پوستک(گیاهی دهم)
-
@m-sina اینو میگم ولی داخل کتاب نیست
ماده کراتین در حالت مایع پایداری زیادی ندارد و به راحتی به ماده ای به نام کراتینین تبدیل خواهد شد. به عبارتی کراتینین ماده ایه که از تجزیه کراتین در محیطهای آبی حاصل میشود.
برای همینه که میگن کراتین و با اب و نوشابه های اسیدی خورد. -
@m-sina اینو میگم ولی داخل کتاب نیست
ماده کراتین در حالت مایع پایداری زیادی ندارد و به راحتی به ماده ای به نام کراتینین تبدیل خواهد شد. به عبارتی کراتینین ماده ایه که از تجزیه کراتین در محیطهای آبی حاصل میشود.
برای همینه که میگن کراتین و با اب و نوشابه های اسیدی خورد. -
Mono یه سوال دیگم دارم😁😅
طبق گفته ی آقای موقاری، یاخته های پارانشیمی در گیاهان هوادار، فتوسنتز نمیکنند ولی توی کتاب سیرتاپیاز گاج نوشته که برای تنفس یاخته ای از این هوا برای تنفس یاخته ای استفاده میکنند.
الان کدومش درسته؟@m-sina در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:
Mono یه سوال دیگم دارم😁😅
طبق گفته ی آقای موقاری، یاخته های پارانشیمی در گیاهان هوادار، فتوسنتز نمیکنند ولی توی کتاب سیرتاپیاز گاج نوشته که برای تنفس یاخته ای از این هوا برای تنفس یاخته ای استفاده میکنند.
الان کدومش درسته؟جفتش یاخته های هوادار داری حفره این که اکسیژ داخلشون میره پس سلول میتونه باهاشون نفس بکشه و توانایی فتوسنتز ندارن
-
@m-sina در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:
Mono یه سوال دیگم دارم😁😅
الان کدومش درسته؟جفتش یاخته های هوادار داری حفره این که اکسیژ داخلشون میره پس سلول میتونه باهاشون نفس بکشه و توانایی فتوسنتز ندارن
-
Mono در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:

اینو یه نگاهی بکنیناینو خودمم نوشتم ولی از اونجایی که قاطی میکنم و کتاب هم به طور تخصصی بهش نپرداخته گفتم اینو
اوکیه اگ سوالی بود بپرسین تا جایی که اطلاعات داشته باشم دریغ نمیکنم🙂😁

اینو یه نگاهی بکنیناینو خودمم نوشتم ولی از اونجایی که قاطی میکنم و کتاب هم به طور تخصصی بهش نپرداخته گفتم اینو
سلام. یه سوال داشتم. روپوست که پوستک ترشح میکنه(و میدونیم پوستک از جنس کوتینه) و چون کوتین باعث میشه یاخته ها بمیرن(مثل بافت چوب پنبه که یاخته هاش مرده بودند) میشه گفته یاخته های روپوست هم مرده اند؟؟
-

سلام. یه سوال داشتم. روپوست که پوستک ترشح میکنه(و میدونیم پوستک از جنس کوتینه) و چون کوتین باعث میشه یاخته ها بمیرن(مثل بافت چوب پنبه که یاخته هاش مرده بودند) میشه گفته یاخته های روپوست هم مرده اند؟؟
-
@m-sina سلام نه اگه مرده بوده بودن که نمیتونستن اینو ترشح کنن
مثلا داخل برگ و ساقه های تک لپه و دو لپه ای جوان دیده میشه و اینا هنوز رشد دارن پس زندن!
یه نمودار از اقای عظیمی دیدم کار امده بد نیست شماهم به جزتون اضافه کنین

-
@m-sina سلام نه اگه مرده بوده بودن که نمیتونستن اینو ترشح کنن
مثلا داخل برگ و ساقه های تک لپه و دو لپه ای جوان دیده میشه و اینا هنوز رشد دارن پس زندن!
یه نمودار از اقای عظیمی دیدم کار امده بد نیست شماهم به جزتون اضافه کنین

-
Mono و اینم بگم کوتینی و چوب پنبه ای شدن مانع نفوذ اب میشن اما پوستک کاهش میده!
و این ترکیبات مثل کوتین نه خود کوتین!

-
Mono یه سوال دیگه
آوند آبکش نخستین و آوند آبکش پسین چه فرقی دارن؟ مگه آوند آبکش هم نخسیت و پسین داره؟؟؟ -
@m-sina فرقشون توی اینه که ابکش نخستین حاصل رشد مریستم های نخستینه و جدیدتره
و ابکش پسین حاصل رشد مریستم های پسین یا دقیق ترش کامبیوم اوند سازه که اونو به سمت خارج و اوند چوبی پسین رو به سمت داخل میسازه -
-
@m-sina منشا کامبیوم اوند ساز همون بافت چوبی و ابکشه یعنی چی؟
یعنی اون ها کامبیوم اوند ساز و میسازن
حالا منشا چوب و ابکش پسین کامبیوم اوند سازه
پس منشا چوپ و ابکش پسین هم چوب و ابکش نخستینه
پس ساختارشون فرقی نداره
فرا تحلیل😅