-
AMH مگه شوخی خیر داره؟
SEPEHR ALIZADEH منظورم کارم بود جناب
-
SEPEHR ALIZADEH منظورم کارم بود جناب
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH مگه شما کاری کردید
-
fatemeh ganjkhanloo 28 ام واقعا!
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH اره منم 3 روز دیرتر به دنیا میومدم الان 10ام بودم خوشبختم میفهمم خیلی سخته من خودم کلاس اولم رو شاگرد نشدم و خیلی سخت گذروندم ولی بقیش خوب بود خدا رو شکر
-
@Sh-E حرف کوچیکی باشه من 26 شهریور 81 ام، پنج روز دیرتر بود الان داشتم الکتریسیته فیزیک رو میخوندم جا دینامیک
SEPEHR ALIZADEH من 30 شهریور 81 عم ... دو روز دیرتر به دنیا اومده بودم، این همه مصیبت نداشتم ...
-
AMH مگه شما کاری کردید
SEPEHR ALIZADEH
اقا حالتون مثله اینکه خوش نی
-
AMH مگه شما کاری کردید
SEPEHR ALIZADEH ایشون به دل گرفتن الآن مثلا ... خخخخخخخخ #کوچه_علی_چپ
-
SEPEHR ALIZADEH من 30 شهریور 81 عم ... دو روز دیرتر به دنیا اومده بودم، این همه مصیبت نداشتم ...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E هورااااااااااااااااا چقد شهریوری اصن شهریوریا خیلی گلن میدونستی
اعتماد به سقف
-
@Sh-E هورااااااااااااااااا چقد شهریوری اصن شهریوریا خیلی گلن میدونستی
اعتماد به سقف
fatemeh ganjkhanloo معلومه که میدونستم ...
-
اعتماد به سقف
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اعتماد به سقف
دقیقا
شوخیدم ماهید شما -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E تا بحال شه شهریوری توی زندگیم ندیدم، الان اینجا دو نفر توی بازه 20 تا 30 چرخیدن
بسی عجب -
fatemeh ganjkhanloo معلومه که میدونستم ...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E شهریوری#### حمایت#
-
SEPEHR ALIZADEH
اقا حالتون مثله اینکه خوش نی
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH چرا باو خوبم
مگه خیر داشتن شوخی به حال ربط داره -
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اعتماد به سقف
دقیقا
شوخیدم ماهید شمانوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH مچکر شما هم خیلی گلی ابجی
وای کاش منم یه خواهر بزرگتر داشتم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E حس کوچیک بودن و حقارت، دردی مشترک
-
AMH مچکر شما هم خیلی گلی ابجی
وای کاش منم یه خواهر بزرگتر داشتمfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH مچکر شما هم خیلی گلی ابجی
وای کاش منم یه خواهر بزرگتر داشتماره خیلی خوبه
-
@Sh-E تا بحال شه شهریوری توی زندگیم ندیدم، الان اینجا دو نفر توی بازه 20 تا 30 چرخیدن
بسی عجبSEPEHR ALIZADEH دنیا کوچیکتر از این حرفاست ...
-
AMH چرا باو خوبم
مگه خیر داشتن شوخی به حال ربط دارهSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH چرا باو خوبم
مگه خیر داشتن شوخی به حال ربط دارهایسگا کردی
-
@Sh-E حس کوچیک بودن و حقارت، دردی مشترک
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH اونجوریم نیستا با اینکه من کلاس اول خیلی اذیت شدم اصن بقیه سال ها برام سخت نبود حتی خیلی از دوستام از من بیشتر حرف شنوی دارن
-
@Sh-E حس کوچیک بودن و حقارت، دردی مشترک
SEPEHR ALIZADEH خیلی درد داره . خیلی ... مخصوصا وقتی کلاس اولی باشی یا هفتمی باشی یا دهمی و بدونی از یه مدرسه کوچیکتری ...
-
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH چرا باو خوبم
مگه خیر داشتن شوخی به حال ربط دارهایسگا کردی
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH ایستگاه ها رو مگه میشه با این فعل صرف کرد