-
وای به احوال ادمایی که نسنجیده حرف میزنن. چه معامله پر سودی کردم . مثل اینکه ظاهرا برنده شما یید
-
بچه ها نتیجه تربیت معلم زدن!!!!!!
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Like The Sun
اتفاقا این پست نمیمونه
چون آنجا که کس هست یه حرف بس هستمتاسفانه به جز تهمت زدن و ادعا های بی دلیل شما چیزی ندیدم
@M-an
مدیر جان -
mahsaaaa انشالله
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Like The Sun
هر آدمی پیش خودش سربلندههیچ دلیل قانع کننده ای هم برای فیک زدن
اختلال در فعالیت های عمومی
پخش اخبار کذب بچه ها
شایعه پراکنی و ...
ندیدیمدر ضمن اینجا کسی زیر دست کسی نیست
مقام و منزلت انسانی بالاتر از این حرفا هستضمنا، با توجه به قوانین تون، من اکانت فیک قبلا زدم. اصلا برای همینه که شما اکانت اصلی من رو اخراج کردی نه؟ شاید هم من به بقیه، زیادی اعتماد دارم
Like The Sun
دلایلش در همین پستی که ریپلای زدین آمده -
Like The Sun
اتفاقا این پست نمیمونه
چون آنجا که کس هست یه حرف بس هستمتاسفانه به جز تهمت زدن و ادعا های بی دلیل شما چیزی ندیدم
Like The Sun
اتفاقا این پست نمیمونه
چقدر رقت انگیز!
حالا که این همه بدی دیدی. چرا اخراج نمیکنی؟ خب دلیل داره. من هم مثل شما ، ادم سیّاسی هستم. با این تفاوت که من اهل نفع و سود نیستم اما شما تا وقتی با مهره های شطرنجت کار داری، ازشون استفاده میکنی -
Like The Sun
دلایلش در همین پستی که ریپلای زدین آمدهاین پست پاک شده! -
وای به احوال ادمایی که نسنجیده حرف میزنن. چه معامله پر سودی کردم . مثل اینکه ظاهرا برنده شما یید
Like The Sun تو خیلی سنجیده حرف زدی مثلا؟
عکس 4 تا کتاب میزاری که مثلا خیلی فیلسوفی
به جا اینکه برا من افلاطون بشی جواب سوالای منو بده -
خوشحالم که دو سال پیش بهتون همون حرفا رو زدم. و حتی حلالیتم رو پس میگیرم چون انگار، اشتباه نکردم
@M-an -
@M-an
برای کسایی که قلم چی میرن برنامه دارید؟ -
Like The Sun تو خیلی سنجیده حرف زدی مثلا؟
عکس 4 تا کتاب میزاری که مثلا خیلی فیلسوفی
به جا اینکه برا من افلاطون بشی جواب سوالای منو بدهHeisenberg great من نیازی به اثبات خودم ندارم چون میدونم بلدی چجوری تکذیب کنی و بگی من راست میگم اون دروغ میگه
-
Like The Sun
اتفاقا این پست نمیمونه
چقدر رقت انگیز!
حالا که این همه بدی دیدی. چرا اخراج نمیکنی؟ خب دلیل داره. من هم مثل شما ، ادم سیّاسی هستم. با این تفاوت که من اهل نفع و سود نیستم اما شما تا وقتی با مهره های شطرنجت کار داری، ازشون استفاده میکنیLike The Sun
اخراج نکردم که حرفتون رو بزنید
که فردا به خودم نگم که نشنیدی حرفاش روبرای من نفعی نداره و ضررش هم اتلاف وقتم هست
واژه سوخت رو یادآور میشم تا معنی نفع یادتون بیاد
-
Heisenberg great من نیازی به اثبات خودم ندارم چون میدونم بلدی چجوری تکذیب کنی و بگی من راست میگم اون دروغ میگه
Like The Sun تو خودت نیازی برا اثبات خودت نمیبینی بعد میای اینجا میگی چرا اثبات نمیکنن؟
تو منطقی جواب منو بده
من همه رو منشن میکنم عذر خواهی میکنم -
Like The Sun
اخراج نکردم که حرفتون رو بزنید
که فردا به خودم نگم که نشنیدی حرفاش روبرای من نفعی نداره و ضررش هم اتلاف وقتم هست
واژه سوخت رو یادآور میشم تا معنی نفع یادتون بیاد
@M-an البته که حرفای من رو نشنیدی. حرفای اصلی من، سوال بود نه این پست ها که بعدت پاک میشن
-
خوشحالم که دو سال پیش بهتون همون حرفا رو زدم. و حتی حلالیتم رو پس میگیرم چون انگار، اشتباه نکردم
@M-anLike The Sun
یادم نرفته که دو سال پیش هم تذکر میدادیم که غیر فارسی حرف نزنید و اعتنایی نمی کردین ! -
نمیدونم چرا چند مدت یه بار یه نفر با یه اکانت مسخره میاد حرف های بی معنی و الکی میزنه فقط واسه متشنج کردن جو ...
نگین به تو ربطی نداره که داره چون اینجا محیط عمومیه و این انجمن خونه ما هم هست...
-
@M-an البته که حرفای من رو نشنیدی. حرفای اصلی من، سوال بود نه این پست ها که بعدت پاک میشن
Like The Sun
پی وی من هیچ وقت بسته نبودهقبلا پیام دادین و این رو میدونید
-
مدیر
-
حسین زندی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-an
برای کسایی که قلم چی میرن برنامه دارید؟برای راه ابریشم ؟