-
@Amir-Bernousi
عه راست میگین
من شنیدم ۴ روز جداگانهنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی معلوم نیست میخوان تو این برگزاری ازمونا هم دست ببرن
دلمون به سوالای عمومی ریاضی و هنرو انسانی و شیمی و فیزیک ریاضی خوش بود
حالا همین امسال میان تجربیو میندازن 30 مرداد
-
AMH اخیی راستش منم تازگیا اینطوری شدم احساس میکنم تو عمرم تا این حد هیچ وقت درگیر و بی هدف و دور از همه نبودم
fatemeh ganjkhanloo اجی ایشالله خوب شی فدات شم ماله تو گاهیه ماله ما هر لحظه س
-
SEPEHR ALIZADEH این چه حرفیه یکی دو روز چه فرقی داره این ور یا اونور باشه اینقد فاز منفی نگیرین
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo خیلی فرق داره، سوالای بقیه گروها در دسترسه
-
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH چرا، تو زندگی هرکسی حتما فراز و نشیب هایی هست
فرازهاش
خیلی قشنگه
شاید بعضی اوقات قشنگی اون بخش های خوبشه
که دره ها رو تنگ تر میکنه
اما هر دره ای با قله همراههمشکلم اینه که تلاشمو میکنم هر روز هرشب اما یکم مونده به قله برسم اب و کف میریزه زیر پام و با سر میخورم زمین
هر روز هر شب بهش میگم این کارو بام نکن اما دوباره کفو میریزه زیر پامنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH قدر نشناسه بی وجوده اونی که همچین کاری میکنه
-
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH چرا، تو زندگی هرکسی حتما فراز و نشیب هایی هست
فرازهاش
خیلی قشنگه
شاید بعضی اوقات قشنگی اون بخش های خوبشه
که دره ها رو تنگ تر میکنه
اما هر دره ای با قله همراههمشکلم اینه که تلاشمو میکنم هر روز هرشب اما یکم مونده به قله برسم اب و کف میریزه زیر پام و با سر میخورم زمین
هر روز هر شب بهش میگم این کارو بام نکن اما دوباره کفو میریزه زیر پامنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH خدا اون بنده هایی رو که بیشتر از همه دوست داره بیشتر و سخت تر ازمایش میکنه چون میدونه از پسش بر میان
-
این پست پاک شده!
-
@اسمان-آبی معلوم نیست میخوان تو این برگزاری ازمونا هم دست ببرن
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi انشالله
-
AMH قدر نشناسه بی وجوده اونی که همچین کاری میکنه
SEPEHR ALIZADEH ایشالله همیشه زنده باشه اما نباید اینجوری میکرد دوسش دارم خیلی اما چه میشه کرد نمیخاد کمک کنه
-
@اسمان-آبی معلوم نیست میخوان تو این برگزاری ازمونا هم دست ببرن
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
احتمالا واسه فرصت ضدعفونی حوزه های ازمونیه
اخه تراکم جمعیت ک فرقی نمیکنه
قبلاهم یه عده صبح بودن
بقیه بعدازظهر -
fatemeh ganjkhanloo اجی ایشالله خوب شی فدات شم ماله تو گاهیه ماله ما هر لحظه س
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH نه مطمعن باش همیشگی نیست مال منم داره تموم میشه دورش احساس میکنم هر ادمی تو زندگیش حداقل باید این دوره رو تجربه کنه
-
AMH خدا اون بنده هایی رو که بیشتر از همه دوست داره بیشتر و سخت تر ازمایش میکنه چون میدونه از پسش بر میان
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH خدا اون بنده هایی رو که بیشتر از همه دوست داره بیشتر و سخت تر ازمایش میکنه چون میدونه از پسش بر میان
اجی کاره ما از این حرفا گذشته خودت میگی بیشتر اما .................
-
@Amir-Bernousi
احتمالا واسه فرصت ضدعفونی حوزه های ازمونیه
اخه تراکم جمعیت ک فرقی نمیکنه
قبلاهم یه عده صبح بودن
بقیه بعدازظهرنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی باید ببینیم چه میکنن با این کنکور، یه مشت آدم بی ارزشو گذاشتن برای ارزیابی
-
AMH نه مطمعن باش همیشگی نیست مال منم داره تموم میشه دورش احساس میکنم هر ادمی تو زندگیش حداقل باید این دوره رو تجربه کنه
fatemeh ganjkhanloo ایشاللع که همین جوری باشه
حالم زود خوب شه جهنمی نشم -
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اجی کاره ما از این حرفا گذشته خودت میگی بیشتر اما .................
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH نه دیگه نشد نا شکری نکن من به اثرات شکر گذاری اعتقاد کامل دارم که تاثیر بسیار مستقیم روی مشکلات داره
موفق میشی حتما نا امید نباش -
SEPEHR ALIZADEH ایشالله همیشه زنده باشه اما نباید اینجوری میکرد دوسش دارم خیلی اما چه میشه کرد نمیخاد کمک کنه
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH ز دردی من سخن گویم تو را دل
که دردی از نهان ما هویداست
کان درد ار رود در کوه و سنگان
شود کوه آتش و تفتان زلیخاست -
قبلا میشد ادم پستای خودشم گزارش بده
الان نیست حیف -
fatemeh ganjkhanloo ایشاللع که همین جوری باشه
حالم زود خوب شه جهنمی نشمنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH انشالله شما مگه تو یکی از بهترین جا های دنیا زندگی نمیکنی ؟ مگه مشهدی نیستی ؟ میدونی چه نعمت بزرگیه فقط میتونم بگم خوش بحالت