-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش می شد یه تاپیک برا رمز گذاری این تاریخ ادبیات مذاشتیم
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Fakhari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودت خوب بزن
-
Mohammad Fakhari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودت خوب بزن
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin بعضیاشا واقعا نمی شه سخته مخصوصا الان که خیلی هم مودنه و زیاد شده رو هم نمی دونم من چرا وقت کمی برا لغات تاریخ میزارم
-
negwin بعضیاشا واقعا نمی شه سخته مخصوصا الان که خیلی هم مودنه و زیاد شده رو هم نمی دونم من چرا وقت کمی برا لغات تاریخ میزارم
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Fakhari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
negwin بعضیاشا واقعا نمی شه سخته مخصوصا الان که خیلی هم مودنه و زیاد شده رو هم نمی دونم من چرا وقت کمی برا لغات تاریخ میزارم
اره خب واقعا سخته ..ولی رمز چیزیه که خودت واس خودت بزاری بهتر یادت میمونه
-
Mohammad Fakhari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اره خب واقعا سخته ..ولی رمز چیزیه که خودت واس خودت بزاری بهتر یادت میمونه
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin اهوووم دقیقا
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan سلام
-
negwin اهوووم دقیقا
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدوستان ما بریم ببینیم میتونیم یه درسی چیزی بخونیم نگین خانوم شما هم این قدر بخودت انرژی منفی نده و به فکر اون روز باش که چهار سال دیگه با یه 4 ماه خوندن تموم زندگیت راحتی
-
دوستان ما بریم ببینیم میتونیم یه درسی چیزی بخونیم نگین خانوم شما هم این قدر بخودت انرژی منفی نده و به فکر اون روز باش که چهار سال دیگه با یه 4 ماه خوندن تموم زندگیت راحتی
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Fakhari هووف چی بگم..امروز اصن حالو حوصله خودمم ندارم چ برسه ب درس....ممنون بابت کمک
-
Mohammad Fakhari هووف چی بگم..امروز اصن حالو حوصله خودمم ندارم چ برسه ب درس....ممنون بابت کمک
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin خواهش میکنم این نظر من بود دیگه تصمیم گیری با خودتونه
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر (لئو تولستوی).
-
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر (لئو تولستوی).
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan داداش بیشتر بزار از این پستا
-
mohammadhassan داداش بیشتر بزار از این پستا
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
ما ندرتأ درباره آنچه که داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشه چیزهائی هستیم که نداریم (آرتور شوپنهاور).
-
negwin خواهش میکنم این نظر من بود دیگه تصمیم گیری با خودتونه
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Fakhari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
negwin خواهش میکنم این نظر من بود دیگه تصمیم گیری با خودتونه
میدونم فردا پشیمون میشم ..ولی واقعا نمیتونم بخونم ذهنم خیلی درگیره..
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هاااااااااااااااااااااااااااا
شهرک جیم
داره امیر مسعودی رو مسخره میکنه -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عااطفه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شهرک جیم
داره امیر مسعودی رو مسخره میکنهدیدم آره
-
بچه ها شمایی که یا سومین یاپیش میشه بگین دبیرستان کدوم سال سخ بود
lovegod8094 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها شمایی که یا سومین یاپیش میشه بگین دبیرستان کدوم سال سخ بود
سال پیش هم اگه جزو دبیرستان حساب کنید از همه سخت تر بود
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عااطفه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شهرک جیم
داره امیر مسعودی رو مسخره میکنهمن جای فرد باشم خودشو میرم
دیگه شبیشو نمیرم
-
اگر یک محلول اسیدی را با افزودن آب خالص، رقیق کنیم، غلظت مولی یون هیدروکسید آن بر خلاف یون هیدرونیوم افزایش میبابد
این درسته یا غلط؟ چرا؟