استاد موقاری
-
حضرت علی (ع) فرمود:
دعایتان را با صلوات شروع و با آن ختم کنید، تا دعای شما بین دو دعای مقبول واقع شود و مستجاب گردد، زیرا خدا کریم تر از آن است که اول و آخر دعاء را مستجاب کند و وسط آن را مستجاب ننماید.(الحر العاملی، وسائل الشیعه، ج 4، 1137) -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام
آقای موقاری فقط یک معلم نبودن، بلکه مثل یه برادر بزرگتر کنار ما بودن.
آرزو میکنم آقای موقاری هر چه زود تر حالشون خوب بشه و بیان کنارمون، انگیزه ای که آقای موقاری با حرفاشون به آدم میدادن را هیچ جا نمیشه پیدا کرد. -
@dr-aryan در استاد موقاری گفته است:
بچه ها همونطور ک بعضیا میدونید و شاید بعضی ها هم ندونن استاد موقاری بهترین استاد ما، حالشون خوب نیس و اینجور ک فهمیدیم ب کرونا مشکوک هستن.
%(#00ff37)[ایشون برای ما زحمات زیادی کشیدن توی همه این سال ها]
و میدونم ک همتون ناراحتید از این موضوع،
ب همین خاطر این تاپیک رو میزنم تا شاید کمکی هرچند کوچک ب شفا یافتن و سلامت شدن استادمون کنیم.
ب همین خاطر ازتون میخوام ک هرکس دوس داره نذر صلوات کنه چند رکعت نماز یا دعا، زیارت عاشورا و.... هرکدوم ک خودش دوس داره. اگرم دوس داشتین بعدش بیاین اینجا و بگین نذر امرزوتون رو که انجام دادید. ازتون خواهش میکنم روزانه سعی کنید حداقل چندتا صلوات ب نیت بهبودی ایشون بفرستید چون %(#0011ff)[ما واقعا مدیون و ممنون ایشون هستیم.]
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم تجربیا دهم یازدهم ریاضیا انسانیاقطعا مدیونیم
من اگه ایشون نبود امسال و سال قبل خیلی ضرر میکردمPouya Heidari
خیلی ناراحت شدمکه این خبر رو شنیدم انشالله هر چه زودتر خوب بشن تا با قدرت راه رو ادامه بدیم
-
خیلی ناراحت شدم
که این خبر رو شنیدم انشالله خیلی زود خوب شن تا باهم این راه رو ادامه بدیم
-
بچه ها همونطور ک بعضیا میدونید و شاید بعضی ها هم ندونن استاد موقاری بهترین استاد ما، حالشون خوب نیس و اینجور ک فهمیدیم ب کرونا مشکوک هستن.
ب همین خاطر این تاپیک رو میزنم تا شاید کمکی هرچند کوچک ب شفا یافتن و سلامت شدن استادمون کنیم.
ب همین خاطر ازتون میخوام ک هرکس دوس داره نذر صلوات کنه چند رکعت نماز یا دعا، زیارت عاشورا و.... هرکدوم ک خودش دوس داره. اگرم دوس داشتین بعدش بیاین اینجا و بگین نذر امرزوتون رو که انجام دادید. ازتون خواهش میکنم روزانه سعی کنید حداقل چندتا صلوات ب نیت بهبودی ایشون بفرستید چون %(#0011ff)[ما واقعا مدیون و ممنون ایشون هستیم.]
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم تجربیا دهم یازدهم ریاضیا انسانیا@dr-aryan در استاد موقاری گفته است:
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم تجربیا دهم یازدهم ریاضیا انسانیاوااااایییی چقدرررر ناراحت شدم واقعا🥺🥺🥺من زیست کلاااا فقط با ایشون پیش میرم و میفهمم🥺🥺🥺حتما براشون صلوات نذر میکنم
-
Pouya Heidari
خیلی ناراحت شدمکه این خبر رو شنیدم انشالله هر چه زودتر خوب بشن تا با قدرت راه رو ادامه بدیم
مهدیس سلطانی در استاد موقاری گفته است:
Pouya Heidari
انشالله
-
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم تجربیا دهم یازدهم ریاضیا انسانیا -
سلام
آقای موقاری فقط یک معلم نبودن، بلکه مثل یه برادر بزرگتر کنار ما بودن.
آرزو میکنم آقای موقاری هر چه زود تر حالشون خوب بشه و بیان کنارمون، انگیزه ای که آقای موقاری با حرفاشون به آدم میدادن را هیچ جا نمیشه پیدا کرد.احسان نوروزی کیوی دقیقااا دیدی بعضی معلما مثل یه دوست می مونن؟ دقیقا آقای موقاری هم همین طوره چون فقط درس زیست نمیدن به ما انگیزه میدن و نصیحت میکنن واقعا دم شون گرم حتی از من بپرسم بهترین معلم هات رو بگو حتی با اینکه دانش آموز حضوری آقای موقاری هم نیستم و فقط تو آلا می بینم شون میگم که بهترین دبیری بوده که من داشتم واقعا دم شون گرم به هر چی میخواد برسه
-
پاسخ: استاد موقاری
سلام بچه ها،لطفاااااا هر کس از حال استاد موقاری با خبر شد بهمون اینجا اطلاع بده.همه به شدت نگرانیم... -
سلام بچه ها،لطفاااااا هر کس از حال استاد موقاری با خبر شد بهمون اینجا اطلاع بده.همه به شدت نگرانیم... -
neg bar چه مشکل براشون پیش اومده مگه؟
امیرحسین خوشرو
سلام
چند روز پیش مدیر گفتن که آقای موقاری حالشون بده و مشکوک به کرونا هستن. که بخاطر این ، راه ابریشم زیست هم متوقف شده. -
وای نه توروخدا استادمون کرونا نگیرههههه
استاااد
من هزار تا صلوات فرستادم امروز براشون. انشاالله سلامت بشن
-
سلام بچه ها،لطفاااااا هر کس از حال استاد موقاری با خبر شد بهمون اینجا اطلاع بده.همه به شدت نگرانیم...@M-an مدیر جان یه خبری بده بهمون مردیم از اضطراب
-
@m-an خداروشکر
-
@m-an خدایا شکرت خیلی خوش حال شدم که اینو شنیدم سپاس