-
fatemeh ganjkhanloo اجی ایشالله خوب شی فدات شم ماله تو گاهیه ماله ما هر لحظه س
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH نه مطمعن باش همیشگی نیست مال منم داره تموم میشه دورش احساس میکنم هر ادمی تو زندگیش حداقل باید این دوره رو تجربه کنه
-
AMH خدا اون بنده هایی رو که بیشتر از همه دوست داره بیشتر و سخت تر ازمایش میکنه چون میدونه از پسش بر میان
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH خدا اون بنده هایی رو که بیشتر از همه دوست داره بیشتر و سخت تر ازمایش میکنه چون میدونه از پسش بر میان
اجی کاره ما از این حرفا گذشته خودت میگی بیشتر اما .................
-
@Amir-Bernousi
احتمالا واسه فرصت ضدعفونی حوزه های ازمونیه
اخه تراکم جمعیت ک فرقی نمیکنه
قبلاهم یه عده صبح بودن
بقیه بعدازظهرنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی باید ببینیم چه میکنن با این کنکور، یه مشت آدم بی ارزشو گذاشتن برای ارزیابی
-
AMH نه مطمعن باش همیشگی نیست مال منم داره تموم میشه دورش احساس میکنم هر ادمی تو زندگیش حداقل باید این دوره رو تجربه کنه
fatemeh ganjkhanloo ایشاللع که همین جوری باشه
حالم زود خوب شه جهنمی نشم -
اجی کاره ما از این حرفا گذشته خودت میگی بیشتر اما .................
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH نه دیگه نشد نا شکری نکن من به اثرات شکر گذاری اعتقاد کامل دارم که تاثیر بسیار مستقیم روی مشکلات داره
موفق میشی حتما نا امید نباش -
SEPEHR ALIZADEH ایشالله همیشه زنده باشه اما نباید اینجوری میکرد دوسش دارم خیلی اما چه میشه کرد نمیخاد کمک کنه
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH ز دردی من سخن گویم تو را دل
که دردی از نهان ما هویداست
کان درد ار رود در کوه و سنگان
شود کوه آتش و تفتان زلیخاست -
قبلا میشد ادم پستای خودشم گزارش بده
الان نیست حیف -
fatemeh ganjkhanloo ایشاللع که همین جوری باشه
حالم زود خوب شه جهنمی نشمنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH انشالله شما مگه تو یکی از بهترین جا های دنیا زندگی نمیکنی ؟ مگه مشهدی نیستی ؟ میدونی چه نعمت بزرگیه فقط میتونم بگم خوش بحالت
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AMH نه دیگه نشد نا شکری نکن من به اثرات شکر گذاری اعتقاد کامل دارم که تاثیر بسیار مستقیم روی مشکلات داره
موفق میشی حتما نا امید نباشfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH نه دیگه نشد نا شکری نکن من به اثرات شکر گذاری اعتقاد کامل دارم که تاثیر بسیار مستقیم روی مشکلات داره
موفق میشی حتما نا امید نباشفدات بشم من
یادمه تو همین تودلی خانم مریم گف از خدا ترک شدم من بهش گفتم ن همیشه هس اما الان خودم به همون اوضاع رسیدم -
۱۰ میلیون واسه یه فال
دیوونن ملت -
۱۰ میلیون واسه یه فال
دیوونن ملتنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی دلار رفته بالا
-
-
۱۰ میلیون واسه یه فال
دیوونن ملتنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی کاش فقط دیوونه بودن
-
@جهاد
-
AMH ز دردی من سخن گویم تو را دل
که دردی از نهان ما هویداست
کان درد ار رود در کوه و سنگان
شود کوه آتش و تفتان زلیخاست -
@اسمان-آبی دلار رفته بالا
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
البت ک الان با اون ۱۰ تومن چیزیم نمیشه خرید ولی کلا یه عده خیلی دلِ خوشی دارن -
موفق میشی حتما نا امید نباشفدات بشم من
یادمه تو همین تودلی خانم مریم گف از خدا ترک شدم من بهش گفتم ن همیشه هس اما الان خودم به همون اوضاع رسیدمنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH شما بزرگواری ابجی خوش بحالت میدونی یکی از بزرگترین ارزو هام اینه که مشهد زندگی کنم برا همین با اینکه خیلی دوریم خیلی زیاد میام حرم و حالم برا چن ماه خوب میشه خدا رو شکر کن به خاطر این نعمت بزرگ