-
@نگین-وهاب-مقدم تمیز میشن عوضش
مثلا گربه میاد پست پنجره اتاقم من صدای گربه در میارم بیچاره فقط نگاه میکنه اون یه صدا میده منم صدا میدم مامانم میاد میگه ماشاالله دخترمحس-یخی
:face_with_tears_of_joyوای :
-
Hhh Hh ظاهرش زهر مارههههه
-
@mitra-ism-rahmani زنده شو بیا چت ..!
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام من زنده ام
یاد اون کتاب افتادم که برا دفاعی مجبورمون میکردن بخونیم ازش امتحان میگرفتن ۵ نمره دفاعی میدادن -
@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام من زنده ام
یاد اون کتاب افتادم که برا دفاعی مجبورمون میکردن بخونیم ازش امتحان میگرفتن ۵ نمره دفاعی میدادن@mitra-ism-rahmani سلامممممم گلی
-
من از ملخ متنفرم
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم نگوووو منم خیلی میترسم
یه بار جلو ایینه وایساده بودم حس کردم یه چیزی رو پامه دیدم هزار پاست اقااا ۵ ۶ تا جیغ کشیدم که دقیقا تا سه چهار روز گلوم میسوخت -
Bio سلام
-
Bio در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
من از حشرات متنفرمممممم متنفر
بجز مورچه و زنبور منم!
من عاشق زنبور هستم ولی ازشون متنفر
-
@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام من زنده ام
یاد اون کتاب افتادم که برا دفاعی مجبورمون میکردن بخونیم ازش امتحان میگرفتن ۵ نمره دفاعی میدادن@mitra-ism-rahmani سلام
-
Bio سلام
-
-
-
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنیدنوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R کسایی که علاقمند هستن یه جوری یه نخودی تو این آش بندازن حتما بهم بگید .. (چت به روی همه بازه) .. ما برای پروژه بیو پلاس و هر پروژه دیگری (مثل پیله پلاس یا کلید اختصاصی فرسنگ اول زیست) نیازمند دوستانی هستیم که بتونن در هفته حداقل یک ساعت زمان رو به تایپ، نکته برداری، تبلیغ آلا و جزواتمون یا هر کار دیگه ای که یه قدمی باشه در مسیر پیشرفت هر چه بیشتر زیست آلا یا سطح علمی دانش آموزان نیاز داریم ..
دوستانی که شرایطش رو دارن به Pv پیام بفرستن ..
ممنون ..
-
Bio در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
من از حشرات متنفرمممممم متنفر
بجز مورچه و زنبور منم!
من عاشق زنبور هستم ولی ازشون متنفر
@mitra-ism-rahmani یه بار یکیش دستمو نیش زد باور می کنی حس کردم دستم می خواد بترکه بسکه باد کرد
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم واقعا
مثل زالو -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی صدپا از هزار پا خیلی ترسناک تره! هزار پا گوگولیه!
-
از سنجاقک هم بدم میاد
-
@mitra-ism-rahmani یه بار یکیش دستمو نیش زد باور می کنی حس کردم دستم می خواد بترکه بسکه باد کرد
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
آخرین باری که نیشم زد یکیشون ۴ سالم بود زیر گلومم نیش زد
-
کلا هر حیوونی که کوچیک باشه که به سختی دیده بشه پرواز کنه و نیز و نوک بزنه مضخرفه