-
Mahsa Ss
نگران نباش. پارسالم جامع های سنجش خیلییی سخت بود ولی من کنکورمو بهتر دادم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy
گفته ب بچه ها سر کلاسش
ک من سخت طرح میکنم
ک بچه ها جا بزنن نامید بشن و شما جلو بیفتین
چمیدونم -
sonsy
گفته ب بچه ها سر کلاسش
ک من سخت طرح میکنم
چمیدونمparipari
مسخره.... اره ما هم جازدیم..... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
avishan77 ايشالا...ولي خب مادر گرامي كه اينطوري فكر نميكنه...ميگه 13 ساعت در روز درس ميخوندي چي شد:///
-
avishan77 ايشالا...ولي خب مادر گرامي كه اينطوري فكر نميكنه...ميگه 13 ساعت در روز درس ميخوندي چي شد:///
Mahsa Ss
چی بگم والا... سعی کن توجیه کنی مامان رو -
sonsy
گفته ب بچه ها سر کلاسش
ک من سخت طرح میکنم
چمیدونمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari چقد استاد بدي:((
بعد استاد رياضي ما ميگه تا ميتونين به دوستاتون كمك كنين تا خدا سر كنكور كمكتون كنه:) -
avishan77
کلا همه آزمونا فروردینو سخت میدن ک دانش آموزایی ک فکر میکنن بلدن ولی ناقص بلدن ب خودشون بیان و تلاششونو بیشتر کنن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور انقدر سخت نیس
انقدر شمارشی نمیدن
بابا نبازین خودتونوووووووووووووووو
ادامه بدیین فقط
جواب اطرافیانم وقتی سر کنکور نتیجه گرفتی اوکی میشه -
کنکور انقدر سخت نیس
انقدر شمارشی نمیدن
ادامه بدیین فقط
جواب اطرافیانم وقتی سر کنکور نتیجه گرفتی اوکی میشهparipari الان دانشگاهی؟؟؟؟؟؟
-
کنکور انقدر سخت نیس
انقدر شمارشی نمیدن
ادامه بدیین فقط
جواب اطرافیانم وقتی سر کنکور نتیجه گرفتی اوکی میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari د خب من الان به اندازه كافي عصبي هستم:///
بعد مادر گرامي خون منو تو شيشه هم ميكنه
ديگه نور علي نور ميشه -
paripari د خب من الان به اندازه كافي عصبي هستم:///
ديگه نور علي نور ميشهMahsa Ss درکت میکنم شدید مدید...ولی عین من کن...تو واسه خودت ازمون میدی نه اونا...ازین حرفا بزن ....میتونی بحثو عوض کنی...
-
Mahsa Ss درکت میکنم شدید مدید...ولی عین من کن...تو واسه خودت ازمون میدی نه اونا...ازین حرفا بزن ....میتونی بحثو عوض کنی...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهintllignt هنوز كه كارنامه رو نشون ندادم:///
خدا تا اخر شبو به خير بگذرونه -
paripari د خب من الان به اندازه كافي عصبي هستم:///
ديگه نور علي نور ميشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss
هیچی نگو عزیزدلم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss
درصداتو عوض کن :))))))
منم پارسال همینکارو کردم -
Mahsa Ss درکت میکنم شدید مدید...ولی عین من کن...تو واسه خودت ازمون میدی نه اونا...ازین حرفا بزن ....میتونی بحثو عوض کنی...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهintllignt اخه من نميفهمم دو روز مونده به ازمون بايد ميميرد طرف كه من نتونم با اعصاب راحت برم سر ازمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1300تا كم نيستا -
Mahsa Ss خخخخخخ....نشون نده اصن...چنده ترازت حالا؟؟؟؟؟؟
-
من دوس دارم خانواده سختگیری کنن که نمیکنن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
paripari با چي؟؟؟؟؟؟/