-
Zaraa اینجوری برا اونا زیستن نمیشه؟!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh این همه زحمت کشیدم قدم آخرم که باید برداشته بشه میلغزه چقد سخته با عده ای دم خور باشی که سست فرهنگن وتو رو تحقیر میکنن و ارزشات وباوراتو سست میکنن چقد
!
-
@Rakhshandeh نخیییررر....توبرا زندگی خودت باید هرکاری کنی ازجمله شاد کردن دیگران
انرژی این ب خودت برمیگردهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa یکی بیاد منو شاد کنه خواهرمم
️
-
Zaraa یکی بیاد منو شاد کنه خواهرمم
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh تنها کاری که بلد نیستم همین غم زداییه الحمدلله همیشه تو کار خودم موندم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی از گوش شنوا تون
-
مرسی از گوش شنوا تون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh در پناه حق باشید
-
@Rakhshandeh این همه زحمت کشیدم قدم آخرم که باید برداشته بشه میلغزه چقد سخته با عده ای دم خور باشی که سست فرهنگن وتو رو تحقیر میکنن و ارزشات وباوراتو سست میکنن چقد
!
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh هیچ وقت ب عزیزات این صفتارو نسبت نده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
-
Zaraa یکی بیاد منو شاد کنه خواهرمم
️
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh اگه تو شاد کنی شادم میکننت
ب کارما ایمان بیار -
@Rakhshandeh تنها کاری که بلد نیستم همین غم زداییه الحمدلله همیشه تو کار خودم موندم
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خب همینه ک اعصابتون خورده
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar سلاااااامممم
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar خوبییی
-
مرسی از گوش شنوا تون
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خواهش میکنم
موفق باشید -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar مرسیی خوبمم عزیزمم
توخوبیی؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar خداروشکر ک عارهِِِِِِِِِِِ
-
اینجا هم اونجاست که منو به زور میکشوننافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بد برداشت نشه من با اصل منطقه مون مشکل ندارم خیلیم روح افزا ست با حرفای آدمای توش ناارومم
خب دیگه ایشالا موفقیت همه️
️
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar خخخخ ینی از وقتی دونستم به اره میگی عارِِِِ ....علاقه شدیدی ب این کلمه پیداکردم