-
خانومِ_دوست_داشتنی میان ماندن و رفتن دو دل ماندن که سختی نیست، نرفتی رفتن یار را عشق جانم درد کمی نیست...
نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهChekav Chekav
نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم...؟ -
Chekav Chekav زر بری، طراری، هر بری جان آری
حکم ظالم داری، چهره ات، سیماب استنوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود
-
SEPEHR ALIZADEH توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود
نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهChekav Chekav تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت دهند آدمی -
Chekav Chekav
نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم...؟نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی من بی من و بیمایی افتاده بدم جایی...
تا در بن دریایی بی نام و نشانم کرد....
-
خانومِ_دوست_داشتنی من بی من و بیمایی افتاده بدم جایی...
تا در بن دریایی بی نام و نشانم کرد....
نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهChekav Chekav
دل داده ام بر باد بر هرچه بادا باد
مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شروع:جهان فانی و باقی فدای شاهد و ساقی/ که سلطانی عالم را طفیل عشق می بینم
-
شروع:جهان فانی و باقی فدای شاهد و ساقی/ که سلطانی عالم را طفیل عشق می بینم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده@رهـــــــا می جهد برق جمالی که دهد اجر فراق
کیست تا مژده به یعقوب و زلیخا ببرد -
@رهـــــــا می جهد برق جمالی که دهد اجر فراق
کیست تا مژده به یعقوب و زلیخا ببردنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker سلام.
دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی/ عجبست اگر نگردد که بگردد آسیابی -
@Miss-Joker سلام.
دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی/ عجبست اگر نگردد که بگردد آسیابینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا سلام وقت بخیر
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار من -
@رهـــــــا سلام وقت بخیر
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار مننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker نشوم یک دل و یک رنگ تو را/ تا نسازی دل او از خون رنگ
-
@Miss-Joker نشوم یک دل و یک رنگ تو را/ تا نسازی دل او از خون رنگ
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا گرفتم سال را پنهان کنی با مو چ میسازی
گرفتم موی را کردی سیه با رو چه میسازی -
@رهـــــــا گرفتم سال را پنهان کنی با مو چ میسازی
گرفتم موی را کردی سیه با رو چه میسازینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker یاد باد آنکو به قصد خون ما/ عهد را بشکست و پیمان نیز هم
-
@Miss-Joker یاد باد آنکو به قصد خون ما/ عهد را بشکست و پیمان نیز هم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت
خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت -
@رهـــــــا مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت
خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویتنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق/ هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
استعاره/کنایه/تشخیص -
@Miss-Joker تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق/ هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
استعاره/کنایه/تشخیصنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده@رهـــــــا ما دل از دنیای پوچ بی بقا برداشتیم
یک قلم زین استخوان دل چون هما برداشتیم -
@رهـــــــا ما دل از دنیای پوچ بی بقا برداشتیم
یک قلم زین استخوان دل چون هما برداشتیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker مدعی خواست که آید به تماشاگه راز/ دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد
کنایه/استعاره/مراعات نظیر -
@Miss-Joker مدعی خواست که آید به تماشاگه راز/ دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد
کنایه/استعاره/مراعات نظیرنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا مردم چشمم فرمانده است در دریای اشک
مور را پای رهایی از دل گرداب نیست
اسلوب معادله- مراعات نظیر - اغراق - تشبیه -
@رهـــــــا مردم چشمم فرمانده است در دریای اشک
مور را پای رهایی از دل گرداب نیست
اسلوب معادله- مراعات نظیر - اغراق - تشبیهنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker تو کمان کشیده و در کمین، که زنی به تیرم و من غمین/همه ی غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی
-
@Miss-Joker تو کمان کشیده و در کمین، که زنی به تیرم و من غمین/همه ی غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهـــــــا یکی گردیم در گفتار و در کردار و در رفتار
زبان و دست و پا یک کرده خدمتکار هم باشیم