-
Zahra tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mohammad Afshar مگه چی بودن گزیده بگین لطفا اگه زحمت نمیشه
تا یک ساعت پیش از زندگی ناامید بودم ولی رو یه خبر زندگیم تغییر کرد
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar خوش به حالتون کاش یکی از اون خبرا رو به منم بگن
-
ان شالله خبر قبولیت بهترین جا
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی
فکر خوبیه -
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موفق باشید
انشالله تاپیک بعدی،خبر قبولی -
حس-یخی
فکر خوبیهنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Babazadeh من همیشه فکرام خوبه
فقط در خروجی کجاست من برم -
Fatemeh Babazadeh من همیشه فکرام خوبه
فقط در خروجی کجاست من برمنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی
بزن روی پروفایلت زده بیرون رفتن -
Fatemeh Babazadeh من همیشه فکرام خوبه
فقط در خروجی کجاست من برمنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی
جدی منم میخوام برم ولی امیدوارم جو گیری نباشه -
حس-یخی
بزن روی پروفایلت زده بیرون رفتننوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Babazadeh خوب بازم میتونم بیام که یه در که کلا بندازتم بیرون برم رد کارم
-
حس-یخی
جدی منم میخوام برم ولی امیدوارم جو گیری نباشهنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Babazadeh منم میرم دیگه خبر قبولی مونو میایم میگیم
-
Fatemeh Babazadeh خوب بازم میتونم بیام که یه در که کلا بندازتم بیرون برم رد کارم
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی
بگو کلا
مسدودت کنن -
Fatemeh Babazadeh منم میرم دیگه خبر قبولی مونو میایم میگیم
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی
انشالله -
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام شب همگی بخیر..........خوبین بچه ها؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوضاع احوال چطوره؟؟؟؟؟
-
@نگار-0 سلام خوبیم به خوبیتون
البته اگه کودتاگران بزارن -
@Miss-Joker در کافــه میـــم♡ گفته است:
داشتم فکر میکردم چرا باید بین زندگی دو نفر در دو گوشه ی دنیا اینقدر تفاوت باشد..!
ما در مدرسه هایمان هیچوقت کلاس رقص و باله نداشته ایم..!
هیچوقت کارگاه نجاری نداشته ایم..!
ما هیچوقت کلاسی با تمامی آلات موسیقی نداشته ایم..!
ما هیچوقت در سلف مدرسه نچرخیده ایم تا در ظرفهایمان خوراکی های خوش آب و رنگ بریزند تا با اکیپمان سر میزی بخنديم و شاد باشیم و از پسر خوش قیافه ی تازه وارد یا درمورد دختر مشهور و باهوش مدرسه صحبت کنیم..
ما هیچوقت پارتی آخر سال نداشته ایم..!
ما هیچوقت روز آخر مدرسه کلاه هایمان را به هوا نینداخته ایم..!
ما همیشه بازخواست شده ایم؛
برای ناخن هایمان؛
برای موهایمان؛
برای..ما هرگز نفهمیدیم تمیز بودن صورت چه منافاتی با شخصیت آدم دارد..!؟
ما پدرمان در آمد بس که موهایمان را ازته تراشیدیم
ما هرگز نفهمیدیم جنس مخالف شاخ و دم ندارد و مثل ما آدم است و میتوان با او بدون فکرها و نیت های شوم دوست شد و به او اعتماد کرد.
راستش جنس مخالف هم هرگز این را نفهمید..!
ما شیرین ترین روزهای نوجوانی مان با کابوس کنکور هدر رفت..!
بهترین روزهای جوانیمان با سربازی..!
ولی کسی به ما نگفت تو دیگر ۱۷ ساله نمیشوی..!
ما قربانی خواسته هایی شدیم که پدر و مادرمان هرگز به آن نرسیدند..!
هیچکس به ما نگفت جامعه هنرمند بیشتر میخواهد تا مهندس....!
هیچکس نفهمید شب ها با رویای ساز یا بوم نقاشی به خواب میرویم..!
هیچکس به ما نگفـت موفقیت پزشکی و مهندسی و وکالت نیست..!
و هیچوقت نفهمیدیم انسان بودن؛ ربطی به «با کدام پا وارد دستشویی شدن» ندارد..!
و.. هیچکس به ما یاد نداد عاشق شدن را..:)!
این روزها سرزمینمان تشنه ی فهم است..!
التماس تفکرسلام
ببخشید ولی من با یه جاهاییش مخالفم، آدم بودن و خوش گذروندن ربطی به اینکه کلاس رقص داشته باشیم یا نه توی مدرسه نداره، همه اون چیزایی که گفتید بیرون هم هستن و اینکه شما باید با رویای بوم و ساز بخوابید تقصیر خودتون بوده که برای رویا هاتون نجنگیدین، بشخصه تجربه اون سلف و با اکیپ سر یه میزو بجز امسال از راهنمایی داشتم، کارگاه نجاری و کلاس موسیقی هم توی مدرسه داشتم، توی تمام دوران تحصیلم دنبال علم اصیل بودم، تمام دوران تحصیلم دنبال علاقه م بودم آگاهانه انتخاب کردم، هیچ وقت کسی بخاطر موهام به من گیرنداد، خودمو تو کابوس کنکور اسیر نکردم و اگه کسی اسیره قطعا تقصیر خودشه، بارها توی جشن های مختلف مدرسه بودم و اوه چه مراسمایی که هر ماه به بهانه های مختلف برگزار می شد، درکنارش میدونستم باید کدوم پا باید وارد دستشویی بشم، جنس مخالفم اول برام انسانه و بعدش مثلا دختر و عاشق شدن رو بخوبی از بزرگان کشورم یادگرفتم، معتقدم نوجوانیم بهترین روزای زندگیمه به همین خاطر بهترین استفاده رو میبرم و خودمو پابند هیچ چیزی نمیکنم، بارها بارها هر مهارتی رو که دوست داشتم یاد گرفتم و آگاهانه و با علاقه مسیر زندگیمو انتخاب کردم، شب ها هم با رویا هایی بخواب رفتم که فردا صبحش داشتم براش تلاش میکردم!و در کنارش اعتقادات دینی رو هم داشتم و همیشه دنبال این بودم که افکارم چند بعدی باشن!
هیچ کدوم از حرفای شما برا من حسرت نیست، چون همشو تجربه کردم، از کلاس مختلط گرفته تا...،؛ نمی دونم یا من اونجایی که شما زندگی میکنید نیستم، یا شما و اون 16 نفر خودتون خودتونو اسیر و پابند چیزایی کردین که به راحتی می شد بهش رسید!نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط RAMIN1380 انجام شدهBio در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Miss-Joker در کافــه میـــم♡ گفته است:
داشتم فکر میکردم چرا باید بین زندگی دو نفر در دو گوشه ی دنیا اینقدر تفاوت باشد..!
ما در مدرسه هایمان هیچوقت کلاس رقص و باله نداشته ایم..!
هیچوقت کارگاه نجاری نداشته ایم..!
ما هیچوقت کلاسی با تمامی آلات موسیقی نداشته ایم..!
ما هیچوقت در سلف مدرسه نچرخیده ایم تا در ظرفهایمان خوراکی های خوش آب و رنگ بریزند تا با اکیپمان سر میزی بخنديم و شاد باشیم و از پسر خوش قیافه ی تازه وارد یا درمورد دختر مشهور و باهوش مدرسه صحبت کنیم..
ما هیچوقت پارتی آخر سال نداشته ایم..!
ما هیچوقت روز آخر مدرسه کلاه هایمان را به هوا نینداخته ایم..!
ما همیشه بازخواست شده ایم؛
برای ناخن هایمان؛
برای موهایمان؛
برای..ما هرگز نفهمیدیم تمیز بودن صورت چه منافاتی با شخصیت آدم دارد..!؟
ما پدرمان در آمد بس که موهایمان را ازته تراشیدیم
ما هرگز نفهمیدیم جنس مخالف شاخ و دم ندارد و مثل ما آدم است و میتوان با او بدون فکرها و نیت های شوم دوست شد و به او اعتماد کرد.
راستش جنس مخالف هم هرگز این را نفهمید..!
ما شیرین ترین روزهای نوجوانی مان با کابوس کنکور هدر رفت..!
بهترین روزهای جوانیمان با سربازی..!
ولی کسی به ما نگفت تو دیگر ۱۷ ساله نمیشوی..!
ما قربانی خواسته هایی شدیم که پدر و مادرمان هرگز به آن نرسیدند..!
هیچکس به ما نگفت جامعه هنرمند بیشتر میخواهد تا مهندس....!
هیچکس نفهمید شب ها با رویای ساز یا بوم نقاشی به خواب میرویم..!
هیچکس به ما نگفـت موفقیت پزشکی و مهندسی و وکالت نیست..!
و هیچوقت نفهمیدیم انسان بودن؛ ربطی به «با کدام پا وارد دستشویی شدن» ندارد..!
و.. هیچکس به ما یاد نداد عاشق شدن را..:)!
این روزها سرزمینمان تشنه ی فهم است..!
التماس تفکرسلام
ببخشید ولی من با یه جاهاییش مخالفم، آدم بودن و خوش گذروندن ربطی به اینکه کلاس رقص داشته باشیم یا نه توی مدرسه نداره، همه اون چیزایی که گفتید بیرون هم هستن و اینکه شما باید با رویای بوم و ساز بخوابید تقصیر خودتون بوده که برای رویا هاتون نجنگیدین، بشخصه تجربه اون سلف و با اکیپ سر یه میزو بجز امسال از راهنمایی داشتم، کارگاه نجاری و کلاس موسیقی هم توی مدرسه داشتم، توی تمام دوران تحصیلم دنبال علم اصیل بودم، تمام دوران تحصیلم دنبال علاقه م بودم آگاهانه انتخاب کردم، هیچ وقت کسی بخاطر موهام به من گیرنداد، خودمو تو کابوس کنکور اسیر نکردم و اگه کسی اسیره قطعا تقصیر خودشه، بارها توی جشن های مختلف مدرسه بودم و اوه چه مراسمایی که هر ماه به بهانه های مختلف برگزار می شد، درکنارش میدونستم باید کدوم پا باید وارد دستشویی بشم، جنس مخالفم اول برام انسانه و بعدش مثلا دختر و عاشق شدن رو بخوبی از بزرگان کشورم یادگرفتم، معتقدم نوجوانیم بهترین روزای زندگیمه به همین خاطر بهترین استفاده رو میبرم و خودمو پابند هیچ چیزی نمیکنم، بارها بارها هر مهارتی رو که دوست داشتم یاد گرفتم و آگاهانه و با علاقه مسیر زندگیمو انتخاب کردم، شب ها هم با رویا هایی بخواب رفتم که فردا صبحش داشتم براش تلاش میکردم!و در کنارش اعتقادات دینی رو هم داشتم و همیشه دنبال این بودم که افکارم چند بعدی باشن!
هیچ کدوم از حرفای شما برا من حسرت نیست، چون همشو تجربه کردم، از کلاس مختلط گرفته تا...،؛ نمی دونم یا من اونجایی که شما زندگی میکنید نیستم، یا شما و اون 16 نفر خودتون خودتونو اسیر و پابند چیزایی کردین که به راحتی می شد بهش رسید!خدایی کدوم کشور زندگی میکنی
-
البته اگه کودتاگران بزارننوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمبین رحمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
البته اگه کودتاگران بزارنمچکرم.قضیه کودتا چیه؟؟؟من اصولا اینجا زیاد نمیام برخلاف دوران کنکورم
-
مبین رحمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
البته اگه کودتاگران بزارنمچکرم.قضیه کودتا چیه؟؟؟من اصولا اینجا زیاد نمیام برخلاف دوران کنکورم
@نگار-0 به تاپیک خودمونو گم کردیم و آلا همچنان رایگان مراجعه کنین
چن نفر اومدن با دلیل های بدون منطق میگن چرا راه ابریشم پولیه ولی آلا داره تبلیغ میکنه آموزشاش رایگانه -
چن نفر اومدن با دلیل های بدون منطق میگن چرا راه ابریشم پولیه ولی آلا داره تبلیغ میکنه آموزشاش رایگانهنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمبین رحمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چن نفر اومدن با دلیل های بدون منطق میگن چرا راه ابریشم پولیه ولی آلا داره تبلیغ میکنه آموزشاش رایگانهاها....خب یسریاشون که رایگانه و فوق العاده هم عالی ان ولی خب بقیه شون که همایش طوره و قیمتاش هم عالیه....من برا کنکورم همیشه فیلمارو میدیدم واقعا بی نظیر بودن ...حالا همینایی که این حرفارو میزنن بدونن که هیچ سایت همچین فیلمایی رو رایگان در اختیار بچه ها قرار نمیده
-
چن نفر اومدن با دلیل های بدون منطق میگن چرا راه ابریشم پولیه ولی آلا داره تبلیغ میکنه آموزشاش رایگانهمبین رحمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چن نفر اومدن با دلیل های بدون منطق میگن چرا راه ابریشم پولیه ولی آلا داره تبلیغ میکنه آموزشاش رایگانهاز صبح زیاد مراجعه کردیم دیگه خسته شدیم متاسفانه به جای اینکه کم تر شن بیشترم میشن بیخیالشون
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zahra tg بریم پس
من هی میرم نصف سوال حل میکنم میام