-
@Miss-Joker سلام.
دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی/ عجبست اگر نگردد که بگردد آسیابینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا سلام وقت بخیر
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار من -
@رهـــــــا سلام وقت بخیر
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار مننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker نشوم یک دل و یک رنگ تو را/ تا نسازی دل او از خون رنگ
-
@Miss-Joker نشوم یک دل و یک رنگ تو را/ تا نسازی دل او از خون رنگ
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا گرفتم سال را پنهان کنی با مو چ میسازی
گرفتم موی را کردی سیه با رو چه میسازی -
@رهـــــــا گرفتم سال را پنهان کنی با مو چ میسازی
گرفتم موی را کردی سیه با رو چه میسازینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker یاد باد آنکو به قصد خون ما/ عهد را بشکست و پیمان نیز هم
-
@Miss-Joker یاد باد آنکو به قصد خون ما/ عهد را بشکست و پیمان نیز هم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت
خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت -
@رهـــــــا مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت
خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویتنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق/ هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
استعاره/کنایه/تشخیص -
@Miss-Joker تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق/ هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
استعاره/کنایه/تشخیصنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده@رهـــــــا ما دل از دنیای پوچ بی بقا برداشتیم
یک قلم زین استخوان دل چون هما برداشتیم -
@رهـــــــا ما دل از دنیای پوچ بی بقا برداشتیم
یک قلم زین استخوان دل چون هما برداشتیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker مدعی خواست که آید به تماشاگه راز/ دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد
کنایه/استعاره/مراعات نظیر -
@Miss-Joker مدعی خواست که آید به تماشاگه راز/ دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد
کنایه/استعاره/مراعات نظیرنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا مردم چشمم فرمانده است در دریای اشک
مور را پای رهایی از دل گرداب نیست
اسلوب معادله- مراعات نظیر - اغراق - تشبیه -
@رهـــــــا مردم چشمم فرمانده است در دریای اشک
مور را پای رهایی از دل گرداب نیست
اسلوب معادله- مراعات نظیر - اغراق - تشبیهنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker تو کمان کشیده و در کمین، که زنی به تیرم و من غمین/همه ی غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی
-
@Miss-Joker تو کمان کشیده و در کمین، که زنی به تیرم و من غمین/همه ی غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا یکی گردیم در گفتار و در کردار و در رفتار
زبان و دست و پا یک کرده خدمتکار هم باشیم -
@رهـــــــا یکی گردیم در گفتار و در کردار و در رفتار
زبان و دست و پا یک کرده خدمتکار هم باشیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker سلام
مردمان از سر غیب گوند و هر نادانی
میگود از فکر و اندیشه هر ناجانی -
@Miss-Joker سلام
مردمان از سر غیب گوند و هر نادانی
میگود از فکر و اندیشه هر ناجانینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
-
SEPEHR ALIZADEH یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا من از بیگانگان دیگر ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
-
@رهـــــــا من از بیگانگان دیگر ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در کوی تو معروفم وز روی تو محرومم/گرگ دهن آلوده ی یوسف ندریده
-
SEPEHR ALIZADEH در کوی تو معروفم وز روی تو محرومم/گرگ دهن آلوده ی یوسف ندریده
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا هر دم از سر میروی، دل ناردت از خود برون
ناز از موی و کرشمه های ابرویت ببست -
@رهـــــــا هر دم از سر میروی، دل ناردت از خود برون
ناز از موی و کرشمه های ابرویت ببستنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH تا توان داری ز حال ناتوانان یاد کن
خاطر افسردگان را با محبت شاد کن
سلام -
SEPEHR ALIZADEH تا توان داری ز حال ناتوانان یاد کن
خاطر افسردگان را با محبت شاد کن
سلامنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker نفس بر نکش، داد از آبرو
مگر تو ندانی که من حجتم -
@Miss-Joker نفس بر نکش، داد از آبرو
مگر تو ندانی که من حجتمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH من اگر تار سر زلف تو گیرم در چنگ
تار در ناله رود چنگ دراید ب خروش -
SEPEHR ALIZADEH من اگر تار سر زلف تو گیرم در چنگ
تار در ناله رود چنگ دراید ب خروشنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker شِکَر ب ترازوی وزارت برکَش/شو همره بلبل ب لب هر مهوَش
قلب(هر مصرع رو از آخر به اول بخونید!)