-
امیررضا فلاح نژاد میگی حوصله سر برها همجا همش ساز مخالف میزنی و دائما قر میزنی
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali اصلا من غلط کردم
-
Nazanin Jamali اصلا من غلط کردم
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Nazanin Jamali اصلا من غلط کردم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد بد کاری کردی
-
سلام بر همگی
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf سلام
-
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf سلام خوبی؟
-
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
با دیدنش یاد شما افتادم
خیلی دوست
مرسی که
-
mrrf سلام خوبی؟
Nazanin Jamali مرسی
شما خوبین؟ -
Nazanin Jamali مرسی
شما خوبین؟نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrrf ممنون خوبم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یکی هست اینجا حرف نمیزنه ولی لایک میکنه....فال گوش واستاده..اسمش نمیدونم چی بودbad ..
-
mrrf ممنون خوبم
Nazanin Jamali شکر
ایشالا همیشه خوب باشین -
Nazanin Jamali شکر
ایشالا همیشه خوب باشیننوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrrf ممنون همچنین
-
بچه ها یکی هست اینجا حرف نمیزنه ولی لایک میکنه....فال گوش واستاده..اسمش نمیدونم چی بودbad ..
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چه کاریه خب
حداقل لایک نکنه ندونیم فال گوش وایساده خخخخ -
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چه کاریه خب
حداقل لایک نکنه ندونیم فال گوش وایساده خخخختجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrrf اره
-
mrrf اره
fateme moosavi 0 والا
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یعنی از خنده مردم -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf قشنگ یه تیکه عالی و خنده داری داره خوب دقت کنین
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf بعد از اونی که شمشیر داشت
-
فاطمه ـ بوشهر ای جان:(
چقدر خوب
منم تو دفتر خاطراتم هست نوشته چنتاشون
ولی علوم و دوس نداشتم تو راهنماییدبیرستانم زبان فارسی تا بخونمش جونم در میومد
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس
. من چون زبان فارسیم خوب بود معلمه خیلی حوامو داشت ولی انصافا املا رو متنفر بودم