-
عصر پنجشنبه تون بخیر سلامتی
SEPEHR ALIZADEH وسلام اقای درس خوننوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH ما ریاضی ها به گرد درس خونی شما ها هم نمیرسیم
-
AMH ما ریاضی ها به گرد درس خونی شما ها هم نمیرسیم
SEPEHR ALIZADEH نفرمایید جناب امروز که گفتید برید سره درساتون با خودم گفتم پ ببین چه درس خونیه
-
AMH ما ریاضی ها به گرد درس خونی شما ها هم نمیرسیم
-
@Sh-E سلام نسخه برجسته ریاضی های آلا...
جایزه مایزه دادن بهتون؟SEPEHR ALIZADEH
توجه کردین که برنده یکی دیگه بود یا دوباره لینک بدم تا تاپیکه رو مرور کنین؟ من برای جایهز کمک کسی نکردم . حتی تو گروه های خصوصی خودمونم که بچه ها لینک گذاشته بودن تا دوستان برن رای بدن، من گفتم که بهم رای ندن . من برای جایزه کاری نکردم . جایزه شو یکی دیگه میده که من به جایزه ای که اون یه نفر میده راضی ترم ...
-
SEPEHR ALIZADEH نفرمایید جناب امروز که گفتید برید سره درساتون با خودم گفتم پ ببین چه درس خونیه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH سلاااااااااااااااام جمعتون جمعه که
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH نه باو ما رو خیلی کت وکلفت فرض کردی
-
AMH سلاااااااااااااااام جمعتون جمعه که
fatemeh ganjkhanloo اره عزیزم سلام عشقولی خوبی چه همه باهم جم میشم
-
SEPEHR ALIZADEH
توجه کردین که برنده یکی دیگه بود یا دوباره لینک بدم تا تاپیکه رو مرور کنین؟ من برای جایهز کمک کسی نکردم . حتی تو گروه های خصوصی خودمونم که بچه ها لینک گذاشته بودن تا دوستان برن رای بدن، من گفتم که بهم رای ندن . من برای جایزه کاری نکردم . جایزه شو یکی دیگه میده که من به جایزه ای که اون یه نفر میده راضی ترم ...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E بخدا پرسیدم قصد جسارت نداشتم
-
fatemeh ganjkhanloo اره عزیزم سلام عشقولی خوبی چه همه باهم جم میشم
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH خیلی خوبه همتون موفق باشین و زندگی شادی داشته باشین
-
@Sh-E بخدا پرسیدم قصد جسارت نداشتم
SEPEHR ALIZADEH منم نگفتم قصد جسارت دارین
فقط لحنتون یکم تند بود که با یه لحن متناسب جواب گرفتین
-
AMH نه باو ما رو خیلی کت وکلفت فرض کردی
SEPEHR ALIZADEH خداروشکر یه رقیب کمتر برا ریاضیاااااا
-
AMH خیلی خوبه همتون موفق باشین و زندگی شادی داشته باشین
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عالــــــــــــــــــــــــیه
-
SEPEHR ALIZADEH منم نگفتم قصد جسارت دارین
فقط لحنتون یکم تند بود که با یه لحن متناسب جواب گرفتین
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E شرمنده، ولی بنده منظورم این نبود، راستش میخواستم بگم جزو کمتر ریاضی های خیلی پرکار آلایید که نشد دیگ
-
عالــــــــــــــــــــــــیه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH اینجا شده مدرسه دوم من که هر وقت دلم برا دوستام تنگ میشه میام اینجا
-
SEPEHR ALIZADEH خداروشکر یه رقیب کمتر برا ریاضیاااااا
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH دست شما درد نکنه دیگ
-
AMH دست شما درد نکنه دیگ
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH بازم دعوامون کنین بریم سر درسامون لطفا
-
AMH اینجا شده مدرسه دوم من که هر وقت دلم برا دوستام تنگ میشه میام اینجا
AMH اینجا شده مدرسه دوم من که هر وقت دلم برا دوستام تنگ میشه میام اینجا
چه خوب
-
@Sh-E شرمنده، ولی بنده منظورم این نبود، راستش میخواستم بگم جزو کمتر ریاضی های خیلی پرکار آلایید که نشد دیگ
SEPEHR ALIZADEH
شاید به خاطر اینه که قید درس رو زدم یا یه همچین چیزی ...
-
SEPEHR ALIZADEH بازم دعوامون کنین بریم سر درسامون لطفا
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo والا من خودم خرما خوردم، نمیتونم بگم نخورید
-
AMH دست شما درد نکنه دیگ
SEPEHR ALIZADEH خواهش وظیفیس
اقا شوخی بود به دل نگیرید