-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
@دختر-بهار
دلمو شکستی رفتی نامردد حالا من چطور از گلوم پایین بره
amir ahmadi مشک دو منظورت همون پارچ دوغه؟؟نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@samane-A ن دوغی که با مشک درست بشه
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دو -
amir ahmadi
ای خدا که تو مِردِ کویینوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شدهramses kabir مخلصوم دویی
-
@samane-A ن دوغی که با مشک درست بشه
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دوamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دومن نخوردم ولی فک کنم خیلی ترش با شه نه؟؟؟؟
-
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دوamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دوداداچ من خودم بچه ناف دهم میفهمم ابله که نیستم داری برام تجزیه میکنی لری یا کردی؟؟
-
سلام
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دومن نخوردم ولی فک کنم خیلی ترش با شه نه؟؟؟؟
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اوففف نگم برات انقدر خوش مزس
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال. همون دوغا که توشون کرپس کوهيه؟
-
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دوداداچ من خودم بچه ناف دهم میفهمم ابله که نیستم داری برام تجزیه میکنی لری یا کردی؟؟
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@samane-A دور از جون....بختیاریم
-
سلام
-
@samane-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دهنم آب افتاد سمی ...........
-
تو این مستندا خو نشون میده زنا هی یه کیسه بزرگی رو تکون میدن میگن دو دو دو مشک دونوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@samane-A
مَشک از پوست گوسفند یا بز درست میشه و وقتی بز رو میکشن پوستش رو برای نگه داری آب و دوغ و اینا در میارن و میندازنش تو یه کیسه پر بلوط تا تمیز بشه بعد میان دوغ میریزن توش -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@samane-A
-
یه سوال. همون دوغا که توشون کرپس کوهيه؟
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Black-hair-girl اره تقریبا....چیزای دیگه هم هست
-
@samane-A
مَشک از پوست گوسفند یا بز درست میشه و وقتی بز رو میکشن پوستش رو برای نگه داری آب و دوغ و اینا در میارن و میندازنش تو یه کیسه پر بلوط تا تمیز بشه بعد میان دوغ میریزن توشramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@samane-A
مَشک از پوست گوسفند یا بز درست میشه و وقتی بز رو میکشن پوستش رو برای نگه داری آب و دوغ و اینا در میارن و میندازنش تو یه کیسه پر بلوط تا تمیز بشه بعد میان دوغ میریزن توشکره هم میریزن توش که ما بش میگیم خییه
من کردم amir ahmadi
-
@samane-A
مَشک از پوست گوسفند یا بز درست میشه و وقتی بز رو میکشن پوستش رو برای نگه داری آب و دوغ و اینا در میارن و میندازنش تو یه کیسه پر بلوط تا تمیز بشه بعد میان دوغ میریزن توشramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@samane-A
مَشک از پوست گوسفند یا بز درست میشه و وقتی بز رو میکشن پوستش رو برای نگه داری آب و دوغ و اینا در میارن و میندازنش تو یه کیسه پر بلوط تا تمیز بشه بعد میان دوغ میریزن توشتحقیق کردیناااا استااد.......
-
@samane-A
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی بدید. من هوس کردن. دهنم ترش شد
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@samane-A
مَشک از پوست گوسفند یا بز درست میشه و وقتی بز رو میکشن پوستش رو برای نگه داری آب و دوغ و اینا در میارن و میندازنش تو یه کیسه پر بلوط تا تمیز بشه بعد میان دوغ میریزن توشکره هم میریزن توش که ما بش میگیم خییه
من کردم amir ahmadi
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@samane-A کره تو دوغ؟کدوم منطقه هستین
-
جم کن خودتو دختر پسر نشسته عیبه