-
fatemeh ganjkhanloo اولدرم بولدرمشون ولی بیشتره
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E اره خب
دخترا درس خون ترن -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH یه بار دو تا دختر اومدن مدرسمون، دیگه خونه برنگشتن
-
@Sh-E خخخخ منم بد شنیدم در موردشون
-
SEPEHR ALIZADEH درسته راهی تیمارستان شدن
-
@Sh-E اره خب
دخترا درس خون ترنfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Sh-E اره خب
دخترا درس خون ترنبا این موافق نیستم
-
SEPEHR ALIZADEH وایییییییییییییی مرسی. نیاز داشتم به این خنده ای که الآن رو لبامه. امروز حالم خوب نبود . یکی طلبتون .
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH ؟؟
بابا شما ها دیگه کی هستین والا ما هم چند باری رفتیم مدرسه پسرا ولی خو انصافا مودب بودن و سر به زیر -
SEPEHR ALIZADEH درسته راهی تیمارستان شدن
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH خدایی میگم، بچه هامون داشتن تبدیل به سوپرمن میشدن دیگه، ولشون میکردی، با دست راه میرفتن
-
SEPEHR ALIZADEH ؟؟
بابا شما ها دیگه کی هستین والا ما هم چند باری رفتیم مدرسه پسرا ولی خو انصافا مودب بودن و سر به زیرfatemeh ganjkhanloo کدوم شهر زندگی میکنی عشقم؟ اِتوپیا؟
-
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Sh-E اره خب
دخترا درس خون ترنبا این موافق نیستم
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH چرا موافق نباشی هم باید از دخترا حمایت کنیم دیگه # حمایت
-
SEPEHR ALIZADEH ؟؟
بابا شما ها دیگه کی هستین والا ما هم چند باری رفتیم مدرسه پسرا ولی خو انصافا مودب بودن و سر به زیرنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo مدرسه نمونه دولتی جاویدان منطقه 6 تهران، منطقه یوسف آباد، خواستید تشریف بیارید با استقبال گرمی مواجه میشید
-
AMH خدایی میگم، بچه هامون داشتن تبدیل به سوپرمن میشدن دیگه، ولشون میکردی، با دست راه میرفتن
SEPEHR ALIZADEH عجب شما هم جزعشون بودی؟؟؟
-
fatemeh ganjkhanloo کدوم شهر زندگی میکنی عشقم؟ اِتوپیا؟
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E نه ببین هر جایی ادمای متفاوت داره ولی فک کنم پسرای اون مدرسه خیلی حزب الهی بودن خب دو تا از پسر خاله های منم اونجا بودن اون موقع ولی
-
fatemeh ganjkhanloo مدرسه نمونه دولتی جاویدان منطقه 6 تهران، منطقه یوسف آباد، خواستید تشریف بیارید با استقبال گرمی مواجه میشید
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH خخخخخخخخخخخخ
-
-
@Sh-E نه ببین هر جایی ادمای متفاوت داره ولی فک کنم پسرای اون مدرسه خیلی حزب الهی بودن خب دو تا از پسر خاله های منم اونجا بودن اون موقع ولی
fatemeh ganjkhanloo با این حال من بازم فک میکنم تو اِتوپیا زندگی میکنی ...
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهAMH نه باو من بدبخت گرفتارم، از این کارا کنم پوستم کندست، بد میکشتم
-
fatemeh ganjkhanloo با این حال من بازم فک میکنم تو اِتوپیا زندگی میکنی ...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E من عاشق شهرمم
-
__chakisaldva__ کلا بخای درنظر بگیری ادم بی عرضه ایه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r
بقول یکی از دوستام اینو گاواشم قبول ندارن ولی بارتمئو قبولش داره :| -
AMH نه باو من بدبخت گرفتارم، از این کارا کنم پوستم کندست، بد میکشتم
SEPEHR ALIZADEH ایشون حاج خانوم دارن ... خخخخخخخخخخخخخ