استاد موقاری
-
سلام
آقای موقاری فقط یک معلم نبودن، بلکه مثل یه برادر بزرگتر کنار ما بودن.
آرزو میکنم آقای موقاری هر چه زود تر حالشون خوب بشه و بیان کنارمون، انگیزه ای که آقای موقاری با حرفاشون به آدم میدادن را هیچ جا نمیشه پیدا کرد.احسان نوروزی کیوی دقیقااا دیدی بعضی معلما مثل یه دوست می مونن؟ دقیقا آقای موقاری هم همین طوره چون فقط درس زیست نمیدن به ما انگیزه میدن و نصیحت میکنن واقعا دم شون گرم حتی از من بپرسم بهترین معلم هات رو بگو حتی با اینکه دانش آموز حضوری آقای موقاری هم نیستم و فقط تو آلا می بینم شون میگم که بهترین دبیری بوده که من داشتم واقعا دم شون گرم به هر چی میخواد برسه🤩🤩
-
پاسخ: استاد موقاری
سلام بچه ها،لطفاااااا هر کس از حال استاد موقاری با خبر شد بهمون اینجا اطلاع بده.همه به شدت نگرانیم...:anxious_face_with_sweat: -
سلام بچه ها،لطفاااااا هر کس از حال استاد موقاری با خبر شد بهمون اینجا اطلاع بده.همه به شدت نگرانیم...:anxious_face_with_sweat: -
neg bar چه مشکل براشون پیش اومده مگه؟
امیرحسین خوشرو
سلام
چند روز پیش مدیر گفتن که آقای موقاری حالشون بده و مشکوک به کرونا هستن. که بخاطر این ، راه ابریشم زیست هم متوقف شده. -
وای نه توروخدا استادمون کرونا نگیرههههه😨😨😭😭😭استاااد😭😭😭😭😭😭 من هزار تا صلوات فرستادم امروز براشون. انشاالله سلامت بشن
-
سلام بچه ها،لطفاااااا هر کس از حال استاد موقاری با خبر شد بهمون اینجا اطلاع بده.همه به شدت نگرانیم...:anxious_face_with_sweat:@M-an مدیر جان یه خبری بده بهمون مردیم از اضطراب
-
@m-an
خداروشکر
ممنون که خبر دادید -
@m-an خداروشکر🙏🤲
-
@m-an خدایا شکرت خیلی خوش حال شدم که اینو شنیدم سپاس🙏
-
@m-an در استاد موقاری گفته است:
گفتن حالشون کمی بهتره
لطفا مدام ما رو در جریان بذارید که روحیمون حفظ بشه:crying_face: ممنوووونم
-
امیرحسین خوشرو
سلام
چند روز پیش مدیر گفتن که آقای موقاری حالشون بده و مشکوک به کرونا هستن. که بخاطر این ، راه ابریشم زیست هم متوقف شده. -
@m-an خداروشکر لطفا مارو درجریان ززارین حتمااااااا
-
@m-an نشد میشه ویدیو شو بزارین ؟
-
@m-an آخیششششش😪🤤🤤🤤🤤
دلتنگ خنده های اقای موقاری بودیم😜
خدا رو شکر که حالشون خوب شده -
@m-an آخیششششش😪🤤🤤🤤🤤
دلتنگ خنده های اقای موقاری بودیم😜
خدا رو شکر که حالشون خوب شده@Infinitie-A چجوری تونستین من اینستا ندارم نمیوتنم ببینم
-
@Infinitie-A چجوری تونستین من اینستا ندارم نمیوتنم ببینم
Morteza Khodaie
منم اینستا ندارم:(
کسایی ک براشون باز شده ویدیوش رو ذخیره کنن واسه بقیه بزارن