-
هر درسی که نهاییشو داری اول یه بار بخون درس به درس وبعد برو سر نمونه سوال نهایی وبعد سر تست سراسری
-
Lila Bib
مشکل اصلی من اینجاست که من خیلی استرسی ام ولی الان 2روزه امتحانای غیرنهایی ام تموم شده حوصله ندارم درس بخونم کلافه شدم دیگهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه حوصله نداری بخونی خوب دست به کتاب نزن واصلا توی اتاقت نخواب
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lila Bib اگه یه روز ذهنتو خالی کنی و استراحت بدی به خودت و فکر کنی به خودت می تونی دوباره درس بخونی
تو برنامه ریزی صحیحی نداری وهماهنگی بین استراحت ودرس خوندن نداری وبی برنامگی وعمل نکردن به اون عامل استرسته -
Lila Bib اگه یه روز ذهنتو خالی کنی و استراحت بدی به خودت و فکر کنی به خودت می تونی دوباره درس بخونی
تو برنامه ریزی صحیحی نداری وهماهنگی بین استراحت ودرس خوندن نداری وبی برنامگی وعمل نکردن به اون عامل استرسته -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عزیزان شبتون عالی خدانگهدار
-
Lila Bib ودست زدن به گوشی واستفاده از اینترنت و فضای مجازی و تلویزیون تماشا کردن ووقت هدر دادن عامل اصلی بی برنامگی واسترس وعمل نکردن به اونه از فضای مجازی جمعه ها یه ساعت استفاده کن
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه خواهش می کنم عزیز حتما موفق میشی 100%در پناه خدا همیشه شاد باشی شبت آرام خدانگهدار
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام. اغا یکی کمکم کنه اصلا حال ندارم، الان سه ساعته رو یه خطه زیستم
-
shirinn سلام باراوله زیستو میخونید اون فصلو ؟
-
@دکتر-محبوبه
-
iman 1 نه باره چندمه
-
shirinn حساس نباشید رو یه جمله هر بار ک میخونید باز نکات جدیدی یاد میگیرید
-
iman 1 نه من اصلا حساس نیستم الان مشکلم
اینه حس و حاله خوندن ندارم