-
خوشحالم که دو سال پیش بهتون همون حرفا رو زدم. و حتی حلالیتم رو پس میگیرم چون انگار، اشتباه نکردم
@M-an -
@M-an
برای کسایی که قلم چی میرن برنامه دارید؟ -
Like The Sun تو خیلی سنجیده حرف زدی مثلا؟
عکس 4 تا کتاب میزاری که مثلا خیلی فیلسوفی
به جا اینکه برا من افلاطون بشی جواب سوالای منو بدهHeisenberg great من نیازی به اثبات خودم ندارم چون میدونم بلدی چجوری تکذیب کنی و بگی من راست میگم اون دروغ میگه
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Like The Sun
اتفاقا این پست نمیمونه
چون آنجا که کس هست یه حرف بس هستمتاسفانه به جز تهمت زدن و ادعا های بی دلیل شما چیزی ندیدم
چقدر رقت انگیز!
حالا که این همه بدی دیدی. چرا اخراج نمیکنی؟ خب دلیل داره. من هم مثل شما ، ادم سیّاسی هستم. با این تفاوت که من اهل نفع و سود نیستم اما شما تا وقتی با مهره های شطرنجت کار داری، ازشون استفاده میکنیLike The Sun
اخراج نکردم که حرفتون رو بزنید
که فردا به خودم نگم که نشنیدی حرفاش روبرای من نفعی نداره و ضررش هم اتلاف وقتم هست
واژه سوخت رو یادآور میشم تا معنی نفع یادتون بیاد
-
Heisenberg great من نیازی به اثبات خودم ندارم چون میدونم بلدی چجوری تکذیب کنی و بگی من راست میگم اون دروغ میگه
Like The Sun تو خودت نیازی برا اثبات خودت نمیبینی بعد میای اینجا میگی چرا اثبات نمیکنن؟
تو منطقی جواب منو بده
من همه رو منشن میکنم عذر خواهی میکنم -
Like The Sun
اخراج نکردم که حرفتون رو بزنید
که فردا به خودم نگم که نشنیدی حرفاش روبرای من نفعی نداره و ضررش هم اتلاف وقتم هست
واژه سوخت رو یادآور میشم تا معنی نفع یادتون بیاد
@M-an البته که حرفای من رو نشنیدی. حرفای اصلی من، سوال بود نه این پست ها که بعدت پاک میشن
-
خوشحالم که دو سال پیش بهتون همون حرفا رو زدم. و حتی حلالیتم رو پس میگیرم چون انگار، اشتباه نکردم
@M-anLike The Sun
یادم نرفته که دو سال پیش هم تذکر میدادیم که غیر فارسی حرف نزنید و اعتنایی نمی کردین ! -
نمیدونم چرا چند مدت یه بار یه نفر با یه اکانت مسخره میاد حرف های بی معنی و الکی میزنه فقط واسه متشنج کردن جو ...
نگین به تو ربطی نداره که داره چون اینجا محیط عمومیه و این انجمن خونه ما هم هست...
-
@M-an البته که حرفای من رو نشنیدی. حرفای اصلی من، سوال بود نه این پست ها که بعدت پاک میشن
Like The Sun
پی وی من هیچ وقت بسته نبودهقبلا پیام دادین و این رو میدونید
-
مدیر
-
حسین زندی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-an
برای کسایی که قلم چی میرن برنامه دارید؟برای راه ابریشم ؟
-
Like The Sun
یادم نرفته که دو سال پیش هم تذکر میدادیم که غیر فارسی حرف نزنید و اعتنایی نمی کردین !@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Like The Sun
یادم نرفته که دو سال پیش هم تذکر میدادیم که غیر فارسی حرف نزنید و اعتنایی نمی کردین !اهان دیدی زیرک نیستی؟ من یه کلام اون موقع گفتم، حالا هم میگم و اون اینکه شما مثل خیلی دیگه از مدیر ها، لایق نیستی. برو ظاهرت رو حفظ کن. اونی که باید میشنید حرفای من رو، شنید.
-
جالب اینجاست همه اعضاء واقعی هم میدونن اینا فیکن و تقلبی
-
حسین زندی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-an
برای کسایی که قلم چی میرن برنامه دارید؟برای راه ابریشم ؟
@M-an
بله -
@M-an چه باختی کردی امروز. به بهانه جواب ندادن به سوالام، چه معامله رو باختی. حالا میتونی بری تیغ از توی گلو رو بندازی دور. خوب میدونی چی میگم.
-
نمیدونم چرا چند مدت یه بار یه نفر با یه اکانت مسخره میاد حرف های بی معنی و الکی میزنه فقط واسه متشنج کردن جو ...
نگین به تو ربطی نداره که داره چون اینجا محیط عمومیه و این انجمن خونه ما هم هست...
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فقط هم اینا نیست
ببخشید که امروز اینجا دچار تنش شد
همه تلاش ما این هست
که در فضایی امن و به دور از تنش کنارهم باشیممنتهی عده ای ادعای من همه چی میدونم دارن و سعی دارن این فضا رو دچار تنش کنن
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط melikaaa انجام شده
-
وای به حالتون. چقدر بعدا پشیمون میشید.
-
@M-an چه باختی کردی امروز. به بهانه جواب ندادن به سوالام، چه معامله رو باختی. حالا میتونی بری تیغ از توی گلو رو بندازی دور. خوب میدونی چی میگم.
Like The Sun تو هیچ جواب سوالای منو نمیدی
بعدم میگی جواب سوالامو ندادی