قرار صبحگاهی:)
-
مهشید غضنفرآبادی
خودتون معمولا ساعت چند میخوابید شبا که صبح راحت بیدار شید ؟ -
@sani-painting در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am سلام میدونم دیر گذاشتم ولی 7 و نیم بیدار شدم من خیلی خوابیدن رو دوست دارم بیدار هم میشم زود هم باشه دو ساعت باید بشینم نمیتونم یهویی برم سراغ درس چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون🌹🌹
chichak am سلام میدونم دیر گذاشتم ولی 7 و نیم بیدار شدم من خیلی خوابیدن رو دوست دارم بیدار هم میشم زود هم باشه دو ساعت باید بشینم نمیتونم یهویی برم سراغ درس چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون🌹🌹
سلام عزیزم من خودمم با زود بیدار شدن مشکل دارم ولی مشاورا میگن همونموقعه که از خاب بیدارشدم نرم سمت درس یهویی یه دست و صورتی بشوریم و صبحونه بعدشم با درسی که بیشتر بهش علاقه داریم استارت مطالعه رو بزنیم:green_heart:
-
chichak am سلام ممنون بابت راهنماییت،منم همین مشکل و دارم😕حاضرم از زار و زندگیم بزنم فقط بخوابم
تاپیکتم خیلی باحاله...با اجازت منم اگه تونستم میام.امروزم۷.۵بیدار شدم ۸.۵شروع کردم.ممنون❤@behnaz-hajizadeh در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am سلام ممنون بابت راهنماییت،منم همین مشکل و دارم😕حاضرم از زار و زندگیم بزنم فقط بخوابم
تاپیکتم خیلی باحاله...با اجازت منم اگه تونستم میام.امروزم۷.۵بیدار شدم ۸.۵شروع کردم.ممنون❤قربونت برم عزیزم:blue_heart: لطف داری:blue_heart:
انشاالله که اوکی میشیم:blue_heart:
خوش اومدی عزیزم:blue_heart: -
chichak am از خواب ک بیدار میشید اول نماز(اگ میخوندی) دوم ورزش ! بعدش درس و اینا
مهشید غضنفرآبادی :ok_hand_light_skin_tone: :red_heart:
-
chichak am متوجه شدم حتما امتحان میکنم فردا صبح رو امیدوارم بتونم😍👌
خوشحالم که به دردت خورد عزیزه دل:smiling_face_with_heart-eyes:
موفق یاشی عزیزم:yellow_heart: -
@behnaz-hajizadeh در قرار صبحگاهی:) گفته است:
تاپیکتم خیلی باحاله...با اجازت منم اگه تونستم میام.امروزم۷.۵بیدار شدم ۸.۵شروع کردم.ممنون❤قربونت برم عزیزم:blue_heart: لطف داری:blue_heart:
انشاالله که اوکی میشیم:blue_heart:
خوش اومدی عزیزم:blue_heart:chichak am ممنون فدات💚
-
chichak am سلام چه باحال تاپیکیه ( صفت مقلوب 😏 ) منم از امروز به بعد میگم
امروز ساعت ۶ ونیم بیدار شدم ۷ شروع کردم 😁@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am سلام چه باحال تاپیکیه ( صفت مقلوب 😏 ) منم از امروز به بعد میگم
امروز ساعت ۶ ونیم بیدار شدم ۷ شروع کردم 😁ایول:grinning_face_with_sweat: :orange_heart:
موفق باشی :purple_heart: -
مهشید غضنفرآبادی
خودتون معمولا ساعت چند میخوابید شبا که صبح راحت بیدار شید ؟Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارم -
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارممهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارموایی خوش به حالت:blue_heart:
منم قرار بود این هفت روز زود بیدار شم عادت کنم ولی فکر کنم به یه هفد روز دیگه نیاز دارم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
مهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارموایی خوش به حالت:blue_heart:
منم قرار بود این هفت روز زود بیدار شم عادت کنم ولی فکر کنم به یه هفد روز دیگه نیاز دارم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:chichak am من فک کنم الان شش هفت سالی هست ک تایم بیداریم اینجوریه کلا سحر خیزم ! البت سه سال اخیر ساعت 5 بیدار میشدم و امسال 4:40 سالای قبل ترش شش بیدار میشدم ! اوایل سخت بود و اجباری ولی کم کم سیستم بدنم عادت کرد الان دیگ تابستون و زمستون و روز تعطیل ندارم
-
chichak am من فک کنم الان شش هفت سالی هست ک تایم بیداریم اینجوریه کلا سحر خیزم ! البت سه سال اخیر ساعت 5 بیدار میشدم و امسال 4:40 سالای قبل ترش شش بیدار میشدم ! اوایل سخت بود و اجباری ولی کم کم سیستم بدنم عادت کرد الان دیگ تابستون و زمستون و روز تعطیل ندارم
مهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am من فک کنم الان شش هفت سالی هست ک تایم بیداریم اینجوریه کلا سحر خیزم ! البت سه سال اخیر ساعت 5 بیدار میشدم و امسال 4:40 سالای قبل ترش شش بیدار میشدم ! اوایل سخت بود و اجباری ولی کم کم سیستم بدنم عادت کرد الان دیگ تابستون و زمستون و روز تعطیل ندارم
عاها خیلیم عالی موفق باشی عزیزه دل:beating_heart:
-
خوشحالم که به دردت خورد عزیزه دل:smiling_face_with_heart-eyes:
موفق یاشی عزیزم:yellow_heart: -
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارم -
-
مهشید غضنفرآبادی خدا شفا بده 🙄🤚
-
مهشید غضنفرآبادی خدا شفا بده 🙄🤚
Yazdan 1 جمیع مریضای روحی جسمی عقلی الالخصوص خود شخص تو رو آمین یا رب العالمین :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Yazdan 1 جمیع مریضای روحی جسمی عقلی الالخصوص خود شخص تو رو آمین یا رب العالمین :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
مهشید غضنفرآبادی تو نه شما😏
Yazdan 1 تو دوم شخص مفرد!
-
مهشید غضنفرآبادی تو نه شما😏