معضله درس خوندن اینستاست!!
-
سلام
اینجا میخاستم نظراتتون رو در مورد اینستاگرام و تلگرام که خیلی باعث میشن ما از درس فاصله بگیریم بگید
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!! -
سلام
اینجا میخاستم نظراتتون رو در مورد اینستاگرام و تلگرام که خیلی باعث میشن ما از درس فاصله بگیریم بگید
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
سلام
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari دلیت اکانت /خودم همینکارو کردم
-
Pouya Heidari در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!این پست پاک شده! -
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari نرو سمتش،سوال نداره که
من خیلی وقته اینستاگرامو حذف کردم
تلگرامم گهگاهی میرم فقط واسه مطالب درسی و گروه رفع اشکال فیزیکی که ماله دبیرمه و اِلّا دیگه کاری ندارم -
سوال مهمتر اینه که یه وقت انجمن برات مثل تلگرام یا اینستا نشه!
یه سریا اینطورین که میگن خب من تلگرام و اینستا نمیرم به جاش میام اینجا!
بعد وقتی میاد اینجا چه بسا وقتش بیشتر از تلگرام و اینستا گرفته بشه به حرف غیر درسی! -
سوال مهمتر اینه که یه وقت انجمن برات مثل تلگرام یا اینستا نشه!
یه سریا اینطورین که میگن خب من تلگرام و اینستا نمیرم به جاش میام اینجا!
بعد وقتی میاد اینجا چه بسا وقتش بیشتر از تلگرام و اینستا گرفته بشه به حرف غیر درسی!@infinitie-a
آره قطعا
اتفاقا اینجا اگه یک نفر بهت گفت کمتر سرت تو گوشی باشه بهونه میاری میگی مطلب درسیه در صورتی که میتونه وقتتو بیشتر بگیره -
با اینا باید چکار کنیم؟
خُب
این یه سواله خیلی ساده با یه جواب خیلی سادست
نباید سمت اینا بریم
به همین سادگی...
به همین سادگی.......
به همین سادگی............ -
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari من اینستا و تلگرام ندارم ولی روبیکا داشتم و واقعا خیلی وقتم میگرفت...
منم با فالورا خدافظی کردم و روبیکا رو حذف کردم...
به نظرم حذف کنید همه رو...اینکه هی بگید نه کمتر سمتش میرم و فلان فایده نداره بالاخره وقتتون حتی اگه کمم باشه گرفته میشه. -
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari تنها راه و احتمالا مطمئن ترین همون دیلیت زدنه :))
من همه رو پاک کردم فقط واتساپ که اونم مجبورم
حذف بهترین راهه -
Pouya Heidari تنها راه و احتمالا مطمئن ترین همون دیلیت زدنه :))
من همه رو پاک کردم فقط واتساپ که اونم مجبورم
حذف بهترین راههsaba zarei من امروز واتساپ دیلیت زدم
حتما پاکش کن -
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari من اینستامو دلت اکانت زدم ولی تلگرام واتس اپ رو بخاطر گروهای مدرسه پاک نکردم در واقع اعتیاد شدید من به یوتیوبه که دارم تایمی که یوتیوب ویدیو میبینمو کمتر میکنم
-
saba zarei من امروز واتساپ دیلیت زدم
حتما پاکش کنPouya Heidari متاسفانه یا خوشبختانه من مجبورم
چون گزارش هر روزم و باید تو واتساپ سند کنم برای مشاور -
Pouya Heidari من اینستامو دلت اکانت زدم ولی تلگرام واتس اپ رو بخاطر گروهای مدرسه پاک نکردم در واقع اعتیاد شدید من به یوتیوبه که دارم تایمی که یوتیوب ویدیو میبینمو کمتر میکنم
Zahra Mohammadi 1 گروه مدرسه ندارم خدا رو شکر :)) دگ راحت شدم
یوتیوبم آره خیلی اعتیاد آوره -
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari سلام استفاده درست به موقع به جا
چون زندگی سال کنکور نیست پس باید درست زندگی کرد و مسئله رو حل کرد نه صورت مسئله رو پاک کرد -
Pouya Heidari من اینستامو دلت اکانت زدم ولی تلگرام واتس اپ رو بخاطر گروهای مدرسه پاک نکردم در واقع اعتیاد شدید من به یوتیوبه که دارم تایمی که یوتیوب ویدیو میبینمو کمتر میکنم
Zahra Mohammadi 1 همینجور ادامه بده
-
سلام
سلام
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari من تلگرام داشتم چنتا کانال درسی (واقعا درسی لازم بود) و خب مسلما وقت زیادی گرفت
اینستا هم اصلا علاقه ندارم سالی یه بار هم نمیرم داخلشاز نسخه وب استفاده میکنم
از بازی هم متنفرمخلاصه دوست عزیز شما روزی 1 ساعت بیشتر اختصاص نده به گوشی که اینا کار دشمنه
، موفق باشی
کلا به همه میگم همین 1 ساعت بیشتر نهاما خودم رعایت نمیکنم
قبل کنکور روزی 2 الی 4 ساعت الان هم روزی 3 تا 6 ساعت که خیلی خیلی زیاده و همین دیگه زیاده
گوشیتو بده یکی اصن قایمش کنه هفته ای یه بار برو یه سر بهش بزن
-
Zahra Mohammadi 1 یوتیوب
جای اعتیاد آوریه ولی خداروشکر من هیچوقت اینترنت نداشتم که برم
خداروشکر
اینترنت کم حجم و کم سرعت بگیرید یوتیوب بالا نیاد -
Pouya Heidari من تلگرام داشتم چنتا کانال درسی (واقعا درسی لازم بود) و خب مسلما وقت زیادی گرفت
اینستا هم اصلا علاقه ندارم سالی یه بار هم نمیرم داخلشاز نسخه وب استفاده میکنم
از بازی هم متنفرمخلاصه دوست عزیز شما روزی 1 ساعت بیشتر اختصاص نده به گوشی که اینا کار دشمنه
، موفق باشی
کلا به همه میگم همین 1 ساعت بیشتر نهاما خودم رعایت نمیکنم
قبل کنکور روزی 2 الی 4 ساعت الان هم روزی 3 تا 6 ساعت که خیلی خیلی زیاده و همین دیگه زیاده
گوشیتو بده یکی اصن قایمش کنه هفته ای یه بار برو یه سر بهش بزن
reza_12tajrobi
حالا بلاخره بریم سراغ گوشی یا نریم