-
الان توی دینی هم که میخوندم، از همین روش استفاده کردم خیلی جواب داد :|
-
این پست پاک شده!
-
@m-v در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
M.an توی چ تاپیکی پیداش کنم؟؟
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ققنوس خود کتابم بخونین، کلا اگه بتونین زیستو خوب بخونین، ینی درست بخونین، تو درسای عمومی و مفاهیم شیمی هم خیلی کمکتون میکنه
برای مثال شما دارین درس گردش مواد رو میخونین، تو متن کتاب از شُش حرف میزنه، باید ببینین این درس چه ارتباطی با اون درس داره، برین همون قسمت از درس تنفس رو یه بار بررسی کنین
اگه تو این جور خوندن مشکل دارین یا سختتونه، از خود تستا کمک بگیرین، مثلا من که ای کیو میخوندم، هر درسی به چنتا بخش تقسیم شده بود، اول یه نگاه کلی مینداختم اون قسمتشو(مثلا لایه های مخاطی و پوست) بعد میرفتم یکی درمیون تستاشو میزدم، درست یا غلطش مهم نبود، مهم این بود که مثلا گزینه ی دوم این تست از کجای متن اومده، میرفتم بررسی میکردم میدیدم عه، اینجا از زیر دستم در رفته بود، همینطوری پیش میرفتم تا تموم شه، دور بعدی تستای باقی مونده رو به صورت سنجشی که یاد گرفتم یا نه میزدم و با توجه به نتیجه میفهمیدم که اوضاعم چجوریه
مرسی حتمن امتحانش میکنم
-
بریم ببینیم چیکار کردیم :| توی درس خوندن عاشق این مرحلم که میخوام مرور کنم :|
یه نگاهیم باید به کتاب نظام جدیدا بکنم :|
-
@حسین-81
-
ابراهیم طاهاreplied to Fragile on ۸ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v همچنان انلاینی؟
-
@حسین-81 نه اعلاناش برام میاد .... درس میخونم
-
ابراهیم طاهاreplied to Fragile on ۸ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v بله
-
@حسین-81
-
ابراهیم طاهاreplied to Fragile on ۸ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v
پروفایلت منو کشته -
-
@حسین-81 خیلی خووبه عاخهه
-
-
@حسین-81 ع منم همی طوره
-
-
ابراهیم طاهاreplied to jahad.20 on ۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20 اهل کجایین؟
-
jahad.20replied to ابراهیم طاها on ۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حسین-81 سلام خراسان رضوی
261064/846714