قرار صبحگاهی:)
-
chichak am متوجه شدم حتما امتحان میکنم فردا صبح رو امیدوارم بتونم
@sani-painting در قرار صبحگاهی:) گفته است:
خوشحالم که به دردت خورد عزیزه دل
موفق یاشی عزیزم -
@behnaz-hajizadeh در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am سلام ممنون بابت راهنماییت،منم همین مشکل و دارم
حاضرم از زار و زندگیم بزنم فقط بخوابم
تاپیکتم خیلی باحاله...با اجازت منم اگه تونستم میام.امروزم۷.۵بیدار شدم ۸.۵شروع کردم.ممنونقربونت برم عزیزم
لطف داری
انشاالله که اوکی میشیم
خوش اومدی عزیزمchichak am ممنون فدات
-
chichak am سلام چه باحال تاپیکیه ( صفت مقلوب
) منم از امروز به بعد میگم
امروز ساعت ۶ ونیم بیدار شدم ۷ شروع کردم@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
امروز ساعت ۶ ونیم بیدار شدم ۷ شروع کردمایول
موفق باشی -
مهشید غضنفرآبادی
خودتون معمولا ساعت چند میخوابید شبا که صبح راحت بیدار شید ؟Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارم -
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارممهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارموایی خوش به حالت
منم قرار بود این هفت روز زود بیدار شم عادت کنم ولی فکر کنم به یه هفد روز دیگه نیاز دارم -
مهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارموایی خوش به حالت
منم قرار بود این هفت روز زود بیدار شم عادت کنم ولی فکر کنم به یه هفد روز دیگه نیاز دارمchichak am من فک کنم الان شش هفت سالی هست ک تایم بیداریم اینجوریه کلا سحر خیزم ! البت سه سال اخیر ساعت 5 بیدار میشدم و امسال 4:40 سالای قبل ترش شش بیدار میشدم ! اوایل سخت بود و اجباری ولی کم کم سیستم بدنم عادت کرد الان دیگ تابستون و زمستون و روز تعطیل ندارم
-
chichak am من فک کنم الان شش هفت سالی هست ک تایم بیداریم اینجوریه کلا سحر خیزم ! البت سه سال اخیر ساعت 5 بیدار میشدم و امسال 4:40 سالای قبل ترش شش بیدار میشدم ! اوایل سخت بود و اجباری ولی کم کم سیستم بدنم عادت کرد الان دیگ تابستون و زمستون و روز تعطیل ندارم
مهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am من فک کنم الان شش هفت سالی هست ک تایم بیداریم اینجوریه کلا سحر خیزم ! البت سه سال اخیر ساعت 5 بیدار میشدم و امسال 4:40 سالای قبل ترش شش بیدار میشدم ! اوایل سخت بود و اجباری ولی کم کم سیستم بدنم عادت کرد الان دیگ تابستون و زمستون و روز تعطیل ندارم
عاها خیلیم عالی موفق باشی عزیزه دل
-
@sani-painting در قرار صبحگاهی:) گفته است:
خوشحالم که به دردت خورد عزیزه دل
موفق یاشی عزیزمchichak am مرررسی تو هم موفق باشی
-
Romi_fr
بین ده و نیم یازده معمولا ولی بعضی وقتا بیشتر از یازده هم میشه /من کلا دیگ عادت کردم هر زمان ک بخوابم ساعت چهارنیم تا چهارچهل دقیقه بیدارم -
-
مهشید غضنفرآبادی خدا شفا بده
-
مهشید غضنفرآبادی خدا شفا بده
Yazdan 1 جمیع مریضای روحی جسمی عقلی الالخصوص خود شخص تو رو آمین یا رب العالمین
-
Yazdan 1 جمیع مریضای روحی جسمی عقلی الالخصوص خود شخص تو رو آمین یا رب العالمین
-
مهشید غضنفرآبادی تو نه شما
Yazdan 1 تو دوم شخص مفرد!
-
مهشید غضنفرآبادی تو نه شما
-
@ermia-mirzakhani ن فک کنم ضمایر و قاطی کرده فک میکنه تو میشه سوم شخص
-
@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
موفق باشیchichak am در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
موفق باشیممنون ولی به نظر خودم خیلی افتضاحه وضعیتم
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am بریم ک صحر خیز بشیم
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Yazdan 1 مگه تو چن نفری؟
...شاید کسی تو راه باشه البته ..طبق گفته خودت من منظوری ندارم
حق با ایشونه بهتره محترمانه باهم صحبت کنیم !