کافه ی نقدِ قند
-
Bio روحیات خانم ها با آقایون متفاوته پس افکارشونم متفاوته
پس در مواجه با یه حرفی که بهشون زده میشه هم واکنش متفاوتی نشون میدننوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdyer Mahdavi در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Bio روحیات خانم ها با آقایون متفاوته پس افکارشونم متفاوته
پس در مواجه با یه حرفی که بهشون زده میشه هم واکنش متفاوتی نشون میدنبله حق با شماست!
-
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهعارع به نسبت میشه گفت
-
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهولی از یه جایی به بدی وقتی محبت نبینی نسبت به همه چی سرد میشی یه جورایی دیگه همه چی تموووووم
وقتی به این حد برسه دیگه برگشت نداره این محبت حالا هرچقدم تلاش کنن -
ramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهعارع به نسبت میشه گفت
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMono و من بهت پیشنهاد میکنم که در مورد شخصیت مهر طلب هم مطالعه کنی
چون زیاده نمیرسم همشو اینجا بنویسم -
Mono و من بهت پیشنهاد میکنم که در مورد شخصیت مهر طلب هم مطالعه کنی
چون زیاده نمیرسم همشو اینجا بنویسمramses kabir باوشع در اسرع وقت
-
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهولی از یه جایی به بدی وقتی محبت نبینی نسبت به همه چی سرد میشی یه جورایی دیگه همه چی تموووووم
وقتی به این حد برسه دیگه برگشت نداره این محبت حالا هرچقدم تلاش کنننوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi نه اینطوریا هم نیست
کسی که محبت نبینه
سرد نمیشه
اتفاقا به اواین کسی که بهش محبت کنه
شدیدا وابسته میشه و بهش اعتماد میکنه
چون اون محبتی رو که باید در جامعه نسیبش میشده رو پیدا نکرده پس مجبوره برای از دست ندادن این محبته دست به هر کاری بزنه
و این میشه که بعضی از دخترها به بعضی از پسر هایی که حتی نمیشناسنم اعتماد میکنن و نهایتش اینی میشه که تو جامعه امون میبینی -
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهمن کاملا با این جملتون مخالفم
-
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهمن کاملا با این جملتون مخالفم
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali بحث ما بسته به زاویه ی دیدمون نسبت به قضیه داره
مثل همون جریان 6 و 9 انگلیسی که دو نفر از زوایای مختلف دارن به این دوتا عدد نگاه میکنن
و یکی اون رو ۶ میخونه و یکی اون رو ۹
حرفی که ما میزنیم بسته به زاویه ی دید ما برداشت های متفاوتی میشه ازش کرد -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@mahta-kamali من افراد زیادی رو میشناسم که خونوادشون بسیار خونواده ای فرهیخته ای هستن اما شخصیت فرد به تربیت خونوادگیش نرفته
مثال پسر نوح که پدرش با اینکه پیامبر بود اما عاقبتش در طوفان غرق شد
در روانشناسی میگن که شخصیت تو اکسیری از شخصیت ۵ نفری هست که تو باهاشون نشست و برخاست میکنی
متاسفانه برخی از افراد هم با داشتن دوستان ناسالم و برقراری ارتباط با این افراد به طوری که رفتار دوستاشون به رفتار این افراد اثر گذاشته دچار این اختلالات میشنramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
@mahta-kamali من افراد زیادی رو میشناسم که خونوادشون بسیار خونواده ای فرهیخته ای هستن اما شخصیت فرد به تربیت خونوادگیش نرفته
مثال پسر نوح که پدرش با اینکه پیامبر بود اما عاقبتش در طوفان غرق شد
در روانشناسی میگن که شخصیت تو اکسیری از شخصیت ۵ نفری هست که تو باهاشون نشست و برخاست میکنی
متاسفانه برخی از افراد هم با داشتن دوستان ناسالم و برقراری ارتباط با این افراد به طوری که رفتار دوستاشون به رفتار این افراد اثر گذاشته دچار این اختلالات میشنخب ببینین اره اینم درسته ولی خانواده تاثیر زیادی در طرز تفکر فرد داره
کسی که ارتباط خوبی با خانوادش داره کم تر دچار اینجور احساسات میشه
ولی کسی هم که کمبود محبت داره لزوما فردی احساسی نیس و در یه رابطه ا ی احساسی برخورد نمیکنه
این طرز برخورد به طرز تفکر طرف برمیگرده بستگی داره وسع تفکر فرد چقدر باشه
خب یه سریا هستن از نظر روحی بزرگ نشدن و اصلا نمیدونن چطور باید حرف بزنن و رفتار کنن برا همین میگم تربیت خیلی مهمه
ممکنه تربیت چند تا معنی داشته باشه و اون تربیتی که شما میگین با تربیتی که من میگم فرق داشته باشه
برا اینجور مسائل فرد باید ارتباط خوبی با خانوادش داشته باشه. .. ارتباط خوب ... نمیگم از نظر محبت حمایت بشه
ارتباط خوب با حمایت شدن از نظر محبت خیلی فرق داره -
@mahta-kamali بحث ما بسته به زاویه ی دیدمون نسبت به قضیه داره
مثل همون جریان 6 و 9 انگلیسی که دو نفر از زوایای مختلف دارن به این دوتا عدد نگاه میکنن
و یکی اون رو ۶ میخونه و یکی اون رو ۹
حرفی که ما میزنیم بسته به زاویه ی دید ما برداشت های متفاوتی میشه ازش کردramses kabir خب اره همه ی ما عقاید و نظر هایی داریم که همشون قابل احترامه
-
واقعا؟؟
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اصلا این طوری نیست
-
ramses kabir اصلا این طوری نیست
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali مگه واقعا اون دختر از طرف خانوادش کم بود داشته باشه و بهش اهمیت ندن
اونجا شاید این جوری فتار کنهبه هرحال همیشه استثناها وجود دارن نمیشه همرو یه جور دید
تربیت خانوادگی ام خیلی تاثیر داره -
واقعا؟؟
@دانش-آموزان-آلاءramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
واقعا؟؟
@دانش-آموزان-آلاءعلاقه ای؟
منظور از علاقه میتونه خیلی چیزا باشه
گاهی وقتا بای نفر حرف میزنی علاقه پیدا میکنی ب صحبت کردن بیشتر بااو
گاهی وقتی بای نفر تفریح میری و اینقدر خوش سفر هست ک علاقه پیدا میکنی ب معاشرت بیشتر بااو
علاقه اگه ب معنای عاشقی ورابطه احساسی هست خیر
ی رابطه احساسی خیلی فراتر از اونی هست ک بای تمجید و تعریف طرف مقابل این افکار ب ذهنت خطور کنه
(درمورد کشورایران حرفی ندارم:/)
اما تعریف کردن از برخی خصوصیت ها انسان ها
بنظر من میتونه ب ۲ معنا باشه
۱:تو توی این زمینه خوب عمل کردی
۲.اینقدر خوب بودی ک من مایلم دراین زمینه بیشتر تورو همراهی کنم -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
-
پیش به سوی مرحله آخر
سرتیتر:یکی از اختر شناسان مطرح ژئوفیزیک اروپا گفته
زمینی ها باید خودشون رو برای حمله احتمالی موجودات فضایی در اینده ای نزدیک آماده کننramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
پیش به سوی مرحله آخر
زمینی ها باید خودشون رو برای حمله احتمالی موجودات فضایی در اینده ای نزدیک آماده کنناین آینده نزدیک بی شک ب عمر حداقل نسل ما انسان ها کفاف نمیکنه
وجود موجودات فضایی هنوز ب اثبات نرسیده چ برسه ب حمله:/
یادفیلم مسافران افتادم چرا:/
پوست موز رو خوردن خودش رو ن:/ -
پیش به سوی مرحله آخر
زمینی ها باید خودشون رو برای حمله احتمالی موجودات فضایی در اینده ای نزدیک آماده کننramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
پیش به سوی مرحله آخر
زمینی ها باید خودشون رو برای حمله احتمالی موجودات فضایی در اینده ای نزدیک آماده کننموجودات فضایی؟؟؟!!!
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
وقتی آدما میتونن تو یه نگاه عاشق بشن،چرا نتونن تو یه نگاه فارغ بشن:)؟
-
پیش به سوی مرحله آخر
زمینی ها باید خودشون رو برای حمله احتمالی موجودات فضایی در اینده ای نزدیک آماده کننموجودات فضایی؟؟؟!!!
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali گویا