-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره.
شماهم سال اولتونه؟
چه رشته ای هستید؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اومدم قضيه چيه؟
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@javadm328
چ پیشنهادی دارین برای زبان؟! روش کار نکردم در حد کنکور..فقط واس امتحانای مدرسه خوندمش ک الان هیشی یادم نیست-_-نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
چ پیشنهادی دارین برای زبان؟! روش کار نکردم در حد کنکور..فقط واس امتحانای مدرسه خوندمش ک الان هیشی یادم نیست-_-من چون زبانم قبلا هم قوی بود.یه کار کردم.همایش سه ساعته رو سه بار دیدم البته با یه اصول خاصی و بعدش ازمون جامع زدم تا خود کنکور.شما رو نمیدونم.شاید پایه قوی نداشته باشید.مثلا من لغاتمم قوی بود.
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنم خزون و زرد زرد زرد
دستای خالیم سرد سرد سرد -
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
چ پیشنهادی دارین برای زبان؟! روش کار نکردم در حد کنکور..فقط واس امتحانای مدرسه خوندمش ک الان هیشی یادم نیست-_-من چون زبانم قبلا هم قوی بود.یه کار کردم.همایش سه ساعته رو سه بار دیدم البته با یه اصول خاصی و بعدش ازمون جامع زدم تا خود کنکور.شما رو نمیدونم.شاید پایه قوی نداشته باشید.مثلا من لغاتمم قوی بود.
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
اوهوم
مرسی -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من ریاضیم
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تنم خزون و زرد زرد زرد
دستای خالیم سرد سرد سرددلم داغون سرخ سرخ سرخ
چشام حیرون تیر و تیر و تیره
شاعری خوبی میشدم!! -
-
امروز اصلااا نتونسم درس بخونم.انگار عجیب خستم! تو اینجور مواقع حتتی یک کلممه درسم نمیفهمم.اخر هفتم ازمون دارم.اعصابم بهم ریخته
-
برای شما هم همچنین
-
@javadm328
چ پیشنهادی دارین برای زبان؟! روش کار نکردم در حد کنکور..فقط واس امتحانای مدرسه خوندمش ک الان هیشی یادم نیست-_-فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
چ پیشنهادی دارین برای زبان؟! روش کار نکردم در حد کنکور..فقط واس امتحانای مدرسه خوندمش ک الان هیشی یادم نیست-_-مبتكران عاليه:)
ولي اول بايد لغت بلد باشي
اقاي ديبازر توي همايششون گفتن كه اينكه هر شب تست درك مطلب هم بزني كافي نيست...تست گرامر توي كلوز خيلي كمك ميكنه و اينكه خودِ كتاب و ريدينگاش ( سال چهارم) يادت نره -
@javadm328
چ پیشنهادی دارین برای زبان؟! روش کار نکردم در حد کنکور..فقط واس امتحانای مدرسه خوندمش ک الان هیشی یادم نیست-_-مبتكران عاليه:)
اقاي ديبازر توي همايششون گفتن كه اينكه هر شب تست درك مطلب هم بزني كافي نيست...تست گرامر توي كلوز خيلي كمك ميكنه و اينكه خودِ كتاب و ريدينگاش ( سال چهارم) يادت نرهنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
اقاي ديبازر توي همايششون گفتن كه اينكه هر شب تست درك مطلب هم بزني كافي نيست...تست گرامر توي كلوز خيلي كمك ميكنه و اينكه خودِ كتاب و ريدينگاش ( سال چهارم) يادت نرهمیسی میسی:)
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تموم آرزوها م رفته به درک
چشمام خیره شدن به سقف به ترک
تواین سیاهی شب و سکوت
پرت شدم وسط دره درانتظار سقوط -
سلام دوستان
کتاب 6 سال کنکور زرد اختصاصی و عمومی قلم چی درس به درس تفکیک شده یا نه؟ منظورم اینه که مثلا زیست سال دوم تستای درس یکش از درس 2 جداست یا مثلا کل تستای سال دوم زیست همش باهمه و درس به درس جدا نشده؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.ϻ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام دوستان
کتاب 6 سال کنکور زرد اختصاصی و عمومی قلم چی درس به درس تفکیک شده یا نه؟ منظورم اینه که مثلا زیست سال دوم تستای درس یکش از درس 2 جداست یا مثلا کل تستای سال دوم زیست همش باهمه و درس به درس جدا نشده؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلببین دوست عزیز کپیه کنکوره !یعنی میاد اول دفترچه کنکور 90 داخل رو به همون صورت که تو کنکور اومده سوال میده
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در آخر علی ماند وحوضش
و
من باکنکور -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور =سرطان روح
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عااطفه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
اقا جواد به نظرتون سوالای کنکور اختصاصیا قبل 90 الان ارزش زدن داره ؟
حسش نیس والا
میخوام زود جم بشه بره
از کتاب دیگه حالم بهم میخورهمنظور برای جمع بندی میگید؟؟
زود نیست؟؟؟من یکی از دوستام که الان دندان زنجان میخونه از 15 و 16 و 17 اینای اردیبهشت شروع کرد!!!
بازم خود دانید.خو اخه دیگه چیکار کنم
:|
تست تالیفی بزنم ؟؟؟؟؟؟؟همه دروس رو بستید؟؟؟
اگه اینطوره والا به نظرم با مشاور حرف بزنید .تخصصی هست بحث شمانه همین دارم مرور میکنم نم نم ...... :|
الان چون عمومیام ضعیف یکم دارم رو اونا بیشتر وقت میزارمخب یه هفته بکوب عمومی بخونید.عربی رو ببندید بعد دینی پایه ها رو ببندید (البته اگه قبلا یه بار خونده باشید)زبان رو هم ببندید
یه هفته ای؟
نه یه هفته ای یهو نمی تونم
الان یه روز اختصاصی گذاشتم یه روز عمومیا
اون روزی که اختصاصیاس یکیش زیست
یهبا مثلن فیزیک و هی چرخشیاها اخه من فکر کردم اختصاصی ها رو کاملا بستید.چون اگه اینطوری بود با یه هفته نخوندن چیزی ازشون کم نمیشد ولی عمومی هاتون تو زبان و عربی حداقل میرسید به حدودای 70
نه اصن به کنار اون قضیه
نمی تونم یه هفته یه چیز بخونم ذهنم خسته میشه باید تنوع بدمخب درسته.انسان ها متفاوتند.ولی برای من که نتیجه داد!
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328
اقا جواد به نظرتون سوالای کنکور اختصاصیا قبل 90 الان ارزش زدن داره ؟
حسش نیس والا
میخوام زود جم بشه بره
از کتاب دیگه حالم بهم میخورهمنظور برای جمع بندی میگید؟؟
زود نیست؟؟؟من یکی از دوستام که الان دندان زنجان میخونه از 15 و 16 و 17 اینای اردیبهشت شروع کرد!!!
بازم خود دانید.خو اخه دیگه چیکار کنم
:|
تست تالیفی بزنم ؟؟؟؟؟؟؟همه دروس رو بستید؟؟؟
اگه اینطوره والا به نظرم با مشاور حرف بزنید .تخصصی هست بحث شمانه همین دارم مرور میکنم نم نم ...... :|
الان چون عمومیام ضعیف یکم دارم رو اونا بیشتر وقت میزارمخب یه هفته بکوب عمومی بخونید.عربی رو ببندید بعد دینی پایه ها رو ببندید (البته اگه قبلا یه بار خونده باشید)زبان رو هم ببندید
یه هفته ای؟
نه یه هفته ای یهو نمی تونم
الان یه روز اختصاصی گذاشتم یه روز عمومیا
اون روزی که اختصاصیاس یکیش زیست
یهبا مثلن فیزیک و هی چرخشیاها اخه من فکر کردم اختصاصی ها رو کاملا بستید.چون اگه اینطوری بود با یه هفته نخوندن چیزی ازشون کم نمیشد ولی عمومی هاتون تو زبان و عربی حداقل میرسید به حدودای 70
نه اصن به کنار اون قضیه
نمی تونم یه هفته یه چیز بخونم ذهنم خسته میشه باید تنوع بدمخب درسته.انسان ها متفاوتند.ولی برای من که نتیجه داد!
من نمی تونم اتفاقا اولش مامانم گف برا هر کتاب یه هفته وقت بزار اما بعد 3 روز نتونستم بخونم
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در18سالگی
اولین بازی
اولین قمار دوسرباخت
بزرگ ترهارو
تجربه میکنی
این شروع
شروع درد