جمع شيد جمع شيد كي گند زده كي تركونده خرخونا خودشونو معرفي كنن
سلام
شما چی خوب دادین آزمونو؟ -
anahita در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام خیلی خوش اومدی به جمع آلایی ها
ان شاالله که بهترین نتیجه رو امسال بدست بیاری .فااطمه مرسی
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه بعضی از درسا همه فیلم ها رو نداره میذارنشون ؟
-
سلام دوستان . واقعن باید از آلاء تشکرکنیم . من خودم فیزیکو ریاضی تجربی رو میبینم یعنی واقعن خدا ب دادم رسید . اولای سال بود اقای طلوعی گفت ایمان بیا دفترم بهت درس میدم گفتم استاد خیلی دوره نمیتونم فقط 3ساعت تو راهم خیلی ناراحت بودم هی دعادعا میکردم خدایا چکارکنم تا اینکه یه هفته بعدش استاد پیام داد ایمان از این هفته برو سایت آلاء فیلمای تدریسو نگاه کن خیلی خوشحال شدم
-
این موسساتی که میان تلویزیون بخدا همش تبلیغاته و چقد پول میدن ب صداوسیما تا بیان برای تبلیغات . هیچی ندارن همش دروغ . ب خیلی از این رتبه های برتر هم پول میدن میگن بیاین برای ما تبلیغات کنید و اونا هم میرن این پولا واقعن خوردن نداره . همه ی بچه ها برای خودشون نخبه هستن و باهوش فقط مهمه چجور استفاده کنیم . خیلیا هم هستن سادن و حرفای همه رو باورمیکنن و پدرومادرو میذارن زیرفشار ک فلان dvd رو میخوام اگر نگیرید رتبم خوب نشد تقصیر شماست و از مسئولیتشون شونه خالی میکنن
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من بد ندادم
ادبیات 73
عربی59
دینی93
انگلیسی78
ریاضیات 48
فیزیک 64
شیمی53الکی مثلا من خیلی خرخونم
-
دوستان عزیزم حتی اگر ازمونی رو خراب کردین اشکالی نداره مهم 152 روز دیگس مهم سرجلسه کنکوره . از تمام شکستا درس بگیرین برای ایندتون . این یکسال کنکور خیلی درسا میشه ازش گرفت . ان شاالله همتون موفق باشید